Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gonitwa']A kiedy będą fotki? Bo tylko gadacie i gadacie i gadacie... :diabloti:[/QUOTE]
kiedy będą fotki :hmmmm: a nie mam pojęcia .. ja nie mam czasu :evil_lol: mój dzień zaczyna się w południe ... zamiast aparatu fotograficznego , to używam telefonu .... ciągle z kimś gadam .. brakuje mi rąk do zdjęć robienia ...
mam milion pomysłów na sekundę .... teraz jakieś wystawy przed nami , może mały urlopik .. no i czekam z utęsknieniem na połowę września , kiedy to pojadę na kłeło do kłestła :cooldevi: na urlop kaszubski .. tylko TZ musi mi zrobić bolid podróżniczy ;)
znaczy już silnik z nami gada :multi: i nawet zmienia biegi - i już zilony paskud , nie pyrka jak trator , ino benzynowo cicho śpiewa , skrzynie ma dla leniwych ... muzyka gra , światełka tańczą - jeszcze kilka duperelków i jadę w gwizdu na urlop :grins:

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]
nie mam ...TZ obiecał , ze mi kupi :grins:[/B][/COLOR][/QUOTE]
ale masz fajnego TZ , mój to nic mi nie chce kupić :placz:
a ja tak marzę , o kwiecistych barchanach :(

Posted

[quote name='Vectra']ale masz fajnego TZ , mój to nic mi nie chce kupić :placz:
a ja tak marzę , o kwiecistych barchanach :([/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]pokaż TZtowi takie jedno zdjęcie to niechybnie pobieży do sklepu i zakupi ....mój pod groźbą , że wrzucę na tapete ...powiedział ...dobra dobra ...skarpetki też dostaniesz :grins:[/B][/COLOR]

Posted

o matko, nic nie rozumiem, kto ty jesteś TY, co się pod Vectrę podszywasz? :mad:
Bo na pewno nie Ewunia moja, która grzecznie w domku siedziała cały rok Boży i bez pozwolenia TZta nie śmiała kuchni opuszczać, a żeby móc wyjść do sklepu po bułki, musiała zacząć błagać, prosić i się przymilać co najmniej kilka dni naprzód.

Tak, że proszę przestać kraść nicka Vectra, ty złodzieju, podły, ty! :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]pokaż TZtowi takie jedno zdjęcie to niechybnie pobieży do sklepu i zakupi ....mój pod groźbą , że wrzucę na tapete ...powiedział ...dobra dobra ...skarpetki też dostaniesz :grins:[/B][/COLOR][/QUOTE]
R całą poprzednią noc nie spał , jak zobaczył TO zdjęcie :evil_lol:

[quote name='Maga100']o matko, nic nie rozumiem, kto ty jesteś TY, co się pod Vectrę podszywasz? :mad:
Bo na pewno nie Ewunia moja, która grzecznie w domku siedziała cały rok Boży i bez pozwolenia TZta nie śmiała kuchni opuszczać, a żeby móc wyjść do sklepu po bułki, musiała zacząć błagać, prosić i się przymilać co najmniej kilka dni naprzód.

Tak, że proszę przestać kraść nicka Vectra, ty złodzieju, podły, ty! :diabloti:[/QUOTE]
:grins:

Posted

[quote name='Vectra']R całą poprzednią noc nie spał , jak zobaczył TO zdjęcie :evil_lol:

:grins:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]rozumie , że w te noc szykował bolida ;)[/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][B]
Ja postawilam fote przy cukrze ...nie słodzą ;) to sie nazywa oszczędność;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Izabela124.']Domyślam się co to za zdjęcie i wcale się mu nie dziwię:evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

ja też :evil_lol: sama miałam wątpliwości czy po tym zasnę :diabloti:

Posted

proszę mi tu nie spamować w galerii , bo zacznę tupać moimi ślicznymi stópkami !!!!
to jest galeria moich ślicznych psów i przepięknych zdjęć .. .a nie folwark bydlęcy w kwiaty :evilbat:
bo będę skarżyć i raportować :diabloti:
albo zażądam zamknięcia , mojej galerii - Oooooo

Posted

[quote name='Unbelievable']Ale my tu spamujemy, bo już dawno ślitaśnych fotasków nie było, i nie mamy co komciować ;) a posty nabijać trzeba codzień[/QUOTE]
miłego czwartku kochanie :diabloti:

Posted

[quote name='Gonitwa']Footki daaj :(

No daaj..

Nie daj się prosić... ;)[/QUOTE]
nie mam , pan i władca zakazał pokazywania naszych czempionów publicznie :(

:cooldevi:

Posted

[quote name='Unbelievable']miłego popołudnia, wieczorka i nocy :loveu:[/QUOTE]
poranek był miły , popołudnie zakupowe , wieczór dopiero się zaczął - zobaczymy czy będzie milusi tłitititi :cooldevi:

Posted

[quote name='Vectra']
.a nie folwark bydlęcy w kwiaty :evilbat:
bo będę skarżyć i raportować :diabloti:
albo zażądam zamknięcia , mojej galerii - Oooooo[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]i poplułam się :roflt: ...a piję PIWO ...ja zUa kobieta ...muszę ćwiczyć przed 1 września ...w końcu nie mogę się przed dziatwa sypnąć ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]i poplułam się :roflt: ...a piję PIWO ...ja zUa kobieta ...muszę ćwiczyć przed 1 września ...w końcu nie mogę się przed dziatwa sypnąć ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]
to już przynajmniej wiem , po kim , mam to zUo i rozwiązłość w sobie :diabloti:

[quote name='Gonitwa']No to jak go wychowałaś ? :diabloti:[/QUOTE]
jak wychowałaś ? no jak ? to mła pan , wychował mnie , na uległą , słodką , miłą , posłuszną i uroczą niewiastę :evilbat:

Posted

[quote name='Vectra']

jak wychowałaś ? no jak ? to mła pan , wychował mnie , na uległą , słodką , miłą , posłuszną i uroczą niewiastę :evilbat:[/QUOTE]

Dobra dobra, komu chcesz tą ciemnotę wcisnąć? :diabloti: