Negri Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Brak mi już po prostu słów na to co się dzieje w naszym schronie.... jest tyle wspaniałych psów < już pomijam że jest sporo rasowych> i nikt ich nie chce :placz: Ludzie co my mamy jeszcze robić by zwierzaków w schronie ubywało a nie przybywało??? Bo mi się już pomysły skończyły........ Foksia wabi się Sisi, ma 3 lata, oddana przez właściciela bo wyjechał za granice < a niech go tam ściśnie!>. Sunia jest bardzo miła, przyjazna, energiczna, wesoła i ma duży temperament. Potrzebuje sporo ruchu oraz spokojnej lecz zdecydowanej ręki. Zadziorna wobec innych psów. Nie lubi dzieci. Mieszkała w mieszkaniu. Uwielbia się bawić. Nie usiedzi chwili w miejscu. jak widzi kija to staje na tylnych łapkach i kręci się w kółko:loveu: Proszę pomóżcie coś znaleźć!! sunia podgryza inne suczki na boksie a to dobrze nie wróży...... Jak zrobię lepsze zdj to wstawie ;) Quote
ulvhedinn Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ona jest taka tłusta? Bo się nawet zastanawiałam, czy nie "pylna"... Quote
Negri Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Nie przeczę ;) Tylko szkoda, że takie małe zainteresowanie:shake: Masz pomysł na inny tytuł? Quote
kasiaprodex Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 a może macie tu jakąś propozycje ( sorrrki że tutaj) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76655 Quote
Negri Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 u nas takich typowych on raczej nie ma :roll: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ... kolejne paskudztwo.. ( :diabloti: ) Quote
Negri Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Ja nie będę mówić głośno kto tu paskudztwa kocha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: takie małe grube jak beczki na małych koślawych nogach i najlepiej jeszcze białe w ciapki jak krowa :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Nie chce nic mówić, ale ta Twoja jest jakaś taka beczułkowata.. :diabloti: :diabloti: A moje były po prostu dobrze odkarmione, ot co ! Trza dbać o swoje psy, nie? :mad: Poza tym chciałabym zaznaczyć, że Dora w przeciwieństwie do tej foksi ma talię ! :diabloti: :eviltong: Quote
Negri Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 No tak.... Dora to najchudszy pies jakiego niańczysz przyznaje :cool3: Ale ma łapy jamnika i waży z 10 jak nic :eviltong: Tali to ja tam nie widzę :diabloti: A co do mojej foxi to ma ciężki okres w żuciu i leczy smutki w misce z żarciem :p Quote
Koperek Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 :eating: To się dziewczyna na maxa odstresuje w tym schronie! :-D :-D :-D :-D Quote
Negri Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 śliczna śliczna < choć moja ładniejsza ale tak samo "zestresowana" :evil_lol: > Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ojj taaak, nie da się ukryć.. i kto tu ma zamiłowanie do ..klusek.. ? :evil_lol: Quote
Negri Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Ja nie mam zamiłowania tylko moja taka "urosła" :evil_lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Trzeba bylo tyle drozdzy nie dodawac :evil_lol: Quote
BoWa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Negri, odbierz pw ! Jest doskonaly dom dla Foksi , proszę popilotuj tą adopcje, bo Państwo niezbyt się orientują w adopcjach na dogo . Dom osobiście znam, pies bedzie mial jak w raju! Quote
Negri Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Dopiero wróciłam z wakacji ale juz się zabieram za sprawe. Quote
Recommended Posts