Rybka_39 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Ojej nie było mnie dawno a tu z 9 został 1 kociak:cool3: No to trzymam kciuki za kociaczka:multi: Quote
Rybka_39 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 No to kto chce jeszcze puchatego kociaka?:multi: Quote
Negri Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Ogłaszam, że starsza 7 już ma nowe domki a 2 młodsze jeszcze tydzień są u mnie a potem do domków które juz czekają. A w ogóle biały ma 1 oko niebieskie a 2 zielone :eviltong: Quote
mawin Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Rewelacja !!! a może aktualne zdjęcie białego , nie widziałam jeszcze kociaka o dwóch różnych oczkach, musi super wyglądać :-) Quote
Negri Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 wiesz mogę zrobić ale nie wiem czy to wyjdzie.. jeszcze słabo widać, te oczka dopiero nabierają im koloru. Ale myślę, że za kilka dni powinny się wybarwić to postaram się zrobić i wstawić :) Quote
Negri Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Dokładnie :loveu: A tak się bałam, że nie znajdę domków przed rokiem szkolnym:shake: Quote
Negri Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Hej... nie zgadniecie co się stało :diabloti: Wszystkie maluchy w domu a biały mi został :eviltong::eviltong::eviltong: Babka się wczoraj rozmyśliła i znów szukam mu domu :angryy: Ale wklejam obiecane zdj czyż nie jest śliczny :lol: < ten żółtawy nalot to pozostałość po nauce samodzielnego jedzenia ;) Nie ma to jak wejść do miski ;) Z czasem zejdzie> Quote
Zmysł Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='Negri']Hej... nie zgadniecie co się stało :diabloti: Wszystkie maluchy w domu a biały mi został :eviltong::eviltong::eviltong: Babka się wczoraj rozmyśliła i znów szukam mu domu :angryy: Ale wklejam obiecane zdj czyż nie jest śliczny :lol: < ten żółtawy nalot to pozostałość po nauce samodzielnego jedzenia ;) Nie ma to jak wejść do miski ;) Z czasem zejdzie> Ale śliczniak. Jakie oczka:lol: Quote
Negri Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Tylko domku brak :eviltong: Pociesza mnie to że będzie u mnie aż do znalezienia domu :) Bo rodzicom już oświadczyłam ze do schronu go nie oddam. Ale domek powinien się znaleźć bo moja sunia ma już go dość;) Quote
Zmysł Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Negri napisał(a):Tylko domku brak :eviltong: Pociesza mnie to że będzie u mnie aż do znalezienia domu :) Bo rodzicom już oświadczyłam ze do schronu go nie oddam. Ale domek powinien się znaleźć bo moja sunia ma już go dość;) Super, że go uratowałaś przed schronem. Sunia może się przyzwyczai? Quote
Negri Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Wiesz to dziwne... bo do niedzieli miałam 2 Roda i białasa i Roda kochała :eviltong: bawiła się z nim zaczepiała... a tego nie akceptuje nie wiem czemu... jak on wchodzi do pokoju to ona wychodzi... Moja foxia ma już 13 lat i zawsze była sama, więc może być ciężko z tym przyzwyczajeniem:-( No ale szukamy domku ;) DAłAM GO MA MIAU I DO WYBORCZEJ ZOBACZYMY Quote
Zmysł Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Negri napisał(a):Wiesz to dziwne... bo do niedzieli miałam 2 Roda i białasa i Roda kochała :eviltong: bawiła się z nim zaczepiała... a tego nie akceptuje nie wiem czemu... jak on wchodzi do pokoju to ona wychodzi... Moja foxia ma już 13 lat i zawsze była sama, więc może być ciężko z tym przyzwyczajeniem:-( No ale szukamy domku ;) DAłAM GO MA MIAU I DO WYBORCZEJ ZOBACZYMY Czyli muszą być dwa kotki Quote
Negri Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Maluch ma już nowy domek :multi: A ja w końcu jestem wolnaaaaaaaaaa :multi::multi::multi: Quote
Zmysł Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Brawo! A nie będziesz tęsknić za kociakiem? Quote
Negri Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Wiesz jak było ich 9 to była taka "produkcja masowa" że nawet się jakoś strasznie nie przywiązałam. Jak został 1 to już trochę tak ;) Ale od początku wiedziałam, że go oddam. Poza tym lada dzień rok szkolny i mały musiałby siedzieć 8h w domu sam.... więc szkoda mi go było a on taki pieszczoch ;p A tak ma Panią, która jest cały czas w domu, dziewczynkę w wieku gimnazjalnym do zabaw... i będzie mu tam lepiej niż u mnie ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Negri,dostalas zdjecia Nikonka od p.Marioli ??? Quote
Negri Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Niestety nie :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts