Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marlenko, dane dostałam, ale jutro przyjeżdża do mnie na tymczas suczka, wracam do pracy i nie wiem, kiedy podjadę! Czy to pilne bardzo? Może na weekendzie! Czy mogę tylko przez telefon?

Posted

Lepiej jednak podjechac....a moze nasz kierownik ze schroniska by podjechal? tylko, ze on nie ma nigdy czasu....moze cioteczki z Rzeszowa : Ewatr, Becia66, Halcia ( Halcia jezdzi czesto z Rzeszowa do Mielca, wiec moze by wstapila po drodze).

Posted

Dzięki dziewczyny:loveu: ...domek jest naprawdę zakochany w małej:lol: , w sobotę odszedł ich psiak...chcieliby dostać małą jak najszybciej...
Jak będziecie coś wiedzieć-dajcie znać;) ...a ja trzymam kciuki.

Posted

Niestety, nie udało się sprawdzić domku - jak jechali przez Kolbuszową nikt nie odbierał telefonu. Niestety teraz wracam do pracy, mam sunię na tymczasie i nie pojadę, bo nie mam jak!!! Przez telefon Pani Agnieszka robi miłe i solidne wrażenie. Dziewczyn y z Rzeszowa, może któraś podjedzie?

Posted

Słuchajcie!!
Sonia pojechała właśnie do Agnieszki do Kolbuszowej!!:multi: ...Ludziska nawet sami po nią przyjachali:cool3: ...O umowę adopcyjną muszę Was prosić -kochane cioteczki....gdybyście mogły to załatwić :shake: ..bo ja to ciemna jestem:roll: ...adres jest,telefon tez w razie czego...tylko tyle zeby pojechac i podpisać...najbardziej to chodzi mi tutaj o sterylkę;) ...
Oni zrobią dosłownie wszystko:lol: ...a i kontrolę poadopcyjną się odrazu załatwi:cool3: ....

• 1 year later...
  • 1 month later...
Posted

Ostatni raz rozmawiałam z ludźmi jakiś czas temu,wszystko było ok.
Aga ma na mnie namiary,jeśli będzie się coś działo,da znać.
Może w najbliższym czasie uda się odwiedzić młodą..