Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]zrobilam pastkę z makrelki , [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

najnowsze badania dowodza ze....ryba jest dobra na wszystko:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']Uroczyscie oznajmiam iz od dluzszego czasu jestem pelnoletnia w zwiazku z tym pozwolilam sobie upic sie z rozpaczy:placz:
Vektro matko moja odbanuj iksinska bo wpadne w nalog:placz:
:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a so piłaś :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a so piłaś :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

jak to moj normalny inaczej kolega maz nazywa ''dzyn dzyn'' a po ludzku cin cin:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']jak to moj normalny inaczej kolega maz nazywa ''dzyn dzyn'' a po ludzku cin cin:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:aaaa to po tym to daje :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:aaaa to po tym to daje :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

w zupelnosci sie z toba zgadzam:roll:

Posted

[quote name='agbar']w zupelnosci sie z toba zgadzam:roll:[/quote]

:loveu:

[quote name='Rinuś'][I][B]Vektra chiiiba nie może:placz::placz::placz::placz:[/B][/I][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no chyba może[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]taka stara jeszcze nie jest żeby NIE MOGŁA :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]mam następne:razz::razz: ....gdzie jesteś :hmmmm:
zrobilam pastkę z makrelki , świeżutki chlebuś mam [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

ano jestem....w rozpaczy....:placz:

poza tym, że piwo mi się skończyło i nie mam co pić.....chiba, że wezme wode niemoralną :diabloti:

Posted

[quote name='agnethka']ano jestem....w rozpaczy....:placz:

poza tym, że piwo mi się skończyło i nie mam co pić.....chiba, że wezme wode niemoralną :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1: a jak się po wodzie zestresujesz :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:loveu:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no chyba może[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]taka stara jeszcze nie jest żeby NIE MOGŁA :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[I][B]hahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: robisz ochotę ciotka :mad:[/B][/I]
[quote name='agbar']jutro jade zrobic zapas alkoholu:cool1:[/quote]
[I][B]kup mi też :diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1: a jak się po wodzie zestresujesz :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

czym? ja jutro tylko meliske pije :cool1: będę dalej siqać niż widzę....

a w rozpaczy jestem nie z powodu egzaminów :diabloti: