Jump to content
Dogomania

Warszawa - krajowa w dn. 08.09.2007 r.

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu może wreszcie uda nam się spotkać:multi:,choć ja jestem w takim amoku że nie wiele do mnie dociera,musiałabys podejść i mówić dużymi literami:lol:
blaira zgłoś się:lol:

Posted

[quote name='lothia']Aniu może wreszcie uda nam się spotkać:multi:,choć ja jestem w takim amoku że nie wiele do mnie dociera,musiałabys podejść i mówić dużymi literami:lol:
blaira zgłoś się:lol:[/quote]

nie ma siły musimy się spotkać :lol: a Perełke to ja tak wytarmosze /ale po ocenie:evil_lol: / że jej nie poznasz :p . Ja Cię mogę nie poznać ale znajdę Agamę i już nie będzie problemu :cool3:

Posted

super,Perke poznasz napewno:lol:
o ile będzie ocena , bo podobno p. Jakubowski zwraca uwagę na wystawianie psa, a Perka srednio jest wystawia ,na dodatek ucieka przed sędziami:roll: ,mam nadzieję że nie będzie "nie do oceny"
przez jej nieśmiałość przegrałyśmy z Keri w Toruniu:lol:choć muszę przyznać że pokazała się o niebo lepiej niż na warszawskiej

Posted

Pan Jakubowski jest bardzo sympatyczny i nie będzie tak źle. Perka jeszcze w szczeniaczkach będzie czy już do młodzieży wskakuje?
Mój, mimo że pod blokiem pcha się wszystkim na ręce, na wystawie miał takiego pietra że aż mi się śmiać chciało :lol: . Ale tam nie miał swojej obstawy :diabloti: , odwaga została w domciu :evil_lol: .

Posted

w młodziezy już,i chyba będzie spora konkurecja,bo juz w samych maluszkach jest sporo suczek, a dojdzie młodziez starsza od nas i znowu zabraknie dla nas lokat:lol:

Posted

A ja tam znam inną Perle.....:eviltong:
Dziewczynka napewo z czasem oswoi się z atmosferą wystaw i pokażę te drugie oblicze, które znam ja. Konkurencja bardzo duża, więc nie należy się zrażać brakiem miejsca na lokatach. Mój Jagódek nie pokazywał się do 12 miesiąca, ale praca z sunią zaowocowała i teraz wystarczy zdjąć transporter z szafy a Jagoda już jest gotowa na show i nawet zaryzykowałabym stwierdzenie, że to lubi:p

Posted

hehehe Aga ja się powoli przyzwyczajam do braku lokat dla nas,poza tym występy Perki to w dużej mierze moja wina,zapominam o wszystkich dobrych radach i robie jakieś głupoty, a Twóoja klateczkę to i Perka bardzo lubi:lol:

Posted

tak tak bede wszystkich poznawac ze wszystkimi:lol:
skad wiecie ,ze bedzie duza konkurencja
ja bede krazyc miedzy ringiem grzywek ,chartow i szarpeji-ciesze sie na to spotkanko:multi: co prawda przed nami jeszcze Czestochowa

Posted

no i właśnie zobaczyłem że przyjmowanie zgłoszeń zakończone, a planowałem zgłosić...
czy możecie napisać do kiedy były zgłoszenia?
Jak ktoś tu jest z ZK organizującego wystawę, to czy jest szansa żeby dopisać jeszcze jedną sztukę? :)

Posted

[quote name='Agama']tak tak bede wszystkich poznawac ze wszystkimi:lol:
skad wiecie ,ze bedzie duza konkurencja
ja bede krazyc miedzy ringiem grzywek ,chartow i szarpeji-ciesze sie na to spotkanko:multi: co prawda przed nami jeszcze Czestochowa[/quote]

Ja będę na sharpkach, ale to nasze początki więc nic poza ringiem nie widzę ;), na pewno nas rozpoznasz czekoladowy wielkolud i niebieska drobina hors :lol:. Miło będzie się poznać :grins:

Posted

Jest już wykaz wystawców

[URL]http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/krajowa_wykaz.pdf[/URL]

Oraz plan sędziowania

[URL]http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/krajowa_plan.pdf[/URL]