Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']
ale jak wygram , to wynosimy się w Bieszczady ... kupimy posiadłość .. ogromną .. tak by w promieniu 10km nie było żadnego ludzia ... cisza spokój :loveu:[/quote]

to ja zaraz po sądziedzku - będziecie mieli ciszę i spokój :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']to ja zaraz po sądziedzku - będziecie mieli ciszę i spokój :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
a miało być tak pięknie :roll:

:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']
jaszczębia nie mam :placz: :placz:[/QUOTE]
ja mam jakiegośtam, jaszczębia czy innego myszołowa... jak wracam ze szkoły to mi krąży nad domem. Ale nie śpiewa, więc się nie zamieniam :diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']ja mam jakiegośtam, jaszczębia czy innego myszołowa... jak wracam ze szkoły to mi krąży nad domem. Ale nie śpiewa, więc się nie zamieniam :diabloti:[/quote]
bigla ci porwie :diabloti:

czuje się jak frytka :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']bigla ci porwie :diabloti:

czuje się jak frytka :shake: :evil_lol:[/QUOTE]
bigiel od trzech dni ma spacery na flexi:cool1:
tylko i wyłącznie, do odwołania:cool1:
jaszcząb mu nie grozi

Frytka czy frytka? jak to pierwsze, to źle z tobą:shake: drugie da się przeżyć

Posted

[quote name='Tinka:)']bigiel od trzech dni ma spacery na flexi:cool1:
tylko i wyłącznie, do odwołania:cool1:
jaszcząb mu nie grozi

Frytka czy frytka? jak to pierwsze, to źle z tobą:shake: drugie da się przeżyć[/quote]
a dlaczemu mordujesz psa na smyczy ? biedny taki ... uwięziony :placz: :placz: :diabloti:

czuje się jak skwarka :eviltong: znowu mam nos jak klaun :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mdleje: o dżisys jaka ty dobrotliwa jesteś dla siostry swej :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
prawda :loveu: :loveu: :loveu: mam nadzieje, że doceni i ugotuje coś dobrego :evil_lol:

rany jaki ja miałam dziś koszmarny sen , proroczy :shake: :crazyeye:
śniło mi się , że spóźniłam się na tą przeklętą wystawę w Łodzi .. nie mogłam znaleźć ringu .. a jak już dobiegłam , to sędzina wpierała mi , że Marysia jest biała i to wada , nie wolno takich staffików wystawiać :mdleje: dodam , że we śnie , Marysia była marysiowego koloru :evil_lol:
potem nie mogłam znaleźć Frania ... obudziłam się zmachana jak koń po rodeo ... i jeszcze te radosne powitanie , jęzorów

Posted

moja prywatna siłownia :evilbat: i goopie kundle

[URL="http://s203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/filmy/?action=view&current=uvs090430-002.flv"]
[/URL]

[URL="http://s203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/filmy/?action=view&current=uvs090430-003.flv"]
[/URL]

[URL="http://s203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/filmy/?action=view&current=uvs090430-004.flv"]
[/URL]

[URL="http://s203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/filmy/?action=view&current=uvs090430-005.flv"]
[/URL]

Posted

[quote name='Vectra']a dlaczemu mordujesz psa na smyczy ? biedny taki ... uwięziony :placz: :placz: :diabloti:

czuje się jak skwarka :eviltong: znowu mam nos jak klaun :evil_lol:[/QUOTE]
wolę żeby był uwięziony niz za bardzo poczuł wolność jak to ostatnimi czasy robi...:roll:

frytka z nosem kaluna :evil_lol::evil_lol:

Posted

Dobrze mają te gloopie kundle u ciebie . :lol: Pańcia zajmuje się psiarnią na okrągło.
Wrażenie robią te silne szczęki. :diabloti:

A pani Klaun o środkach z filtrami nie słyszała? :eviltong:

Posted

Wasiu , Wasiu wygrali my , wygrali

200 zł :evil_lol:
ale my gramy w dużego , expresa , multi , numerek i coś tam jeszcze :cooldevi:
Doginko , zwiotczenie mięśni może nie , ale zwyrodnienie kręgosłupa śliczne :evil_lol:To jest praktycznie stały repertuar zabawy ...
Dobrze , że one same się tak ze sobą w większości bawią , moje ręce , kontra ich szczęki ... nie mają szans

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ja raz w życiu wygrałam jakieś 180 zł w dużego .... od tego czasu posucha totalna ...a miało być tak pięknie :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

nie wszystkim pisane łatwe bogactwo :evilbat:

ja robię rogale , potem będę prasować , potem robić się na bóstwo , potem pokłócę się z TZ że pora wstać i jechać , potem wybiegam prosiaczki i potem jedziemy na szoł .... u Frania w klasie 6 psów u Mani 4 suczek .... więc konkurencja duża i mocna ..
ale damy z siebie wszystko :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]o dżisys ....zaczynam zaciskać :kciuki: i daj sygnałka jak będzie PO ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
zadzwonię , do Cię mam tanio :cool3: :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']zadzwonię , do Cię mam tanio :cool3: :loveu: :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiem :grins: przeca dziecka nie naciagałabym na koszta ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiem :grins: przeca dziecka nie naciagałabym na koszta ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
no przeca specjalnie mam te ere :cool3: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']no przeca specjalnie mam te ere :cool3: :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no i tak ma być :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Filmy obejrzane :evil_lol::evil_lol: Zajebioszcze :evil_lol::evil_lol:

:turn-l:
[url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Kwiecien%20209/25%20kwiecien/24042009-532.jpg[/url]