Marcino1978 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 no hej Waszka :lol: chwilke mnie tu nie było ( jakiś rok? :cool3: ) :evil_lol: ciii oglądamy fotki AST a gadamy na offie ;) pozdrawiam ;) Quote
Vectra Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 [quote name='Marcino1978']no hej Waszka :lol: chwilke mnie tu nie było ( jakiś rok? :cool3: ) :evil_lol: ciii oglądamy fotki AST a gadamy na offie ;) pozdrawiam ;)[/quote] rok ? :hmmmm: jestem na dogo 3 lata , pierwszy raz Cię widzę :evil_lol: tu nie ma fotek astów , bo ja nie mam astów :eviltong: Quote
agnethka Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Vectra']rok ? :hmmmm: jestem na dogo 3 lata , pierwszy raz Cię widzę :evil_lol: tu nie ma fotek astów , bo ja nie mam astów :eviltong:[/quote] no to już masz :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [FONT=Arial][/FONT][IMG]http://www.pic4ever.com/images/loveshower.gif[/IMG][FONT=Arial][COLOR=Red][B] se wróciłam :grins: i se żyje :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 ja też wróciłam i też żyję :diabloti: ale cieszę się , żeś wróciła cała :multi: ale dogo to popsułaś przed wyjazdem soooo ? :mad: Quote
Marcino1978 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Vectra']rok ? :hmmmm: jestem na dogo 3 lata , pierwszy raz Cię widzę :evil_lol: tu nie ma fotek astów , bo ja nie mam astów :eviltong:[/quote] no może więcej niż rok :eviltong: kiedyś kiedyś w dawnych czasach częściej była okazja wpadać na dogo ( teraz widzę że za karę i nieusprawiedliwioną nieobecność licznik postów mi się zatrzymał :evil_lol: ) AST oglądam w różnych galeriach a tu tego malucha Gonitwy zauważyłem ;) sory za zamieszanie w topicu :oops: ;) Quote
Alicja Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Vectra']ja też wróciłam i też żyję :diabloti: ale cieszę się , żeś wróciła cała :multi: ale dogo to popsułaś przed wyjazdem soooo ? :mad:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad::mad::mad:że niby Ja .....a kto Mi popsuł Neta :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Marcino1978']no może więcej niż rok :eviltong: kiedyś kiedyś w dawnych czasach częściej była okazja wpadać na dogo[/quote] Marcino - to były czasy nie? hahaha :evil_lol: Quote
Marcino1978 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 nie przypominaj bo się łezka w oku kręci :placz: gdzie te Payooki i inne ludziska :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 ten topik to jest jedno wielkie zamieszanie i off , więc do woli ... :evil_lol: Quote
Marcino1978 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 i Takie podejście do tematu mi się podoba :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Marcino1978']i Takie podejście do tematu mi się podoba :evil_lol:[/quote] a co? wystraszyłeś się że to galeria Pani Moderator??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha te nocne Dogomaniaków rozmowy i płakanie ze śmiechu przy kompie :loveu: Quote
Vectra Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 [quote name='Marcino1978']i Takie podejście do tematu mi się podoba :evil_lol:[/quote] nooooo , ja mam na drugie OFF :evil_lol: [quote name='malawaszka']a co? wystraszyłeś się że to galeria Pani Moderator??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha te nocne Dogomaniaków rozmowy i płakanie ze śmiechu przy kompie :loveu:[/quote] czyli co ? już nie będzie nudno na dogo ? :multi: :multi: bo rzygać się chce od tych loffciaczków , buziaczków :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Vectra'] czyli co ? już nie będzie nudno na dogo ? :multi: :multi: bo rzygać się chce od tych loffciaczków , buziaczków :evil_lol:[/quote] psheciesh to taaakie pshyjemne:loveu::loveu::loveu::loveu: :*:* :evil_lol: Quote
agnethka Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 jakich loffciaczków :loveu: buziaczku :loveu: Quote
Bullila.nl Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Vectra'] czyli co ? już nie będzie nudno na dogo ? :multi: :multi: bo rzygać się chce od tych loffciaczków , buziaczków :evil_lol:[/quote] Duuuuze buziaczki z rana :loveu::loveu::loveu: :eviltong: Quote
Vectra Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Jesteście obrzydliwe :evilbat: Tak , nie śpię :diabloti: Quote
Gonitwa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='agnethka']jaki fajny rudzielec :loveu: skąd masz?[/QUOTE] [quote name='zaba14']Filmik fajny, ale czekalam az kocisko zleje psa :lol::lol::lol::lol: Stefan boski :D[/QUOTE] miał wylądować w sobotę w schronisku bo jego już trzecia rodzina tak zdecydowała. Pies to przechodzni prezent urodzinowy:( Quote
agnethka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Gonitwa']miał wylądować w sobotę w schronisku bo jego już trzecia rodzina tak zdecydowała. Pies to przechodzni prezent urodzinowy:([/quote] o bosh..taki słodziaczek i tak go przerzucają :-( super, że trafił w końcu na kochający domek :loveu: Quote
Marcino1978 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='malawaszka']a co? wystraszyłeś się że to galeria Pani Moderator??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha te nocne Dogomaniaków rozmowy i płakanie ze śmiechu przy kompie :loveu:[/quote] Pani moderator widac swoja kobita i sie nie czepia byle czego :eviltong: a Ty tez tu nie byłaś kiedyś modem? :roll: Quote
BeaC Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [COLOR=DarkRed][B]przyszłam Cie poloffować( co to znaczy??) i buziaczkuję cie od rana Mańkę byś pokazala :razz::razz:[/B][/COLOR]:mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts