Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']no slyszalam ale nie wiedzialam ze takie podobne te 2 wcielenia:lol::diabloti::evil_lol:[/quote]
bo one się różnią miąższem w głowie tylko :diabloti:
Ziutosława jest psem idealnym , grzecznym , posłusznym
drugie wcielenie ma imie które wygwiadkuje skrypt dogomanii :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']bo one się różnią miąższem w głowie tylko :diabloti:
Ziutosława jest psem idealnym , grzecznym , posłusznym
drugie wcielenie ma imie które wygwiadkuje skrypt dogomanii :evil_lol:[/quote]
eeee cos mni etu sciemniasz Efa

Posted

o ja już nie pamiętam wszystkich imion jakie miały moje psy , bo to leci jak w kalejdoskopie :D

ostatnio Ajda została przeimieniowana na Andzia lub Dziunia ew Dzikus , Mańka , Miesiek ,
Franek , jest Tutuś , Tunio , Cycuś , Tutosław , Franio ,Franczesław , Kurdupel , Konus Franciszek , zasraniec , obszczaniec , sikut , durnotka , pieldołecek
Lalka była Zośką , Grusią , Flejtuch , Żorżetka ,Lusia , Tłusta gruba krowa , Ziutka , Marysia
Kano , Balon , Gamoń , debil , cymbał , wredna stara czarna kreatura , Balon , Jadwisia , Gestapo , Jadzia , Józia

Ja już nie pamiętam wszystkiego .. ale co tydzień coś nowego w ucho mi wpada i natychmiast któeś zostaje przechrzczone :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']
Kano , Balon , [B]Gamoń , debil , cymbał , wredna stara czarna kreatura[/B] , Balon , Jadwisia , [B]Gestapo [/B], Jadzia , Józia
[/quote]
buhahahaahah jak pieszczotliwie:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Vectra']o ja już nie pamiętam wszystkich imion jakie miały moje psy , bo to leci jak w kalejdoskopie :D

ostatnio Ajda została przeimieniowana na Andzia lub Dziunia ew Dzikus , Mańka , Miesiek ,
Franek , jest Tutuś , Tunio , Cycuś , Tutosław , Franio ,Franczesław , Kurdupel , Konus Franciszek , zasraniec , obszczaniec , sikut , durnotka , pieldołecek
Lalka była Zośką , Grusią , Flejtuch , Żorżetka ,Lusia , Tłusta gruba krowa , Ziutka , Marysia
Kano , Balon , Gamoń , debil , cymbał , wredna stara czarna kreatura , Balon , Jadwisia , Gestapo , Jadzia , Józia

Ja już nie pamiętam wszystkiego .. ale co tydzień coś nowego w ucho mi wpada i natychmiast któeś zostaje przechrzczone :diabloti:[/quote]
a najlepsze jest to, ze nasze psy na te wszystkie imiona reaguja:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']Nie lubie tej rasy, ale Twoje Ziutki, Klemcie i inne killery są przesłodkie - prawie jak pudle w galerii Gordona:diabloti::loveu:;) - zapraszam na odwiedzinki:razz:[/quote]
zaraz zaglądne :cool3:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bosh jaka Klementynka chudzieńka ........[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
strasznie :shake: ale utuczymy :loveu:

[quote name='evaxon']buhahahaahah jak pieszczotliwie:loveu::loveu::loveu:[/quote]
:diabloti:
[quote name='Niki-lidka']a najlepsze jest to, ze nasze psy na te wszystkie imiona reaguja:evil_lol::diabloti:[/quote]
i każde wie o kogo chodzi :diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']a najlepsze jest to, ze nasze psy na te wszystkie imiona reaguja:evil_lol::diabloti:[/quote]
szkoda ze nie tak szybko jak na szelest papierka od wafelka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

sytuacja z wczoraj,w moim ogrodzie jest moj Tim(wyzel), sasiadki Funia(jamniczka), sąsiada Klops(foksterier) i okoliczna sunia (Husky) Viki...zaczely rozrabiac z zabawka, wiec ja wychodze przed dom i krzycze : " ej ty konowale zostaw tą zabawke bo parowa i postrzeleniec tez sie chcą pobawic...a ty wilczyca zostaw ta siekere!!"
i kazdy wiedzial o co chodzi:)

Posted

[quote name='evaxon']szkoda ze nie tak szybko jak na szelest papierka od wafelka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
ooo albo na słowo MASZ , wszystkie przybiegają :evil_lol:
[quote name='Doginka']Qrde, masz wyobraźnie do imion:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
nooo , jak mieszkałam w bloku i mój Kano był znienawidzony to wołałam na niego Pikuś lub Puszek , Kajtuś , Pimpuś
ale i tak hitem jest pies moich rodziców :diabloti: Tomasz - oczywiście moja propozycja jedyna i niepodważalna.
Mój Tato dumnie zawsze kroczy ze swoimi potworami i woła Denis , Tomasz szybciutko do dziadziusia :loveu: Już się osiedlowe stare krowy przyzwycziły ,ale na początku miały co pogadać i kóła na czole rysowały :diabloti:
[quote name='Niki-lidka']sytuacja z wczoraj,w moim ogrodzie jest moj Tim(wyzel), sasiadki Funia(jamniczka), sąsiada Klops(foksterier) i okoliczna sunia (Husky) Viki...zaczely rozrabiac z zabawka, wiec ja wychodze przed dom i krzycze : " ej ty konowale zostaw tą zabawke bo parowa i postrzeleniec tez sie chcą pobawic...a ty wilczyca zostaw ta siekere!!"
i kazdy wiedzial o co chodzi:)[/quote]
moje psy ,a szczególnie Kano najlepiej reagują na nazwy łacińskie podwórkowe :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']...........nooo , jak mieszkałam w bloku i mój Kano był znienawidzony to wołałam na niego Pikuś lub Puszek , Kajtuś , Pimpuś
ale i tak hitem jest pies moich rodziców :diabloti: Tomasz - oczywiście moja propozycja jedyna i niepodważalna.
Mój Tato dumnie zawsze kroczy ze swoimi potworami i woła Denis , Tomasz szybciutko do dziadziusia :loveu: Już się osiedlowe stare krowy przyzwycziły ,ale na początku miały co pogadać i kóła na czole rysowały :diabloti:

moje psy ,a szczególnie Kano najlepiej reagują na nazwy łacińskie podwórkowe :cool3:[/quote]

Witanko:multi:
Jak to przeczytałam to wprowadziłam się w dobry nastrój na cały dzionek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tomaszek do nogi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Dziadziuś pogłaszcze maleństwo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - to jest poprostu kosmicznie dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wielki killer Pikuś, Puszeczek - hahahahaha biedne maleństwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - na sam ich widok sram po nogach:crazyeye::diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']
[URL]http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images25.fotosik.pl/98/12c0cfa1498fc18f.jpg[/URL][/quote] Franio w kubraczku BOSKI :loveu: Kupujesz w sklepie z ciuszkami dla dzieci :lol: I co mówisz? "Przepraszam, szukam rozmiaru dla mojego staffika?":lol:

[quote name='Vectra']Lala zadumana , pies filozof , rozprawiała iść po zabawkę czy nie iść .....
[URL]http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images25.fotosik.pl/98/04c158360186d2f8.jpg[/URL][/quote] kurcze... ona te oczy to ma niesamowite... :scared: :-)

Posted

[quote name='asher']Nie no, Vectra, przy twoich psach-wielu-imion to moje Słoninka i Glumpsio sie chowają :lol: Za to oba reaguja na Burka i Kluska ;)[/quote]
kot tylko ma ubogi zestaw nazw :evil_lol:
[quote name='Hugo-Kochaś']Cześć Vectro -pańciu psów o tysiącu:lol: imion

Klementynkę bidulkę widziałam[/quote]Witaj Dulczyńska :loveu: jeszczeraz ciu tutaj pogratuluje :multi:

[quote name='Doginka']Witanko:multi:
Jak to przeczytałam to wprowadziłam się w dobry nastrój na cały dzionek:evil_lol: Tomaszek do nogi:evil_lol:Dziadziuś pogłaszcze maleństwo:evil_lol: - to jest poprostu kosmicznie dobre:evil_lol:
Wielki killer Pikuś, Puszeczek - hahahahaha biedne maleństwa:evil_lol: - na sam ich widok sram po nogach:crazyeye::diabloti:[/quote]
Wiesz mój tato jego psy i opowieści :cool3: jak złapie weny to popisze trchę - jest się z czego pośmiać :evil_lol:

[quote name='Katerinas']Franio w kubraczku BOSKI :loveu: Kupujesz w sklepie z ciuszkami dla dzieci :lol: I co mówisz? "Przepraszam, szukam rozmiaru dla mojego staffika?":lol:

kurcze... ona te oczy to ma niesamowite... :scared: :-)[/quote]
Kasiu , ja przerobiłam swoją bluze .. niestety dziecinne ubranka są że tak powiem za wąskie w barach dla frania :p

[quote name='Niki-lidka']tak moj Tim takze...wszystko co ma "rrr" w tresci wywoluje natychmiastową reakcje:diabloti:[/quote]
Kano reagule wybitnie szybko na rrrrrwaaaa

[quote name='Doginka']RRR w treści i końcówkę ..ać - koniecznie, bo moj Gordon inaczej nie słyszy:shake::diabloti::razz:[/quote]
z tego co zaobserwowałam większość psów migiem reaguje na polecenie z dodatkiem mać :evil_lol:

Teraz dobre wieści :loveu:
Nie pisałam wczoraj bo jeszcze temat nie był zamknięty ....
Rafał się zgodził na Klementyne :multi: powiedział TAK TAK możesz ją zabrać .
Kolejna nowina - Klementyna w tą sobote przyjeżdża do nas :p

Posted

[quote name='Vectra']Witaj córko marnotrawna :buzi: :diabloti:

kolejna nowina mnie właśnie dobiła - jutro wymienią ogrodzenie w psiej norze :mdleje:
ide pod kościół[/quote]

bedziesz sie modlic POD kosciolem???zrobisz se podkopa??:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']będę zbierać datki na ogrodzenie[/quote]

a to nie lepiej przed kosciolem??? jak bedziesz pod to cie nikt nie zauwazy.....no chyba ze krety:loveu: