Maga100 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 hahaha, dbsst zboczek :lol: Ja jestem charakterystyczna, bo niska. A poza tym Leon ma przywieszkę z imieniem i zawsze możesz poudawać, ze chcesz pogłaskać i przylookać :wink: W sumie cię rozumiem, bo u mnie też sponton, ale jak byś jednak planowała kiedyś, to daj znać. Ja chodzę też do parku na Duracza, koło 21, bo wtedy nie ma bachorków i babć i psy latają luzem... Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='Maga100']hahaha, dbsst zboczek :lol: Ja jestem charakterystyczna, bo niska. A poza tym Leon ma przywieszkę z imieniem i zawsze możesz poudawać, ze chcesz pogłaskać i przylookać :wink: W sumie cię rozumiem, bo u mnie też sponton, ale jak byś jednak planowała kiedyś, to daj znać. Ja chodzę też do parku na Duracza, koło 21, bo wtedy nie ma bachorków i babć i psy latają luzem...[/quote] na Duracza powiadasz ja nad kanalek i na forty to w tygodniu bo w łikend to tam mexyk jest Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 na Duracza? A rczej do parku BielanyIII to stały rewir nasz czyli mój i Goma jesteśmy tam codziennie, a nad kanałek też czasem uderzamy więc chętnie na spacer się wybierzemy. Szpila kiredy i gdzie tylko chce, to i Maczo może by chętnie Pozdrawiam Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='agabass']na Duracza? A rczej do parku BielanyIII to stały rewir nasz czyli mój i Goma jesteśmy tam codziennie, a nad kanałek też czasem uderzamy więc chętnie na spacer się wybierzemy. Szpila kiredy i gdzie tylko chce, to i [b]Maczo[/b] może by chętnie Pozdrawiam[/quote] o prosze jak Ty do mnie interesujaco rozmawiasz Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 to takie bielańskie rymowanie wyniesione jeszcze ze szkoły :lol: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='agabass']to takie bielańskie rymowanie wyniesione jeszcze ze szkoły :lol:[/quote] hehehehe to dawa jakas foteCke :) Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 lepiej powiedz kiedy spacerujemy z naszymi piechami Zobaczymy którego Szpila wybierze małego czy dużego Mały jest delikatny i czuły dla wszystkich suń, a duży jest nieśmiały Którego wybierze? Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='agabass']lepiej powiedz kiedy spacerujemy z naszymi piechami Zobaczymy którego Szpila wybierze małego czy dużego Mały jest delikatny i czuły dla wszystkich suń, a duży jest nieśmiały Którego wybierze?[/quote] qrde nie wiem ale pewnie tego ktory bedzie chcial ja ganiac :D Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 no to Gomez chętnie chętnie nie dość, że Kasanowa to i perszing Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='agabass']no to Gomez chętnie chętnie nie dość, że Kasanowa to i perszing[/quote] hihihihihihihi mowisz ze ma potencjal w lapie ;) Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 hehehe normalnie na spacerek bede musiala Szpile wyczesac ;) coby jak pies wygladala ;) Quote
Maga100 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='dbsst'] ja nad kanalek i na forty to w tygodniu bo w łikend to tam mexyk jest[/quote] Taaa, kanałek, tylko w tygodniu i przed 17.00, potem masakra. Kłębią się tłumy, na kocykach obsiadują brzegi :evilbat: [quote name='agabass']na Duracza? A rczej do parku BielanyIII [/quote] A cholera wie, może i Bielany III :lol: A gdzie w takim razie I i II? Ale tam to tylko wieczorem, bo na płocie wisi wielka tabliczka "Psy tylko na smyczy" i się babcie czepiają, a matki dzieciom krzyczą, ze pies je pozjada. Dlatego po 20.00 Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 a i jeszcze jest wc dla psów hahaha haiai ok fajna sprawa tylko mniejsze od mojego podwóka Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 ja ostatni w godzinach "duchow" chodze na kaskade kolo hali marymonckiej 8) Quote
Maga100 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='agabass']a i jeszcze jest wc dla psów hahaha haiai ok fajna sprawa tylko mniejsze od mojego podwóka[/quote] Sam pomysł bardzo dobry, tylko Leona jakoś nie umiem namówić, żeby akurat tam sie załatwił. On woli w parku na srodku trawniczka 8) Generalnie mi wszystko jedno, bo i tak sprzątam :D [quote name='dbsst']ja ostatni w godzinach "duchow" chodze na kaskade kolo hali marymonckiej 8)[/quote] Do hali to mi trochę za daleko :( Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 ja to ruszam się wszędzie nie ma dla nas problemu [b]dbsst[/b] to niedaleko olszyna Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 cholera wiem ale my zabespieczeni porządnie miejsc jest wiele Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='agabass']cholera wiem ale my zabespieczeni porządnie miejsc jest wiele[/quote] a my mamy jedynie obrozke bo uczulone jestesmy na frontline :-? Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 no to lipa bo ja teraz kupuję polski odpowiednik FIPRex to to samo ale nie mów nie i za miasto możemy udać się Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='agabass']no to lipa bo ja teraz kupuję polski odpowiednik FIPRex to to samo ale nie mów nie i za miasto możemy udać się[/quote] hehe spoko ja nie mowie nie ;) i do was nie jest mi tez daleko takze looz ;) Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='agabass']ok to jak czs bedzie daj znaka[/quote] a czy masz gg ?? Quote
Recommended Posts