malawaszka Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Vectra'] ale jak wygram , to wynosimy się w Bieszczady ... kupimy posiadłość .. ogromną .. tak by w promieniu 10km nie było żadnego ludzia ... cisza spokój :loveu:[/quote] to ja zaraz po sądziedzku - będziecie mieli ciszę i spokój :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 [quote name='malawaszka']to ja zaraz po sądziedzku - będziecie mieli ciszę i spokój :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] a miało być tak pięknie :roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Vectra'] jaszczębia nie mam :placz: :placz:[/QUOTE] ja mam jakiegośtam, jaszczębia czy innego myszołowa... jak wracam ze szkoły to mi krąży nad domem. Ale nie śpiewa, więc się nie zamieniam :diabloti: Quote
Vectra Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 [quote name='Tinka:)']ja mam jakiegośtam, jaszczębia czy innego myszołowa... jak wracam ze szkoły to mi krąży nad domem. Ale nie śpiewa, więc się nie zamieniam :diabloti:[/quote] bigla ci porwie :diabloti: czuje się jak frytka :shake: :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Vectra']bigla ci porwie :diabloti: czuje się jak frytka :shake: :evil_lol:[/QUOTE] bigiel od trzech dni ma spacery na flexi:cool1: tylko i wyłącznie, do odwołania:cool1: jaszcząb mu nie grozi Frytka czy frytka? jak to pierwsze, to źle z tobą:shake: drugie da się przeżyć Quote
Alicja Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mdleje: o dżisys jaka ty dobrotliwa jesteś dla siostry swej :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 [quote name='Tinka:)']bigiel od trzech dni ma spacery na flexi:cool1: tylko i wyłącznie, do odwołania:cool1: jaszcząb mu nie grozi Frytka czy frytka? jak to pierwsze, to źle z tobą:shake: drugie da się przeżyć[/quote] a dlaczemu mordujesz psa na smyczy ? biedny taki ... uwięziony :placz: :placz: :diabloti: czuje się jak skwarka :eviltong: znowu mam nos jak klaun :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mdleje: o dżisys jaka ty dobrotliwa jesteś dla siostry swej :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] prawda :loveu: :loveu: :loveu: mam nadzieje, że doceni i ugotuje coś dobrego :evil_lol: rany jaki ja miałam dziś koszmarny sen , proroczy :shake: :crazyeye: śniło mi się , że spóźniłam się na tą przeklętą wystawę w Łodzi .. nie mogłam znaleźć ringu .. a jak już dobiegłam , to sędzina wpierała mi , że Marysia jest biała i to wada , nie wolno takich staffików wystawiać :mdleje: dodam , że we śnie , Marysia była marysiowego koloru :evil_lol: potem nie mogłam znaleźć Frania ... obudziłam się zmachana jak koń po rodeo ... i jeszcze te radosne powitanie , jęzorów Quote
Vectra Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 moja prywatna siłownia :evilbat: i goopie kundle [URL="http://s203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/filmy/?action=view¤t=uvs090430-002.flv"] [/URL] [URL="http://s203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/filmy/?action=view¤t=uvs090430-003.flv"] [/URL] [URL="http://s203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/filmy/?action=view¤t=uvs090430-004.flv"] [/URL] [URL="http://s203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/filmy/?action=view¤t=uvs090430-005.flv"] [/URL] Quote
puzzle Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Filmiki zabojcze:evil_lol:, a najlepszy jest ostatni jak maluchy tam z tylu razem biegaja:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Vectra']a dlaczemu mordujesz psa na smyczy ? biedny taki ... uwięziony :placz: :placz: :diabloti: czuje się jak skwarka :eviltong: znowu mam nos jak klaun :evil_lol:[/QUOTE] wolę żeby był uwięziony niz za bardzo poczuł wolność jak to ostatnimi czasy robi...:roll: frytka z nosem kaluna :evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaG Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Dobrze mają te gloopie kundle u ciebie . :lol: Pańcia zajmuje się psiarnią na okrągło. Wrażenie robią te silne szczęki. :diabloti: A pani Klaun o środkach z filtrami nie słyszała? :eviltong: Quote
Vectra Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 HA , wiedziałam że ktoś sie przywali do bluzeczki ... bluzeczka jest wściekle pomarańczowa .... :diabloti: Quote
Madzik93 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Jaka ćliczna i słitaśna rushofa bluzeczka :loveu: Quote
Doginka Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [B]Vectra[/B], Tobie przy takiej siłowni zwiotczenie ramion nie grozi:shake::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ewcio droga wygrałam, wygrałam w totolotka :multi::multi::multi: 16 zł :placz::placz::placz: Quote
Vectra Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Wasiu , Wasiu wygrali my , wygrali 200 zł :evil_lol: ale my gramy w dużego , expresa , multi , numerek i coś tam jeszcze :cooldevi: Doginko , zwiotczenie mięśni może nie , ale zwyrodnienie kręgosłupa śliczne :evil_lol:To jest praktycznie stały repertuar zabawy ... Dobrze , że one same się tak ze sobą w większości bawią , moje ręce , kontra ich szczęki ... nie mają szans Quote
Alicja Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ja raz w życiu wygrałam jakieś 180 zł w dużego .... od tego czasu posucha totalna ...a miało być tak pięknie :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 nie wszystkim pisane łatwe bogactwo :evilbat: ja robię rogale , potem będę prasować , potem robić się na bóstwo , potem pokłócę się z TZ że pora wstać i jechać , potem wybiegam prosiaczki i potem jedziemy na szoł .... u Frania w klasie 6 psów u Mani 4 suczek .... więc konkurencja duża i mocna .. ale damy z siebie wszystko :diabloti: Quote
Alicja Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]o dżisys ....zaczynam zaciskać :kciuki: i daj sygnałka jak będzie PO ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]o dżisys ....zaczynam zaciskać :kciuki: i daj sygnałka jak będzie PO ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] zadzwonię , do Cię mam tanio :cool3: :loveu: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='Vectra']zadzwonię , do Cię mam tanio :cool3: :loveu: :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiem :grins: przeca dziecka nie naciagałabym na koszta ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiem :grins: przeca dziecka nie naciagałabym na koszta ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no przeca specjalnie mam te ere :cool3: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='Vectra']no przeca specjalnie mam te ere :cool3: :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no i tak ma być :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
anetta Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Filmy obejrzane :evil_lol::evil_lol: Zajebioszcze :evil_lol::evil_lol: :turn-l: [url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Kwiecien%20209/25%20kwiecien/24042009-532.jpg[/url] Quote
Recommended Posts