rvbcia Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Nie mogę znaleźć tak zwanej jednogłośnej opinii.. czy moge mojemu trzymiesięcznemu cavisiowi sprezentować wołowego penisa (brzmi śmiesznie w sumie :lol: ) albo żwacze? Co do kurzych łapek np. z krakvetu (bo stąd zamawiam) nie jestem przekonana, tak samo do tych prasowanych kości, uszu i innych wynalazków.. Ale chętnie poznam waszą opinię ;) Chodzi o to żeby piesek mógł się trochę pobawić "śmierdziuchem" i zamiast gryźć meble/ściany to wybrać coś co "pięknie" pachnie (no bo co z tego, że miliony zabawek w każdym pokoju). zamawiam to póki co, jak ktoś da znać, że nie powinien tego jeść to najwyżej oddam dorosłemu psiakowi ;) Quote
gryf80 Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 penisy,żwacze,uszy wołowe czy inne sa jak najbardziej odpowiednie.kości prasowanych może nie chcieć gryżć-nie "pachną" Quote
rvbcia Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 dodam jeszcze.. a wymiona? http://www.krakvet.pl/krakvet-przysmak-suszone-wymiona-500g-p-19568.html Quote
Talia Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Wszystko będzie ok, tylko wprowadzaj psu w małych ilościach i po kolei, tak żeby ew wykluczyć z diety produkt, który zaszkodził psu. Quote
motylek1007 Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 W takim wieku dawalam mojemu cavisiowi smierdziuchy i byl zachwycony. Ja równiez bo meble zostawil w spokoju :-) Quote
Ares_biz_pl Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Jak najbardziej możesz podawać tego typu smakołyki,gryzaki swojemu psiakowi,szczególnie teraz kiedy to jest szczeniakiem i musi w jakiś sposób cwiczyć ząbki,tutaj naprawdę nie ma sie czego obawiać:) Mozesz poszukać ich w dobrych sklepach internetowych z karmami,artykułami dla psów. Quote
Finn17 Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Czy można szczeniakowi rasy cocker spaniel angielski dać poroże jelenia ? Boje się , ze jest za twarde i zrobi sobie ( zębom ) krzywdę . Jest bardzo duży wybór tych " smierdziuchow " , ale chciałabym aby był on trafny i najodpowiedniejszy dla mojego szczeniaka . Quote
Recommended Posts