agbar Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]zrobilam pastkę z makrelki , [/COLOR][/FONT][/B][/quote] najnowsze badania dowodza ze....ryba jest dobra na wszystko:diabloti: Quote
Alicja Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='agbar']Uroczyscie oznajmiam iz od dluzszego czasu jestem pelnoletnia w zwiazku z tym pozwolilam sobie upic sie z rozpaczy:placz: Vektro matko moja odbanuj iksinska bo wpadne w nalog:placz: :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a so piłaś :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
infers Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Tinka:)']sama se kupię:cool1:[/QUOTE] :loveu::loveu: :loveu::loveu: Jak ja Cie ubustawiam ma siostro :P Sama:loveu: Quote
agbar Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a so piłaś :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] jak to moj normalny inaczej kolega maz nazywa ''dzyn dzyn'' a po ludzku cin cin:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='agbar']jak to moj normalny inaczej kolega maz nazywa ''dzyn dzyn'' a po ludzku cin cin:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:aaaa to po tym to daje :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Unbelievable Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='infers1995']:loveu::loveu: :loveu::loveu: Jak ja Cie ubustawiam ma siostro :P Sama:loveu:[/quote] :cool1::cool1: Quote
agbar Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:aaaa to po tym to daje :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] w zupelnosci sie z toba zgadzam:roll: Quote
Rinuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='agbar'] Vektro matko moja odbanuj iksinska bo wpadne w nalog:placz: :diabloti:[/quote] [I][B]Vektra chiiiba nie może:placz::placz::placz::placz:[/B][/I] Quote
agbar Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Vektra chiiiba nie może:placz::placz::placz::placz:[/B][/I][/quote] jutro jade zrobic zapas alkoholu:cool1: Quote
Alicja Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='agbar']w zupelnosci sie z toba zgadzam:roll:[/quote] :loveu: [quote name='Rinuś'][I][B]Vektra chiiiba nie może:placz::placz::placz::placz:[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no chyba może[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]taka stara jeszcze nie jest żeby NIE MOGŁA :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]mam następne:razz::razz: ....gdzie jesteś :hmmmm: zrobilam pastkę z makrelki , świeżutki chlebuś mam [/B][/COLOR][/FONT][/quote] ano jestem....w rozpaczy....:placz: poza tym, że piwo mi się skończyło i nie mam co pić.....chiba, że wezme wode niemoralną :diabloti: Quote
Alicja Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='agnethka']ano jestem....w rozpaczy....:placz: poza tym, że piwo mi się skończyło i nie mam co pić.....chiba, że wezme wode niemoralną :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1: a jak się po wodzie zestresujesz :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Alicja']:loveu: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no chyba może[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]taka stara jeszcze nie jest żeby NIE MOGŁA :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]hahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: robisz ochotę ciotka :mad:[/B][/I] [quote name='agbar']jutro jade zrobic zapas alkoholu:cool1:[/quote] [I][B]kup mi też :diabloti:[/B][/I] Quote
agnethka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1: a jak się po wodzie zestresujesz :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] czym? ja jutro tylko meliske pije :cool1: będę dalej siqać niż widzę.... a w rozpaczy jestem nie z powodu egzaminów :diabloti: Quote
Vectra Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 :mdleje: jaki tu chlew alkoholizacyjny :diabloti: idę po coś do picia Quote
agnethka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Vectra']:mdleje: jaki tu chlew alkoholizacyjny :diabloti: idę po coś do picia[/quote] idź, idź...przynieś i mi :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 ale mam jakiś likier anyżowy .. pychaaaaaaaa Quote
agnethka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Vectra']ale mam jakiś likier anyżowy .. pychaaaaaaaa[/quote] yyyyyyyy..............specjalnie, żeś tak z tym anyżem wyskoczyła....bleeee.... Quote
Vectra Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 bo ja mam specyficzny smak :diabloti: i lubię dziwactwa ;) Quote
agnethka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Vectra']bo ja mam specyficzny smak :diabloti: i lubię dziwactwa ;)[/quote] ja nienawidzę anyżu i cynamonu :shake: fuuuu..... Quote
Vectra Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 a ja kocham cynamon , anyżek , wanilie uwielbiam ....... Quote
agnethka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Vectra']a ja kocham cynamon , anyżek , wanilie uwielbiam .......[/quote] wanilie to i ja lubię :eviltong: Quote
Alicja Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cynamon jest the best :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [B][I]szybko poszłyście spać :cool3::cool3: myślałam ,że jak wstanę to będę miała do nadrabiania z 10 stron a tutaj taka niespodzianka :loveu:[/I][/B] Quote
Recommended Posts