Vectra Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='evl']takiej to dobrze :placz: :eviltong:[/quote] noooo , oczywiście :diabloti: TZ w domu zarządza , pani mogła się wyspać do bólu :evil_lol: Quote
AlKil Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Cofnęłam się w poszukiwaniu przyczyny szycia tych Dodowych ubranek, ale pochłonął mnie cytowany wątek....:roll::shake: Quote
Alicja Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Vectra']A ja właśnie wstałam :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja po drzemce pospacernej też :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
infers Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Vectra']A ja właśnie wstałam :diabloti:[/quote] Dobry wieczór:diabloti: Quote
Vectra Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 a ja zjadłam obiadek , teraz mogę iść spać dalej :diabloti: ale mnie lenistwo opętało :mdleje: cały czas mi się spać chce Quote
anetta Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 AlKil, mnie też :evil_lol: Z jednego wątku przenosze się w drugi i w końcu nie wiem gdzie jestem :diabloti::evil_lol: Ale za to wiem to o co pytasz, to dla schroniskowych bidul. Jaki róź :lol: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Vectra']Asiaczku , w sobotę będę w Rzeszowie na wystawie :cool3: dopakujesz w autko ? ;) [/quote] Żaden problem. Wysyłam PW. Pzdr. Quote
Bullila.nl Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Vectra']a ja zjadłam obiadek , teraz mogę iść spać dalej :diabloti: ale mnie lenistwo opętało :mdleje: cały czas mi się spać chce[/quote] no i tu swiatlo zgaslo:shake:nic sie dzieje:cool3: Quote
Doginka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Widzę, że nabrałaś wprawy w szyciu ubranek:loveu: Coraz ładniej Ci to wychodzi;) I Gratulacje dla Mani:loveu::multi::loveu: - dla Franiołka mizianko na pocieszenie:glaszcze::calus: Quote
emdziolek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [COLOR=DarkOrange][B]Cześć ciotka:diabloti::loveu: jak tam idzie szycie rózowych kubraczków?:evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Doginka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Vectra, sorki za offa, ale zajrzyj tu:crazyeye::razz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-milosnikow-bullterierow-tajemniczy-obrazek-na-rzecz-mamypittbulowej-do-20-02-a-131001/[/URL] Quote
Vectra Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 widziałam obrazek , śliczny :) Kubraczki się szyją , oczywiście pamiętajcie , że materiał cały czas na wagę złota. Na dzień dzisiejszy wysłałam chyba 24 kubraczki , a w poniedziałek pojedzie kolejnych 16 :multi: No i dalej szyję , na razie materiały przybywają .... ale potrzeba cały czas :diabloti: Jutro jedziemy na szoł do Rzeszowa , więc trzymajcie kciuki , za Frania , Manie ich mamę i mamę Ajdy :D startujemy w klasie szczeniąt , otwartej i championów ... będe wystawiać 3 wątrobianych idiotów :evil_lol: a mój wspólnik , białą dzikuskę. Idę się szykować , prosiaki z błota oskrobać , no i coś uszyje też ;) Quote
drzalka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 hej o ktorej sa stafiki ?? chetnie wpadne porobic kilka fotek watrobka i laciatej :lol: Quote
Vectra Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Drzałka , staffiki planowane są na 12:40 ... ale my będziemy od jakieś 10. łaciatej nie będzie , będą same wątrobiane - mamunia i jej dwoje dzieci :diabloti: a Franuś to mamunia z krwi i kości w wersji męskiej ... więc będzie wesoło :evil_lol: Agnethka , autko mam duże :D wsio się zmieści Quote
agnethka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 spoko...spoko...szykuj miejsce, bo będę mieć towar dla Ciebie jutro :razz: Quote
drzalka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 O tej godzinie powinno byc juz po bokserach :lol: wiec wpadne tam do Was:lol: Quote
Bullila.nl Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Bede trzymac kciuki za Watrobki:thumbs: Quote
SZPiLKA23 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ja tez bede trzymała za wszystkie staffiki ale na odległosc :( Quote
klaudia&Manta Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Coś jest na fifkowym , w temacie wystawy :razz: Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]łapi mi pocierpli ...córcia ja mam FONA :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
puzzle Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 łoj Vectra Ty w te szoły zupełnie żeś wpadla, opowiadaj nam tu ino jak po szole?:evil_lol: Quote
wejherstaff Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [B]Gratulacje dla mojej ulubienicy za NSzwR :multi::multi::multi: Brawo Marianku :loveu::loveu::loveu::loveu: [/B]czekam na fotki ;) Quote
Recommended Posts