Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evl']takiej to dobrze :placz: :eviltong:[/quote]

noooo , oczywiście :diabloti: TZ w domu zarządza , pani mogła się wyspać do bólu :evil_lol:

Posted

AlKil, mnie też :evil_lol: Z jednego wątku przenosze się w drugi i w końcu nie wiem gdzie jestem :diabloti::evil_lol:
Ale za to wiem to o co pytasz, to dla schroniskowych bidul.

Jaki róź :lol:

Posted

[quote name='Vectra']a ja zjadłam obiadek , teraz mogę iść spać dalej :diabloti:

ale mnie lenistwo opętało :mdleje: cały czas mi się spać chce[/quote]
no i tu swiatlo zgaslo:shake:nic sie dzieje:cool3:

Posted

Widzę, że nabrałaś wprawy w szyciu ubranek:loveu:
Coraz ładniej Ci to wychodzi;)

I Gratulacje dla Mani:loveu::multi::loveu: - dla Franiołka mizianko na pocieszenie:glaszcze::calus:

Posted

Vectra, sorki za offa, ale zajrzyj tu:crazyeye::razz:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-milosnikow-bullterierow-tajemniczy-obrazek-na-rzecz-mamypittbulowej-do-20-02-a-131001/[/URL]

Posted

widziałam obrazek , śliczny :)
Kubraczki się szyją , oczywiście pamiętajcie , że materiał cały czas na wagę złota.
Na dzień dzisiejszy wysłałam chyba 24 kubraczki , a w poniedziałek pojedzie kolejnych 16 :multi:
No i dalej szyję , na razie materiały przybywają .... ale potrzeba cały czas :diabloti:

Jutro jedziemy na szoł do Rzeszowa , więc trzymajcie kciuki , za Frania , Manie ich mamę i mamę Ajdy :D startujemy w klasie szczeniąt , otwartej i championów ...
będe wystawiać 3 wątrobianych idiotów :evil_lol: a mój wspólnik , białą dzikuskę.

Idę się szykować , prosiaki z błota oskrobać , no i coś uszyje też ;)

Posted

Drzałka , staffiki planowane są na 12:40 ... ale my będziemy od jakieś 10.
łaciatej nie będzie , będą same wątrobiane - mamunia i jej dwoje dzieci :diabloti:
a Franuś to mamunia z krwi i kości w wersji męskiej ... więc będzie wesoło :evil_lol:

Agnethka , autko mam duże :D wsio się zmieści