betty_labrador Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='smallpati']Cicho !! :evil_lol::evil_lol: Mowiłam że nie wolno nic mówić :diabloti:[/QUOTE] od dzis pati masz mowic same mile rzeczy bo bedziesz malala! i czapeczka uszyta przez smerfy bedzie nawet za duza... :evil_lol: a kto jest klakierem? :cool3: Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='betty_labrador'] a kto jest klakierem? :cool3:[/quote] Mój Grami :P Quote
betty_labrador Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Matusz']Pati, specjalnie dla Ciebie,:evil_lol::evil_lol: prawie nic nie ucięte:eviltong: [url]http://img364.imageshack.us/img364/4357/img9435uh7.jpg[/url][/QUOTE] no Matik co jak co ale super tu wyszedles :p Quote
betty_labrador Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Tinka:)']Mój Grami :P[/QUOTE] Grami TY przebrz...PRZEUROCZY kotku :loveu: :shocked!: Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='betty_labrador']Grami TY przebrz...PRZEUROCZY kotku :loveu: :shocked!:[/quote] masz coś do mojego słoneczka? :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Basia i Barni Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 SKONCZE SIE PODLIZYWAĆ MATIEMU :eviltong: A MOJA FOTA NICZYM Z SERIALU BARAZYLIJSKIEGO POSZŁA W NIEPAMIEC BUUUUU:placz: Quote
betty_labrador Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 a kto sie podlizuje? ze Mateusz ladnie wyszedl to nie sciema :P gdzie bylo Twoje zdjecie? :> czy masz cos do brazylijskich serialii? :eviltong: Quote
Rybc!a Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Kincia'][URL]http://images33.fotosik.pl/183/642b98290e72db14.jpg[/URL] Beznadziejne:cool1:[/quote] Bardzo sympatyczna jesteś. :loveu: Quote
goldenka245 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Basia i Barni']SKONCZE SIE PODLIZYWAĆ MATIEMU :eviltong: A MOJA FOTA NICZYM Z SERIALU BARAZYLIJSKIEGO POSZŁA W NIEPAMIEC BUUUUU:placz:[/quote] Wszystkich zatkało na wasz widok....:loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Basia i Barni Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='betty_labrador']a kto sie podlizuje? ze Mateusz ladnie wyszedl to nie sciema :P gdzie bylo Twoje zdjecie? :> czy masz cos do brazylijskich serialii? :eviltong:[/quote] pare postów wczesniej jak z barnim sie całowałam a Mati tylko edytowac potrafi post zamiast odleciec przy moim zdjeciu niczym z serialu brazylijskiego:diabloti: Quote
NightQueen Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [quote name='rose']Pati a Oluś Ci się nie podoba?:loveu::loveu:[/quote] Oluś się nie może nie podobać :loveu::loveu: [quote name='betty_labrador']od dzis pati masz mowic same mile rzeczy bo bedziesz malala! i czapeczka uszyta przez smerfy bedzie nawet za duza... :evil_lol: a kto jest klakierem? :cool3:[/quote] Ja zawsze mówię miłe rzeczy :diabloti: Ja już jestem mała więc gorzej być nie może :evil_lol::evil_lol: Betti się zawsze podlizuje :eviltong: Quote
orzech Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [SIZE=1]Treść usunięta przez orzechatora.[/SIZE] Quote
rose Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [url]http://img141.imageshack.us/img141/3402/1aqj7.jpg[/url] Jakiś taki dłuugi:evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [quote name='Basia i Barni']pare postów wczesniej jak z barnim sie całowałam a Mati tylko edytowac potrafi post zamiast odleciec przy moim zdjeciu niczym z serialu brazylijskiego:diabloti:[/QUOTE] hehe, a w serialach brazylijskich sie gdzie odlatuje? :evil_lol: odkad je ogladam maja bardziej przyziemne sprawy niz odlatywanie w kosmos :eviltong: [quote name='smallpati'] Ja zawsze mówię miłe rzeczy :diabloti: Ja już jestem mała więc gorzej być nie może :evil_lol::evil_lol: [/quote] hehe, dobrze wiedziec :eviltong: [quote name='smallpati']Betti się zawsze podlizuje :eviltong:[/QUOTE] ja!!!! :-o klamiesz :eviltong: Quote
NightQueen Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Orzech fajne zdjęcia, ale Oluś :loveu: i tak cię przyćmił :diabloti: P.S skąd ty bierzesz te kunie? Co dzień to inny :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [URL]http://img141.imageshack.us/img141/3402/1aqj7.jpg[/URL] A ja tu widze aż dwa kunie. :cool3: Orzech ma dwa kunie. :-o Nie byle co! :cool3: :evil_lol: Quote
anetta Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Eeee czy tylko mi się ta fota z kimiś kojarzy? I te kolory...? [url]http://images33.fotosik.pl/187/425829476e784acd.jpg[/url] :cool3: Powiedzcie że tak!!! :razz: Bo nie chce wyjść na....nie wiem kogo :scared: Quote
anetta Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Si [COLOR="PaleTurquoise"].................[/COLOR] Quote
orzech Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [quote] Jakiś taki dłuugi:evil_lol::evil_lol:[/quote] ja wszystko mam dluugie:cool1: a tak naprawde to jest krzyzowka z wielbladem ;) [quote]Orzech fajne zdjęcia, ale Oluś :loveu: i tak cię przyćmił :diabloti:[/quote] pewnie, ze fajne bo moje :P a oleczkowi juz sie tak nie podlizuj, bo i tak nie zmienisz jego orientacji :P [quote]P.S skąd ty bierzesz te kunie? Co dzień to inny :evil_lol:[/quote] sie pracuje, sie ma :P [quote] A ja tu widze aż dwa kunie. :cool3: Orzech ma dwa kunie. :-o Nie byle co! :cool3: :evil_lol:[/quote] no na zdjeciu sa 2, ale bialy jest nowy :P mam jeszcze jednego, ale zle sie czul po wczorajszej imprezie :P [quote]fajne kunie :loveu::loveu::loveu:[/quote] i nie tylko:eviltong: Quote
NightQueen Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [QUOTE]pewnie, ze fajne bo moje :P a oleczkowi juz sie tak nie podlizuj, bo i tak nie zmienisz jego orientacji :P [/QUOTE] a co ty tam wiesz co Olek wyprawia :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 no na zdjeciu sa 2, ale bialy jest nowy :P mam jeszcze jednego, ale zle sie czul po wczorajszej imprezie :P ha ha ha no tak i pewnie ma dupkę obolałą :diabloti: Quote
orzech Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 basia :wallbash: az tak duzego weza to ja nie mam :lol: Quote
Recommended Posts