Vectra Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='evaxon']no slyszalam ale nie wiedzialam ze takie podobne te 2 wcielenia:lol::diabloti::evil_lol:[/quote] bo one się różnią miąższem w głowie tylko :diabloti: Ziutosława jest psem idealnym , grzecznym , posłusznym drugie wcielenie ma imie które wygwiadkuje skrypt dogomanii :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Vectra']bo one się różnią miąższem w głowie tylko :diabloti: Ziutosława jest psem idealnym , grzecznym , posłusznym drugie wcielenie ma imie które wygwiadkuje skrypt dogomanii :evil_lol:[/quote] eeee cos mni etu sciemniasz Efa Quote
Doginka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Nie lubie tej rasy, ale Twoje Ziutki, Klemcie i inne killery są przesłodkie - prawie jak pudle w galerii Gordona:diabloti::loveu:;) - zapraszam na odwiedzinki:razz: Quote
Alicja Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bosh jaka Klementynka chudzieńka ........[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 o ja już nie pamiętam wszystkich imion jakie miały moje psy , bo to leci jak w kalejdoskopie :D ostatnio Ajda została przeimieniowana na Andzia lub Dziunia ew Dzikus , Mańka , Miesiek , Franek , jest Tutuś , Tunio , Cycuś , Tutosław , Franio ,Franczesław , Kurdupel , Konus Franciszek , zasraniec , obszczaniec , sikut , durnotka , pieldołecek Lalka była Zośką , Grusią , Flejtuch , Żorżetka ,Lusia , Tłusta gruba krowa , Ziutka , Marysia Kano , Balon , Gamoń , debil , cymbał , wredna stara czarna kreatura , Balon , Jadwisia , Gestapo , Jadzia , Józia Ja już nie pamiętam wszystkiego .. ale co tydzień coś nowego w ucho mi wpada i natychmiast któeś zostaje przechrzczone :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Vectra'] Kano , Balon , [B]Gamoń , debil , cymbał , wredna stara czarna kreatura[/B] , Balon , Jadwisia , [B]Gestapo [/B], Jadzia , Józia [/quote] buhahahaahah jak pieszczotliwie:loveu::loveu::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Vectra']o ja już nie pamiętam wszystkich imion jakie miały moje psy , bo to leci jak w kalejdoskopie :D ostatnio Ajda została przeimieniowana na Andzia lub Dziunia ew Dzikus , Mańka , Miesiek , Franek , jest Tutuś , Tunio , Cycuś , Tutosław , Franio ,Franczesław , Kurdupel , Konus Franciszek , zasraniec , obszczaniec , sikut , durnotka , pieldołecek Lalka była Zośką , Grusią , Flejtuch , Żorżetka ,Lusia , Tłusta gruba krowa , Ziutka , Marysia Kano , Balon , Gamoń , debil , cymbał , wredna stara czarna kreatura , Balon , Jadwisia , Gestapo , Jadzia , Józia Ja już nie pamiętam wszystkiego .. ale co tydzień coś nowego w ucho mi wpada i natychmiast któeś zostaje przechrzczone :diabloti:[/quote] a najlepsze jest to, ze nasze psy na te wszystkie imiona reaguja:evil_lol::diabloti: Quote
Vectra Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Doginka']Nie lubie tej rasy, ale Twoje Ziutki, Klemcie i inne killery są przesłodkie - prawie jak pudle w galerii Gordona:diabloti::loveu:;) - zapraszam na odwiedzinki:razz:[/quote] zaraz zaglądne :cool3: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bosh jaka Klementynka chudzieńka ........[/B][/COLOR][/FONT][/quote] strasznie :shake: ale utuczymy :loveu: [quote name='evaxon']buhahahaahah jak pieszczotliwie:loveu::loveu::loveu:[/quote] :diabloti: [quote name='Niki-lidka']a najlepsze jest to, ze nasze psy na te wszystkie imiona reaguja:evil_lol::diabloti:[/quote] i każde wie o kogo chodzi :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Niki-lidka']a najlepsze jest to, ze nasze psy na te wszystkie imiona reaguja:evil_lol::diabloti:[/quote] szkoda ze nie tak szybko jak na szelest papierka od wafelka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Qrde, masz wyobraźnie do imion:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 sytuacja z wczoraj,w moim ogrodzie jest moj Tim(wyzel), sasiadki Funia(jamniczka), sąsiada Klops(foksterier) i okoliczna sunia (Husky) Viki...zaczely rozrabiac z zabawka, wiec ja wychodze przed dom i krzycze : " ej ty konowale zostaw tą zabawke bo parowa i postrzeleniec tez sie chcą pobawic...a ty wilczyca zostaw ta siekere!!" i kazdy wiedzial o co chodzi:) Quote
Vectra Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='evaxon']szkoda ze nie tak szybko jak na szelest papierka od wafelka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] ooo albo na słowo MASZ , wszystkie przybiegają :evil_lol: [quote name='Doginka']Qrde, masz wyobraźnie do imion:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] nooo , jak mieszkałam w bloku i mój Kano był znienawidzony to wołałam na niego Pikuś lub Puszek , Kajtuś , Pimpuś ale i tak hitem jest pies moich rodziców :diabloti: Tomasz - oczywiście moja propozycja jedyna i niepodważalna. Mój Tato dumnie zawsze kroczy ze swoimi potworami i woła Denis , Tomasz szybciutko do dziadziusia :loveu: Już się osiedlowe stare krowy przyzwycziły ,ale na początku miały co pogadać i kóła na czole rysowały :diabloti: [quote name='Niki-lidka']sytuacja z wczoraj,w moim ogrodzie jest moj Tim(wyzel), sasiadki Funia(jamniczka), sąsiada Klops(foksterier) i okoliczna sunia (Husky) Viki...zaczely rozrabiac z zabawka, wiec ja wychodze przed dom i krzycze : " ej ty konowale zostaw tą zabawke bo parowa i postrzeleniec tez sie chcą pobawic...a ty wilczyca zostaw ta siekere!!" i kazdy wiedzial o co chodzi:)[/quote] moje psy ,a szczególnie Kano najlepiej reagują na nazwy łacińskie podwórkowe :cool3: Quote
asher Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Nie no, Vectra, przy twoich psach-wielu-imion to moje Słoninka i Glumpsio sie chowają :lol: Za to oba reaguja na Burka i Kluska ;) Quote
BoJa2 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Cześć Vectro -pańciu psów o tysiącu:lol: imion Klementynkę bidulkę widziałam Quote
Doginka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Vectra']...........nooo , jak mieszkałam w bloku i mój Kano był znienawidzony to wołałam na niego Pikuś lub Puszek , Kajtuś , Pimpuś ale i tak hitem jest pies moich rodziców :diabloti: Tomasz - oczywiście moja propozycja jedyna i niepodważalna. Mój Tato dumnie zawsze kroczy ze swoimi potworami i woła Denis , Tomasz szybciutko do dziadziusia :loveu: Już się osiedlowe stare krowy przyzwycziły ,ale na początku miały co pogadać i kóła na czole rysowały :diabloti: moje psy ,a szczególnie Kano najlepiej reagują na nazwy łacińskie podwórkowe :cool3:[/quote] Witanko:multi: Jak to przeczytałam to wprowadziłam się w dobry nastrój na cały dzionek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tomaszek do nogi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Dziadziuś pogłaszcze maleństwo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - to jest poprostu kosmicznie dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wielki killer Pikuś, Puszeczek - hahahahaha biedne maleństwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - na sam ich widok sram po nogach:crazyeye::diabloti: Quote
Katerinas Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Vectra'] [URL]http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images25.fotosik.pl/98/12c0cfa1498fc18f.jpg[/URL][/quote] Franio w kubraczku BOSKI :loveu: Kupujesz w sklepie z ciuszkami dla dzieci :lol: I co mówisz? "Przepraszam, szukam rozmiaru dla mojego staffika?":lol: [quote name='Vectra']Lala zadumana , pies filozof , rozprawiała iść po zabawkę czy nie iść ..... [URL]http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images25.fotosik.pl/98/04c158360186d2f8.jpg[/URL][/quote] kurcze... ona te oczy to ma niesamowite... :scared: :-) Quote
sacred PIRANHA Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Vectra'] moje psy ,a szczególnie Kano najlepiej reagują na nazwy łacińskie podwórkowe :cool3:[/quote] tak moj Tim takze...wszystko co ma "rrr" w tresci wywoluje natychmiastową reakcje:diabloti: Quote
Doginka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 RRR w treści i końcówkę ..ać - koniecznie, bo moj Gordon inaczej nie słyszy:shake::diabloti::razz: Quote
Vectra Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='asher']Nie no, Vectra, przy twoich psach-wielu-imion to moje Słoninka i Glumpsio sie chowają :lol: Za to oba reaguja na Burka i Kluska ;)[/quote] kot tylko ma ubogi zestaw nazw :evil_lol: [quote name='Hugo-Kochaś']Cześć Vectro -pańciu psów o tysiącu:lol: imion Klementynkę bidulkę widziałam[/quote]Witaj Dulczyńska :loveu: jeszczeraz ciu tutaj pogratuluje :multi: [quote name='Doginka']Witanko:multi: Jak to przeczytałam to wprowadziłam się w dobry nastrój na cały dzionek:evil_lol: Tomaszek do nogi:evil_lol:Dziadziuś pogłaszcze maleństwo:evil_lol: - to jest poprostu kosmicznie dobre:evil_lol: Wielki killer Pikuś, Puszeczek - hahahahaha biedne maleństwa:evil_lol: - na sam ich widok sram po nogach:crazyeye::diabloti:[/quote] Wiesz mój tato jego psy i opowieści :cool3: jak złapie weny to popisze trchę - jest się z czego pośmiać :evil_lol: [quote name='Katerinas']Franio w kubraczku BOSKI :loveu: Kupujesz w sklepie z ciuszkami dla dzieci :lol: I co mówisz? "Przepraszam, szukam rozmiaru dla mojego staffika?":lol: kurcze... ona te oczy to ma niesamowite... :scared: :-)[/quote] Kasiu , ja przerobiłam swoją bluze .. niestety dziecinne ubranka są że tak powiem za wąskie w barach dla frania :p [quote name='Niki-lidka']tak moj Tim takze...wszystko co ma "rrr" w tresci wywoluje natychmiastową reakcje:diabloti:[/quote] Kano reagule wybitnie szybko na rrrrrwaaaa [quote name='Doginka']RRR w treści i końcówkę ..ać - koniecznie, bo moj Gordon inaczej nie słyszy:shake::diabloti::razz:[/quote] z tego co zaobserwowałam większość psów migiem reaguje na polecenie z dodatkiem mać :evil_lol: Teraz dobre wieści :loveu: Nie pisałam wczoraj bo jeszcze temat nie był zamknięty .... Rafał się zgodził na Klementyne :multi: powiedział TAK TAK możesz ją zabrać . Kolejna nowina - Klementyna w tą sobote przyjeżdża do nas :p Quote
agbar Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 czesc mamaunia troszke mnie nie bylo a tu takie wiesci fiu fiu:p Quote
Vectra Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Witaj córko marnotrawna :buzi: :diabloti: kolejna nowina mnie właśnie dobiła - jutro wymienią ogrodzenie w psiej norze :mdleje: ide pod kościół Quote
agbar Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Vectra']Witaj córko marnotrawna :buzi: :diabloti: kolejna nowina mnie właśnie dobiła - jutro wymienią ogrodzenie w psiej norze :mdleje: ide pod kościół[/quote] bedziesz sie modlic POD kosciolem???zrobisz se podkopa??:diabloti: Quote
Doginka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 No to super, że psia rodzinka się powiększy o Klementynkę:multi::multi::multi: U Ciebie kruszynka przytyje i będzie Klementyna:diabloti: Quote
agbar Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Vectra']będę zbierać datki na ogrodzenie[/quote] a to nie lepiej przed kosciolem??? jak bedziesz pod to cie nikt nie zauwazy.....no chyba ze krety:loveu: Quote
Recommended Posts