Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mogę znaleźć tak zwanej jednogłośnej opinii..

czy moge mojemu trzymiesięcznemu cavisiowi sprezentować wołowego penisa (brzmi śmiesznie w sumie  :lol: ) albo żwacze? Co do kurzych łapek np. z krakvetu (bo stąd zamawiam) nie jestem przekonana, tak samo do tych prasowanych kości, uszu i innych wynalazków.. Ale chętnie poznam waszą opinię ;)

Chodzi o to żeby piesek mógł się trochę pobawić "śmierdziuchem" i zamiast gryźć meble/ściany to wybrać coś co "pięknie" pachnie (no bo co z tego, że miliony zabawek w każdym pokoju).

zamawiam to póki co, jak ktoś da znać, że nie powinien tego jeść to najwyżej oddam dorosłemu psiakowi ;)

Posted

Wszystko będzie ok, tylko wprowadzaj psu w małych ilościach i po kolei, tak żeby ew wykluczyć z diety produkt, który zaszkodził psu. 

• 4 weeks later...
Posted

Jak najbardziej możesz podawać tego typu smakołyki,gryzaki swojemu psiakowi,szczególnie teraz kiedy to jest szczeniakiem i musi w jakiś sposób cwiczyć ząbki,tutaj naprawdę nie ma sie czego obawiać:) Mozesz poszukać ich w dobrych sklepach internetowych z karmami,artykułami dla psów.

• 1 year later...
Posted

Czy można szczeniakowi rasy cocker spaniel angielski dać poroże jelenia ? Boje się , ze jest za twarde i zrobi sobie ( zębom ) krzywdę . 

Jest bardzo duży wybór tych " smierdziuchow " , ale chciałabym aby był on trafny i najodpowiedniejszy dla mojego szczeniaka .