Negri Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Słuchajcie domek jest już pewny i czeka na sunie!!! Foxia już jest umówiona na sterylkę. Potrzebny transport w okolice Koszalina, Kołobrzegu, Białogardu, Czaplinka, Szczecinka, Połczyna Zdroju. POMÓŻCIE ! ! ! Quote
BoWa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Może być też transport do Szczecina- dowiozę dalej ! Quote
BoWa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Dużo ludzi wraca z wakacji, popytajcie znajomych, może by zabrali Foksię .... Quote
BIANKA1 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Negri']Słuchajcie domek jest już pewny i czeka na sunie!!! Foxia już jest umówiona na sterylkę. Potrzebny transport w okolice Koszalina, Kołobrzegu, Białogardu, Czaplinka, Szczecinka, Połczyna Zdroju. POMÓŻCIE ! ! ! Było pisać wcześniej . Wczoraj jechałam do Czaplinka , a dziś wróciłam . :shake: Quote
Negri Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Szczerze mówiąc nawet nie miałam jak tego napisać bo ja wczoraj wróciłam do domu i dopiero wieczorem się o tym dowiedziałam :-( Quote
BoWa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Szkoda, taka okazja umknęła... Ale nie załamujmy sie, napewno ktoś jeszcze będzie wracał z wakacji... Quote
BoWa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Może ktoś mógłby ją zabrać z Wrocławia do Poznania ? Mam znajomych,którzy jeżdżą często na trasie Poznań- Koszalin i zabraliby sunię.... Quote
BoWa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 No to jest trochę czasu na załatwienie transportu.... Quote
Negri Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Tylko czy domek się nie rozmyśli?? No i dobrze by transport znalazł się szybko bo mogę jej wpisać rezerwację jak będę miała już pewną datę transtortu. Quote
BoWa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Domek się nie rozmyśli. Ci Państwo są zdecydowani na psa, bardzo chcieli Terrego (niestety psiak jest za TM ). Gdyby ta adopcja znowu nie wyszła, mogą sie zniechęcić do psów schroniskowych i po prostu kupią psa. Szkoda by bylo stracić taki dobry dom. Negri, nie możesz jej zarezerwować ? Transport sie znajdzie , to nie jest jakaś boczna trasa. Byle do Poznania , a potem damy radę ! Quote
BoWa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Foksia szuka transportu z Wroclawia do Poznania, Koszalina lub Szczecina!:Dog_run: Quote
Negri Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Ok, zadzwonię i postaram się zarezerwować ale efektów nie obiecuje. Quote
BoWa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Transport pilnie poszukiwany dla Foksi z Wrocławia na północ Polski ! Quote
Negri Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Foxia ma sterylkę przełożoną na niedziele 26 Quote
BoWa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Chyba będzie transport w przyszłym tygodniu do Szczecina, a potem ją zabiorę autem do DOMU , ktory czeka z niecierpliwością :lol: Quote
Negri Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Teraz wszystko zależy od Greven czy i kiedy ją zabierze ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Czyzby na drodze sunieczki pojawila sie smuga swiatla? Troche mnie nie ma,a tu takie wiesci ... Ciesze sie niezmiernie i trzymam kciuki Quote
Negri Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Sunia już ps sterylce :) Czekamy tylko na transport Quote
BoWa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Po długiej podróży przez Poznań, gdzie foksia spędziła u znajomych 3 dni, sunię dowiozłam do domku- Sissi (bo takie ma imię, to pies zrzeczony z powodu wyjazdu:angryy:) jest bezproblemowa, wie,co to kanapa, baaardzo lubi jeść, co widać po niej :cool3: Wszyscy w domu zadowoleni,ale najbardziej ojciec-senior, bo ma z kim chodzić na dlugie spacery i rozmawiać, gdy reszta rodziny w pracy i w szkole. Sissi lubi się bawić piłeczką , jest wesoła, w przyszłym tygodniu ich odwiedzę. Prosimy o przeniesienie wątku :lol: Quote
BoWa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Wstąpiłam po drodze do nowego domu Sissi. Na dźwięk dzwonka usłyszalam zza drzwi glosne szczekanie- znaczy pies czuje się u siebie...Ma naprawdę cudowny dom:lol:.jest szczęśliwa, chodzi już na spacery bez smyczy, słucha się, a w dziadku jest po prostu zakochana- oczywiście ze wzajemnością. Ma do dyspozycji duży ogród, 100m za domem las, gdzie chodzi na spacery, 15-latka do zabawy po szkole, panią,która jej gotuje obiadki, całą rodzinę do głaskania .... Wykąpana, wybiegana, tylko takich adopcji trzeba życzyć bezdomnym psiakom. Fotki Państwo sami zrobią . Quote
Negri Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 No to się bardzo cieszymy :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts