Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja juz wiem, że to po kaszubsku, bo wcześniej juz takie wyrazy czytałam w tej Galerii, ale tak na polski może by kto przełożył, co?

pzdr.[/QUOTE]

...bo Panicz to dużo na ROWERZE jeździ do KOŚCIOŁA po WODE i wygląda jak ten komar!!!! :P :P :P

Posted

[quote name='Vectra']czyli jaki wniosek z tego ? musisz brać z panicza przykład :diabloti:[/QUOTE]

...ja lepiej niż Panicz wyglądam, bo Panicz to z Polskiej języka jest!!! :P
...ja von mam przed i to brzmi ładniej!!! :P :) :)

Posted

[quote name='SBT']...ja lepiej niż Panicz wyglądam, bo Panicz to z Polskiej języka jest!!! :P
...ja von mam przed i to brzmi ładniej!!! :P :) :)[/QUOTE]
uważaj żeby kto nie nadużył tego von w języku polskim :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']nie prawdą w sensie, że złe tłumaczenie czy że nie jeździ ... itd po te wode?[/QUOTE]
tłumaczenie jest prawdziwe , do momentu jako że Franio wygląda jak komar :obrazic:

Posted

[quote name='Vectra']uważaj żeby kto nie nadużył tego von w języku polskim :evil_lol:[/QUOTE]

Vecter, ja wiem że język Polski jest ubogi i Von czytacie jako won, allleeeee.....!!!!

Posted

[quote name='SBT']Vecter, ja wiem że język Polski jest ubogi i Von czytacie jako won, allleeeee.....!!!![/QUOTE]
ciekawi mnie jak zawsze , to allllleeeeeeeee :diabloti:
na uszko mi szepniesz ? :cooldevi:

Posted

[quote name='Vectra']ciekawi mnie jak zawsze , to allllleeeeeeeee :diabloti:
na uszko mi szepniesz ? :cooldevi:[/QUOTE]

...Dziadu Paskudniku, Ty to kokietka jesteś :)

...od razu na łózko, do ucha Ci powiem!!! :P

Posted

[quote name='Vectra']sami swoi , jak przeczytają , przynajmniej nie zmyślą :evil_lol:[/QUOTE]

...oczywiście, nikt nic nie zmyśla, tylko tych konfabulantów wciąż przybywa!!! fujjjj!!!

Posted

[quote name='Vectra']deszcze padają :grins:[/QUOTE]

...ojjjjj, tak padają deszcze, paskudna pogoda jest i taką pozostać chce na resztę tygodnia !! :D

Posted

[quote name='SBT']...bo Panicz to dużo na ROWERZE jeździ do KOŚCIOŁA po WODE i wygląda jak ten komar!!!! :P :P :P[/QUOTE]
No, dziękuję-dziękuję. W życiu bym się nie domyśliła...

Pzdr.

Posted

Padają deszcze, a ja mam dreszcze:lol: Dziś już mój J uruchomił ogrzewanko, bo nie szło wytrzymać tego zimna;-)
A U Ciebie "Klan Popaprańców" śpi już w piżamkach, czy marzniecie?:hmmmm:

Posted

[quote name='Doginka']Padają deszcze, a ja mam dreszcze:lol: Dziś już mój J uruchomił ogrzewanko, bo nie szło wytrzymać tego zimna;-)
A U Ciebie "Klan Popaprańców" śpi już w piżamkach, czy marzniecie?:hmmmm:[/QUOTE]
u nas na wsi , mamy takie coś jak gaz ziemny :diabloti: a skoro mamy , to używamy :) i nie marzniemy :multi:
piec odpowiedzialny , za ciepełko w domu , jest załączony cały rok , jak tylko spadnie poniżej 19 stopni temperatura w domu , to kaloryferki robią się ciepłe ...

ale prawda taka , że idzie zimno i wcale mnie to nie cieszy , gdyż jestem mocno ciepłolubna :(

Posted

[quote name='Vectra']
ale prawda taka , że idzie zimno i wcale mnie to nie cieszy , gdyż jestem mocno ciepłolubna :([/QUOTE]

wyprowadźć się do Kaliforni :p

[quote name='Alicja']a u mnie zimno :([/QUOTE]

a ty rozpal ognisko w dużym pokoju :evil_lol:

przyjedź, przyjedź jakoś, bo w Sylwestra nie będzie jak pogadać, bo TZty będą nam siedziały na głowach :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']
przyjedź, przyjedź jakoś, bo w Sylwestra nie będzie jak pogadać, bo TZty będą nam siedziały na głowach :diabloti:[/QUOTE]

jak znajdę czas , to przyjadę
nie wiem jak to jest , że ja nic nie robie i na nic czasu nie mam :hmmmm:

Posted

[quote name='Vectra']
nie wiem jak to jest , że ja nic nie robie i na nic czasu nie mam :hmmmm:[/QUOTE]

to zupełnie tak jak ja!
Przecież SIEDZĘ w domu :diabloti:

zadałam ci pytanie u siebie... jakbyś była uprzejma zajrzeć

Posted

[quote name='Maga100']to zupełnie tak jak ja!
Przecież SIEDZĘ w domu :diabloti:

zadałam ci pytanie u siebie... jakbyś była uprzejma zajrzeć[/QUOTE]
uprzejmie Ci odpowiedziałam :diabloti: