Vectra Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [quote name='Gonitwa']A kiedy będą fotki? Bo tylko gadacie i gadacie i gadacie... :diabloti:[/QUOTE] kiedy będą fotki :hmmmm: a nie mam pojęcia .. ja nie mam czasu :evil_lol: mój dzień zaczyna się w południe ... zamiast aparatu fotograficznego , to używam telefonu .... ciągle z kimś gadam .. brakuje mi rąk do zdjęć robienia ... mam milion pomysłów na sekundę .... teraz jakieś wystawy przed nami , może mały urlopik .. no i czekam z utęsknieniem na połowę września , kiedy to pojadę na kłeło do kłestła :cooldevi: na urlop kaszubski .. tylko TZ musi mi zrobić bolid podróżniczy ;) znaczy już silnik z nami gada :multi: i nawet zmienia biegi - i już zilony paskud , nie pyrka jak trator , ino benzynowo cicho śpiewa , skrzynie ma dla leniwych ... muzyka gra , światełka tańczą - jeszcze kilka duperelków i jadę w gwizdu na urlop :grins: Quote
Vectra Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B] nie mam ...TZ obiecał , ze mi kupi :grins:[/B][/COLOR][/QUOTE] ale masz fajnego TZ , mój to nic mi nie chce kupić :placz: a ja tak marzę , o kwiecistych barchanach :( Quote
Alicja Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Vectra']ale masz fajnego TZ , mój to nic mi nie chce kupić :placz: a ja tak marzę , o kwiecistych barchanach :([/QUOTE] [COLOR=Navy][B]pokaż TZtowi takie jedno zdjęcie to niechybnie pobieży do sklepu i zakupi ....mój pod groźbą , że wrzucę na tapete ...powiedział ...dobra dobra ...skarpetki też dostaniesz :grins:[/B][/COLOR] Quote
Maga100 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 o matko, nic nie rozumiem, kto ty jesteś TY, co się pod Vectrę podszywasz? :mad: Bo na pewno nie Ewunia moja, która grzecznie w domku siedziała cały rok Boży i bez pozwolenia TZta nie śmiała kuchni opuszczać, a żeby móc wyjść do sklepu po bułki, musiała zacząć błagać, prosić i się przymilać co najmniej kilka dni naprzód. Tak, że proszę przestać kraść nicka Vectra, ty złodzieju, podły, ty! :diabloti: Quote
Vectra Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]pokaż TZtowi takie jedno zdjęcie to niechybnie pobieży do sklepu i zakupi ....mój pod groźbą , że wrzucę na tapete ...powiedział ...dobra dobra ...skarpetki też dostaniesz :grins:[/B][/COLOR][/QUOTE] R całą poprzednią noc nie spał , jak zobaczył TO zdjęcie :evil_lol: [quote name='Maga100']o matko, nic nie rozumiem, kto ty jesteś TY, co się pod Vectrę podszywasz? :mad: Bo na pewno nie Ewunia moja, która grzecznie w domku siedziała cały rok Boży i bez pozwolenia TZta nie śmiała kuchni opuszczać, a żeby móc wyjść do sklepu po bułki, musiała zacząć błagać, prosić i się przymilać co najmniej kilka dni naprzód. Tak, że proszę przestać kraść nicka Vectra, ty złodzieju, podły, ty! :diabloti:[/QUOTE] :grins: Quote
Izabela124. Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Vectra']R całą poprzednią noc nie spał , jak zobaczył TO zdjęcie :evil_lol: [/QUOTE]Domyślam się co to za zdjęcie i wcale się mu nie dziwię:evil_lol::diabloti: Quote
Darianna Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Ja z obaw o zdrowie psychiczne mojego Pawła oszczędziłam mu widoku tego zdjęcia. Quote
Alicja Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Vectra']R całą poprzednią noc nie spał , jak zobaczył TO zdjęcie :evil_lol: :grins:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]rozumie , że w te noc szykował bolida ;)[/B][/COLOR] [COLOR=Navy][B] Ja postawilam fote przy cukrze ...nie słodzą ;) to sie nazywa oszczędność;)[/B][/COLOR] Quote
Feigned Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Izabela124.']Domyślam się co to za zdjęcie i wcale się mu nie dziwię:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] ja też :evil_lol: sama miałam wątpliwości czy po tym zasnę :diabloti: Quote
Talia Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Ło matko. Nie wiem o jakie zdjęcia chodzi i chyba wole nie wiedzieć ;) Quote
Darianna Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 to jak kaseta z "The Ring" - lepiej nie oglądać... Quote
Unbelievable Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Zgadzam się, to nie na słabe nerwy.... Quote
Alicja Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [COLOR=Navy][B]..można się zamknąć w sobie ..... :roll:[/B][/COLOR] Quote
Feigned Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Darianna']to jak kaseta z "The Ring" - lepiej nie oglądać...[/QUOTE] :lol: :lol: Quote
Vectra Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 proszę mi tu nie spamować w galerii , bo zacznę tupać moimi ślicznymi stópkami !!!! to jest galeria moich ślicznych psów i przepięknych zdjęć .. .a nie folwark bydlęcy w kwiaty :evilbat: bo będę skarżyć i raportować :diabloti: albo zażądam zamknięcia , mojej galerii - Oooooo Quote
Unbelievable Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Ale my tu spamujemy, bo już dawno ślitaśnych fotasków nie było, i nie mamy co komciować ;) a posty nabijać trzeba codzień Quote
Vectra Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [quote name='Unbelievable']Ale my tu spamujemy, bo już dawno ślitaśnych fotasków nie było, i nie mamy co komciować ;) a posty nabijać trzeba codzień[/QUOTE] miłego czwartku kochanie :diabloti: Quote
Gonitwa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Vectra']miłego czwartku kochanie :diabloti:[/QUOTE] Footki daaj :( No daaj.. Nie daj się prosić... ;) Quote
Vectra Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [quote name='Gonitwa']Footki daaj :( No daaj.. Nie daj się prosić... ;)[/QUOTE] nie mam , pan i władca zakazał pokazywania naszych czempionów publicznie :( :cooldevi: Quote
Unbelievable Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Vectra']miłego czwartku kochanie :diabloti:[/QUOTE] miłego popołudnia, wieczorka i nocy :loveu: Quote
Vectra Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [quote name='Unbelievable']miłego popołudnia, wieczorka i nocy :loveu:[/QUOTE] poranek był miły , popołudnie zakupowe , wieczór dopiero się zaczął - zobaczymy czy będzie milusi tłitititi :cooldevi: Quote
Alicja Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Vectra'] .a nie folwark bydlęcy w kwiaty :evilbat: bo będę skarżyć i raportować :diabloti: albo zażądam zamknięcia , mojej galerii - Oooooo[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]i poplułam się :roflt: ...a piję PIWO ...ja zUa kobieta ...muszę ćwiczyć przed 1 września ...w końcu nie mogę się przed dziatwa sypnąć ;)[/B][/COLOR] Quote
Gonitwa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Vectra']nie mam , pan i władca zakazał pokazywania naszych czempionów publicznie :( :cooldevi:[/QUOTE] No to jak go wychowałaś ? :diabloti: Quote
Vectra Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]i poplułam się :roflt: ...a piję PIWO ...ja zUa kobieta ...muszę ćwiczyć przed 1 września ...w końcu nie mogę się przed dziatwa sypnąć ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] to już przynajmniej wiem , po kim , mam to zUo i rozwiązłość w sobie :diabloti: [quote name='Gonitwa']No to jak go wychowałaś ? :diabloti:[/QUOTE] jak wychowałaś ? no jak ? to mła pan , wychował mnie , na uległą , słodką , miłą , posłuszną i uroczą niewiastę :evilbat: Quote
Gonitwa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Vectra'] jak wychowałaś ? no jak ? to mła pan , wychował mnie , na uległą , słodką , miłą , posłuszną i uroczą niewiastę :evilbat:[/QUOTE] Dobra dobra, komu chcesz tą ciemnotę wcisnąć? :diabloti: Quote
Recommended Posts