Paulina_mickey Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ja niestety moge podnieść..:shake: Quote
agusiazet Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Marlenko, ja z Mielca do Kolbuszowej mam niedaleko, masz jakieś namiary, żeby się z tym chętnym do adopcji skontaktować? Quote
Marlena:) Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Agusiazet dzięki wielkie:loveu: ...jak tylko dostanę adres to podam ci go na PW;) ...Najpóźniej wieczorkiem;) .... Pozdrawiam Quote
agusiazet Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Marlenko, dane dostałam, ale jutro przyjeżdża do mnie na tymczas suczka, wracam do pracy i nie wiem, kiedy podjadę! Czy to pilne bardzo? Może na weekendzie! Czy mogę tylko przez telefon? Quote
Ulka18 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Lepiej jednak podjechac....a moze nasz kierownik ze schroniska by podjechal? tylko, ze on nie ma nigdy czasu....moze cioteczki z Rzeszowa : Ewatr, Becia66, Halcia ( Halcia jezdzi czesto z Rzeszowa do Mielca, wiec moze by wstapila po drodze). Quote
agusiazet Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ulka18, spróbukę namówić Niki - Lidkę, żeby jadąc przez Kolbuszowę do Mielca lub z powrotem zajrzały pod podany adres. nie wiem, czy się zgodzą. Jeszcze napisze!! Quote
Marlena:) Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Dzięki dziewczyny:loveu: ...domek jest naprawdę zakochany w małej:lol: , w sobotę odszedł ich psiak...chcieliby dostać małą jak najszybciej... Jak będziecie coś wiedzieć-dajcie znać;) ...a ja trzymam kciuki. Quote
agusiazet Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Niestety, nie udało się sprawdzić domku - jak jechali przez Kolbuszową nikt nie odbierał telefonu. Niestety teraz wracam do pracy, mam sunię na tymczasie i nie pojadę, bo nie mam jak!!! Przez telefon Pani Agnieszka robi miłe i solidne wrażenie. Dziewczyn y z Rzeszowa, może któraś podjedzie? Quote
Marlena:) Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Trzymam kciuki za domek...;) ....tak-Agnieszka jest super...tylko szkoda jej sterylizować Soni:lol: ...ale cóż-jak mus to mus :diabloti: .. Quote
Marlena:) Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Słuchajcie!! Sonia pojechała właśnie do Agnieszki do Kolbuszowej!!:multi: ...Ludziska nawet sami po nią przyjachali:cool3: ...O umowę adopcyjną muszę Was prosić -kochane cioteczki....gdybyście mogły to załatwić :shake: ..bo ja to ciemna jestem:roll: ...adres jest,telefon tez w razie czego...tylko tyle zeby pojechac i podpisać...najbardziej to chodzi mi tutaj o sterylkę;) ... Oni zrobią dosłownie wszystko:lol: ...a i kontrolę poadopcyjną się odrazu załatwi:cool3: .... Quote
Luzia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Nikt się nie interesuje losem suczki ale ja zapytam :eviltong: co u niej słychać jak się miewa Niunia? :razz: Quote
Marlena:) Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Ostatni raz rozmawiałam z ludźmi jakiś czas temu,wszystko było ok. Aga ma na mnie namiary,jeśli będzie się coś działo,da znać. Może w najbliższym czasie uda się odwiedzić młodą.. Quote
Recommended Posts