Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hahaha, dbsst zboczek :lol:
Ja jestem charakterystyczna, bo niska. A poza tym Leon ma przywieszkę z imieniem i zawsze możesz poudawać, ze chcesz pogłaskać i przylookać :wink:
W sumie cię rozumiem, bo u mnie też sponton, ale jak byś jednak planowała kiedyś, to daj znać. Ja chodzę też do parku na Duracza, koło 21, bo wtedy nie ma bachorków i babć i psy latają luzem...

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']hahaha, dbsst zboczek :lol:
Ja jestem charakterystyczna, bo niska. A poza tym Leon ma przywieszkę z imieniem i zawsze możesz poudawać, ze chcesz pogłaskać i przylookać :wink:
W sumie cię rozumiem, bo u mnie też sponton, ale jak byś jednak planowała kiedyś, to daj znać. Ja chodzę też do parku na Duracza, koło 21, bo wtedy nie ma bachorków i babć i psy latają luzem...[/quote]

na Duracza powiadasz

ja nad kanalek i na forty to w tygodniu bo w łikend to tam mexyk jest

Posted

na Duracza? A rczej do parku BielanyIII to stały rewir nasz czyli mój i Goma jesteśmy tam codziennie, a nad kanałek też czasem uderzamy więc chętnie na spacer się wybierzemy. Szpila kiredy i gdzie tylko chce, to i Maczo może by chętnie
Pozdrawiam

Posted

[quote name='agabass']na Duracza? A rczej do parku BielanyIII to stały rewir nasz czyli mój i Goma jesteśmy tam codziennie, a nad kanałek też czasem uderzamy więc chętnie na spacer się wybierzemy. Szpila kiredy i gdzie tylko chce, to i [b]Maczo[/b] może by chętnie
Pozdrawiam[/quote]

o prosze jak Ty do mnie interesujaco rozmawiasz

Posted

lepiej powiedz kiedy spacerujemy z naszymi piechami
Zobaczymy którego Szpila wybierze małego czy dużego
Mały jest delikatny i czuły dla wszystkich suń, a duży jest nieśmiały
Którego wybierze?

Posted

[quote name='agabass']lepiej powiedz kiedy spacerujemy z naszymi piechami
Zobaczymy którego Szpila wybierze małego czy dużego
Mały jest delikatny i czuły dla wszystkich suń, a duży jest nieśmiały
Którego wybierze?[/quote]

qrde nie wiem ale pewnie tego ktory bedzie chcial ja ganiac :D

Posted

[quote name='agabass']no to Gomez chętnie chętnie nie dość, że Kasanowa to i perszing[/quote]

hihihihihihihi mowisz ze ma potencjal w lapie ;)

Posted

[quote name='dbsst']
ja nad kanalek i na forty to w tygodniu bo w łikend to tam mexyk jest[/quote]

Taaa, kanałek, tylko w tygodniu i przed 17.00, potem masakra. Kłębią się tłumy, na kocykach obsiadują brzegi :evilbat:

[quote name='agabass']na Duracza? A rczej do parku BielanyIII [/quote]

A cholera wie, może i Bielany III :lol: A gdzie w takim razie I i II?
Ale tam to tylko wieczorem, bo na płocie wisi wielka tabliczka "Psy tylko na smyczy" i się babcie czepiają, a matki dzieciom krzyczą, ze pies je pozjada. Dlatego po 20.00

Posted

[quote name='agabass']a i jeszcze jest wc dla psów hahaha haiai ok fajna sprawa tylko mniejsze od mojego podwóka[/quote]

Sam pomysł bardzo dobry, tylko Leona jakoś nie umiem namówić, żeby akurat tam sie załatwił. On woli w parku na srodku trawniczka 8) Generalnie mi wszystko jedno, bo i tak sprzątam :D

[quote name='dbsst']ja ostatni w godzinach "duchow" chodze na kaskade kolo hali marymonckiej 8)[/quote]

Do hali to mi trochę za daleko :(

Posted

[quote name='agabass']cholera wiem ale my zabespieczeni porządnie
miejsc jest wiele[/quote]

a my mamy jedynie obrozke bo uczulone jestesmy na frontline :-?

Posted

[quote name='agabass']no to lipa bo ja teraz kupuję polski odpowiednik FIPRex to to samo ale nie mów nie i za miasto możemy udać się[/quote]

hehe spoko ja nie mowie nie ;)
i do was nie jest mi tez daleko takze looz ;)