SBT Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Asiaczek']Ja juz wiem, że to po kaszubsku, bo wcześniej juz takie wyrazy czytałam w tej Galerii, ale tak na polski może by kto przełożył, co? pzdr.[/QUOTE] ...bo Panicz to dużo na ROWERZE jeździ do KOŚCIOŁA po WODE i wygląda jak ten komar!!!! :P :P :P Quote
Vectra Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='SBT']...bo Panicz to dużo na ROWERZE jeździ do KOŚCIOŁA po WODE i wygląda jak ten komar!!!! :P :P :P[/QUOTE] nie prawdą to jest :evilbat: Quote
SBT Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Vectra']czyli jaki wniosek z tego ? musisz brać z panicza przykład :diabloti:[/QUOTE] ...ja lepiej niż Panicz wyglądam, bo Panicz to z Polskiej języka jest!!! :P ...ja von mam przed i to brzmi ładniej!!! :P :) :) Quote
SBT Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Vectra']nie prawdą to jest :evilbat:[/QUOTE] ...zaiste!!!! Quote
Vectra Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='SBT']...ja lepiej niż Panicz wyglądam, bo Panicz to z Polskiej języka jest!!! :P ...ja von mam przed i to brzmi ładniej!!! :P :) :)[/QUOTE] uważaj żeby kto nie nadużył tego von w języku polskim :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Vectra']nie prawdą to jest :evilbat:[/QUOTE] nie prawdą w sensie, że złe tłumaczenie czy że nie jeździ ... itd po te wode? Quote
Vectra Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='malawaszka']nie prawdą w sensie, że złe tłumaczenie czy że nie jeździ ... itd po te wode?[/QUOTE] tłumaczenie jest prawdziwe , do momentu jako że Franio wygląda jak komar :obrazic: Quote
SBT Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Vectra']uważaj żeby kto nie nadużył tego von w języku polskim :evil_lol:[/QUOTE] Vecter, ja wiem że język Polski jest ubogi i Von czytacie jako won, allleeeee.....!!!! Quote
Vectra Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='SBT']Vecter, ja wiem że język Polski jest ubogi i Von czytacie jako won, allleeeee.....!!!![/QUOTE] ciekawi mnie jak zawsze , to allllleeeeeeeee :diabloti: na uszko mi szepniesz ? :cooldevi: Quote
SBT Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Vectra']ciekawi mnie jak zawsze , to allllleeeeeeeee :diabloti: na uszko mi szepniesz ? :cooldevi:[/QUOTE] ...Dziadu Paskudniku, Ty to kokietka jesteś :) ...od razu na łózko, do ucha Ci powiem!!! :P Quote
Vectra Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='SBT']...Dziadu Paskudniku, Ty to kokietka jesteś :) ...od razu na łózko, do ucha Ci powiem!!! :P[/QUOTE] ale co mi powiesz :grins: Quote
SBT Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Vectra']ale co mi powiesz :grins:[/QUOTE] ...hallo, tak na forum publicznym?? Quote
Vectra Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='SBT']...hallo, tak na forum publicznym??[/QUOTE] sami swoi , jak przeczytają , przynajmniej nie zmyślą :evil_lol: Quote
SBT Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Vectra']sami swoi , jak przeczytają , przynajmniej nie zmyślą :evil_lol:[/QUOTE] ...oczywiście, nikt nic nie zmyśla, tylko tych konfabulantów wciąż przybywa!!! fujjjj!!! Quote
Vectra Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='SBT']...oczywiście, nikt nic nie zmyśla, tylko tych konfabulantów wciąż przybywa!!! fujjjj!!![/QUOTE] deszcze padają :grins: Quote
SBT Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Vectra']deszcze padają :grins:[/QUOTE] ...ojjjjj, tak padają deszcze, paskudna pogoda jest i taką pozostać chce na resztę tygodnia !! :D Quote
Asiaczek Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='SBT']...bo Panicz to dużo na ROWERZE jeździ do KOŚCIOŁA po WODE i wygląda jak ten komar!!!! :P :P :P[/QUOTE] No, dziękuję-dziękuję. W życiu bym się nie domyśliła... Pzdr. Quote
Doginka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Padają deszcze, a ja mam dreszcze:lol: Dziś już mój J uruchomił ogrzewanko, bo nie szło wytrzymać tego zimna;-) A U Ciebie "Klan Popaprańców" śpi już w piżamkach, czy marzniecie?:hmmmm: Quote
Vectra Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Doginka']Padają deszcze, a ja mam dreszcze:lol: Dziś już mój J uruchomił ogrzewanko, bo nie szło wytrzymać tego zimna;-) A U Ciebie "Klan Popaprańców" śpi już w piżamkach, czy marzniecie?:hmmmm:[/QUOTE] u nas na wsi , mamy takie coś jak gaz ziemny :diabloti: a skoro mamy , to używamy :) i nie marzniemy :multi: piec odpowiedzialny , za ciepełko w domu , jest załączony cały rok , jak tylko spadnie poniżej 19 stopni temperatura w domu , to kaloryferki robią się ciepłe ... ale prawda taka , że idzie zimno i wcale mnie to nie cieszy , gdyż jestem mocno ciepłolubna :( Quote
Gonitwa Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Stanowczo domagam się fotek :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Vectra'] ale prawda taka , że idzie zimno i wcale mnie to nie cieszy , gdyż jestem mocno ciepłolubna :([/QUOTE] wyprowadźć się do Kaliforni :p [quote name='Alicja']a u mnie zimno :([/QUOTE] a ty rozpal ognisko w dużym pokoju :evil_lol: przyjedź, przyjedź jakoś, bo w Sylwestra nie będzie jak pogadać, bo TZty będą nam siedziały na głowach :diabloti: Quote
Vectra Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='Maga100'] przyjedź, przyjedź jakoś, bo w Sylwestra nie będzie jak pogadać, bo TZty będą nam siedziały na głowach :diabloti:[/QUOTE] jak znajdę czas , to przyjadę nie wiem jak to jest , że ja nic nie robie i na nic czasu nie mam :hmmmm: Quote
Maga100 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Vectra'] nie wiem jak to jest , że ja nic nie robie i na nic czasu nie mam :hmmmm:[/QUOTE] to zupełnie tak jak ja! Przecież SIEDZĘ w domu :diabloti: zadałam ci pytanie u siebie... jakbyś była uprzejma zajrzeć Quote
Vectra Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='Maga100']to zupełnie tak jak ja! Przecież SIEDZĘ w domu :diabloti: zadałam ci pytanie u siebie... jakbyś była uprzejma zajrzeć[/QUOTE] uprzejmie Ci odpowiedziałam :diabloti: Quote
Recommended Posts