Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brak mi już po prostu słów na to co się dzieje w naszym schronie.... jest tyle wspaniałych psów < już pomijam że jest sporo rasowych> i nikt ich nie chce :placz: Ludzie co my mamy jeszcze robić by zwierzaków w schronie ubywało a nie przybywało??? Bo mi się już pomysły skończyły........

Foksia wabi się Sisi, ma 3 lata, oddana przez właściciela bo wyjechał za granice < a niech go tam ściśnie!>. Sunia jest bardzo miła, przyjazna, energiczna, wesoła i ma duży temperament. Potrzebuje sporo ruchu oraz spokojnej lecz zdecydowanej ręki. Zadziorna wobec innych psów. Nie lubi dzieci. Mieszkała w mieszkaniu. Uwielbia się bawić. Nie usiedzi chwili w miejscu. jak widzi kija to staje na tylnych łapkach i kręci się w kółko:loveu: Proszę pomóżcie coś znaleźć!! sunia podgryza inne suczki na boksie a to dobrze nie wróży......

Jak zrobię lepsze zdj to wstawie ;)

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie będę mówić głośno kto tu paskudztwa kocha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: takie małe grube jak beczki na małych koślawych nogach i najlepiej jeszcze białe w ciapki jak krowa :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Nie chce nic mówić, ale ta Twoja jest jakaś taka beczułkowata.. :diabloti: :diabloti: A moje były po prostu dobrze odkarmione, ot co ! Trza dbać o swoje psy, nie? :mad: Poza tym chciałabym zaznaczyć, że Dora w przeciwieństwie do tej foksi ma talię ! :diabloti: :eviltong:

Posted

No tak.... Dora to najchudszy pies jakiego niańczysz przyznaje :cool3: Ale ma łapy jamnika i waży z 10 jak nic :eviltong: Tali to ja tam nie widzę :diabloti: A co do mojej foxi to ma ciężki okres w żuciu i leczy smutki w misce z żarciem :p

Posted

Negri, odbierz pw ! Jest doskonaly dom dla Foksi , proszę popilotuj tą adopcje, bo Państwo niezbyt się orientują w adopcjach na dogo .
Dom osobiście znam, pies bedzie mial jak w raju!