Vectra Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='puzzle']Eeee tam buty cala powinnas byc w watrobianym kombinezonie, do tego biale buty, pasek, torebka, kolczyki, bransolety i bedzie pieknie:cool3: :diabloti:[/quote] Znajdź mi taki :evil_lol: torebkę mam białą !!! :eviltong: Quote
puzzle Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Eeee tam buty cala powinnas byc w watrobianym kombinezonie, do tego biale buty, pasek, torebka, kolczyki, bransolety i bedzie pieknie:cool3: :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz: w jednej :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]taa podkolanowce i na druga nozke juz tylko skarpeteczke bielutkom buhahhahaa:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Bullila.nl']taa podkolanowce i na druga nozke juz tylko skarpeteczke bielutkom buhahhahaa:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ale będzie sexi :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='Bullila.nl']bardzo bardzo chcialabym tak Ewe zobaczyc:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: ide spac:diabloti: moze mi sie przysni:evil_lol:[/quote] przyjedź do wawy w lipcu :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 bardzo bardzo chcialabym tak Ewe zobaczyc:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: ide spac:diabloti: moze mi sie przysni:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Bullila.nl']bardzo bardzo chcialabym tak Ewe zobaczyc:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: ide spac:diabloti: moze mi sie przysni:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] oj ja po dzisiejszych snach to wole nie myśleć co mi sie przyśni dziś :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] oj ja po dzisiejszych snach to wole nie myśleć co mi sie przyśni dziś :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a co Ci się śniło :razz: Quote
Apbt_sól Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Vectra']przyjedź do wawy w lipcu :diabloti:[/QUOTE] bedziesz w git ubranku?? :diabloti: nie moge tego przoczyc jesli to wystawa:evil_lol: w latach 70-tych w polskich Clipach(czyt teledyskach) byly taie stoje nawet Trojanowska w takim śmigala w jakimś :evil_lol: były sexi i szeleścily :eviltong: co rozpraszałoby konkurencje :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Vectra']przyjedź do wawy w lipcu :diabloti:[/quote] jasne:diabloti: Quote
eria Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Vectra'] szantaż też mam przygotowany , albo mi zrobi włosy na Frania [/quote] czyli że będą wątrobiane :evil_lol:.........i będą miały ze 2 cm długości :diabloti: Quote
rufusowa Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 a ja chciała napisać ze Klamka przytyła :multi: a tu sie okazuje ze schudła... cos przegapiłam :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Franio nie ma takiej bujnej 2 cm czupryny :cooldevi: o dziś przyjechała nowa waga :multi: będziemy sie mogli ważyć :evil_lol: zważyłam moje prosiaczki Lala - 29,200 Mania 14,100 Klamka 22 kg Franio 16,500 czyli niecałe 82 kg żywca :diabloti: No pisałam , że Klamkosława schudła :mad: półtora kilo .. już była chwila , że ważyła 23,500 Franio przybrał 700gram :multi:był czas , że ważył ok 17 kilo , nawet ciutek ponad .. potem spadł do 15 z kawałkiem ...teraz tyje TYJE :multi: Marian ma ograniczone uczty nocne ... więc ma się wagi trzymać , może schudnąć , płakać nie będę ... Lalunia piękny wynik :) oby tak trzymała Quote
Asiaczek Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 a to jakas specjalna waga? do wazenia psów?:cool3: pzdr. Quote
SZPiLKA23 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Spoooro mozesz na targ jechac :D A len na Klamke nie działa? Mam róznice do Twojego postu 15 min:-/ Quote
Asiaczek Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Vectra']Nie , to zwykła waga łazienkowa , dla ludzi ... ważę siebie , potem prosię na ręce , ważymy się razem i odejmuje ;) Szpilka , ja nie mam zdrowia , walczyć z nimi i z tym siemieniem :angryy: :angryy:[/quote] tak sie ucieszyłas z tej wagi, ze myslalam, ze to jakas specjalna;) pzdr. Quote
Vectra Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='rufusowa']a ja chciała napisać ze Klamka przytyła :multi: a tu sie okazuje ze schudła... cos przegapiłam :evil_lol:[/quote] no można napisać , że przytyła ... zależy jak na to patrzeć ... jak do mnie przyjechała ... ważyła DUŻO mniej niż obecnie :roll: Zdjęcia oszukują ... nie widać , tego co ja widzę :evil_lol: gnaty na wierzchu .Klepanie jej po bokach , nie jest w odczuciu miłe :diabloti: coś jak by klepać w kaloryfer :cooldevi: To , że ona będzie zawsze jak kostucha , to już się przyzwyczaiłam .. ten jeden kilogram MUSI przybrać .. zdecydowanie milsza jest w dotyku ... Ona jest jak elektrownia , czym więcej w nią się wrzuca "paliwa" , tym więcej wytwarza energii :evil_lol: Niby z nią powinno tuczenie przebiegać łatwiej , bo ona dużo więcej rzeczy lubi jeść ... Franio to prawie nic nie lubi , albo lubi raz :angryy: I ona mało z siebie wydala .. ona wsio spala ... ja jej daje co dzień chleb z masłem z serkiem , kartofle , ryz - Egon lubi żarcie ludzkie ... Gdyby Lala jadła to co Egon , to by w mig wróciła do wyjściowej wago ponad 30 kilo. Mój wet powiedział ,że Klamka to taki ot organizm , szybko żyjący i trzeba kontrolować i pilnować jej wagi , co by nie przepaliła wszystkiego co ma w środku ;) Franciszek , to jest inna bajka ...bo on regularnie odmawia spożywania czegokolwiek .. karmienie z ręki też nie przynosi pożądanych efektów , bo on jak nie chce , to nie ruszy :mad: Egona da się przekonać ;) A naj na świecie uwielbia chleb :evil_lol: Najmilej karmi się Manie i Lale ... daje michę ... i jedzą ... z ręki to Mania żre wsio , cebule , czosnek , obierki ... Jedynie czego we 4 nie dotkną , to surowego mięsa :p a tak by było pięknie Quote
Vectra Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='Asiaczek']a to jakas specjalna waga? do wazenia psów?:cool3: pzdr.[/quote] Nie , to zwykła waga łazienkowa , dla ludzi ... ważę siebie , potem prosię na ręce , ważymy się razem i odejmuje ;) Szpilka , ja nie mam zdrowia , walczyć z nimi i z tym siemieniem :angryy: :angryy: Quote
Asiaczek Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 dobra, dobra. waga i tak jest specjalna, bo... jest u was.;) pzdr. Quote
Vectra Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='Asiaczek']tak sie ucieszyłas z tej wagi, ze myslalam, ze to jakas specjalna;) pzdr.[/quote] specjalna , to za dużo miejsca by zajęła ;) a ja mam mały domek .... no i nie ma czegoś takiego jak waga specjalna dla psów , te co są np w klinikach wet , to wagi elektroniczne przemysłowe ... Quote
SZPiLKA23 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 No to siemie nie jest najfajniejsze do podania- taka galareta :-/ chyba ze do czegoś co jedza albo ugotowac z jakimis kostkami jak lubia rosołek, a moze z woda rozpuscic :hmmmm: pic i tak beda, chyba ;) zreszta nie wiem TY znasz najlepiej swoje psy i wiesz co sie da a co nie ;) Quote
Vectra Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Nie będą pić ... woda musi być czysta ... bo inaczej nie ruszą , próbowałam im w wodzie rożne rzeczy przemycać ... ehh szkoda słów , na nich , szczególnie dwóch .. bo Mania gluta lnianego rąbała aż miło ... tylko ona ma nie tyć :evil_lol: Pobiegali my godzinę , w tym za piłką też ... ja nie mam siły .. prosiaczki i owszem , jeszcze by chciały .. później runda 2 ;) jest strasznie gorąco .... Quote
Vectra Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='Coyote Ugly FCI']ile waży Ajda :diabloti:[/quote] 55kg :eviltong: była ważona u weta :p Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Vectra']Nie , to zwykła waga łazienkowa , dla ludzi ... ważę siebie , potem prosię na ręce , ważymy się razem i odejmuje ;) Szpilka , ja nie mam zdrowia , walczyć z nimi i z tym siemieniem :angryy: :angryy:[/quote] ile waży Ajda :diabloti: Quote
Vectra Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Buzi buzi :cooldevi: [URL=http://img207.imageshack.us/my.php?image=24042009509.jpg][IMG]http://img207.imageshack.us/img207/4793/24042009509.jpg[/IMG][/URL] w oczekiwaniu na rzut :) [URL=http://img207.imageshack.us/my.php?image=24042009524.jpg][IMG]http://img207.imageshack.us/img207/9043/24042009524.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts