Apbt_sól Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 łee nie ma zadnych wypowiedzi , chyba poszeeeeeeeeeeeeeeeeeeedł z forum :P Quote
Vectra Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='Apbt_sól']łee nie ma zadnych wypowiedzi , chyba poszeeeeeeeeeeeeeeeeeeedł z forum :P[/quote] został potraktowany jak małpa :cool3: bananem :evil_lol: Quote
Apbt_sól Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Zapewne w taki spoob pojdzie z niebieskiego - za te pierdoły co wypisuje.. No nie zapomnijmy ze w kazdym innym temacie nie koniecznie swoim ,trzeba wrzucac posagi... o tak jedyne szlachetne w polsce o royalstaff - chyle me czoło z parkinkiegm dla kadilaków przed Twą mądroscią :lol: ps koncze ofa;] Quote
agnethka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 widzę, że się podobało :lol: a my od lekarza wróciliśmy, kaska na leki poszła....:roll: Quote
Vectra Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 a mój TZ mi właśnie robi wykład , że Lalke głodzę :evil_lol: że jest chuda i koścista , żebra jej wystają :diabloti: Quote
agnethka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Vectra']a mój TZ mi właśnie robi wykład , że Lalke głodzę :evil_lol: że jest chuda i koścista , żebra jej wystają :diabloti:[/quote] o Ty zła babo :diabloti: :mad: Quote
Alicja Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Vectra']a mój TZ mi właśnie robi wykład , że Lalke głodzę :evil_lol: że jest chuda i koścista , żebra jej wystają :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:oddawaj Lalce połowe porcji Rafała :evil_lol: Cześć Dziecko :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
eria Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 oo jak tu miło !!! ooo tak ,pocztę polską zniszczyć należy, to siła nieczysta:diabloti: zgin przepadnij:shake::angryy: a psa po prostu zacznij karmić :evil_lol: Quote
infers Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Vectra']a mój TZ mi właśnie robi wykład , że Lalke głodzę :evil_lol: że jest chuda i koścista , żebra jej wystają :diabloti:[/QUOTE] Mam takie same wykłady tyle, że od rodziców.(zagłodzisz ją!, jeszcze zachoruje, bo jest już taka chuda! itp.) A jak widać Lena do najszczuplejszych labów nie należy:placz::evil_lol:. Quote
an1a Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Vectra']a mój TZ mi właśnie robi wykład , że Lalke głodzę :evil_lol: że jest chuda i koścista , żebra jej wystają :diabloti:[/quote] Sama nic nie upoluje? :evil_lol: Jak jej dajesz mało jest bardziej wdzięczna, że w ogóle coś dostaje.. Przecież to logiczne :hmmmm: Quote
rufusowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 widziałam przesłodkiego Frania....masz racje on od początku miał w sobie to coś :loveu: a Mania, to na serio tak warczy? musi jakas genetycznie agresywna :diabloti: Quote
Vectra Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='agnethka']o Ty zła babo :diabloti: :mad:[/quote] bo ja mam genetyczne zło :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:oddawaj Lalce połowe porcji Rafała :evil_lol: Cześć Dziecko :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] tzn :hmmmm: tą połowę już po podziale z Klamką , Manią , Franie i Lalą :razz: [quote name='eria']oo jak tu miło !!! ooo tak ,pocztę polską zniszczyć należy, to siła nieczysta:diabloti: zgin przepadnij:shake::angryy: a psa po prostu zacznij karmić :evil_lol:[/quote] szkoda kasy na takiego zasrańca i karme :diabloti: [quote name='infers1995']Mam takie same wykłady tyle, że od rodziców.(zagłodzisz ją!, jeszcze zachoruje, bo jest już taka chuda! itp.) A jak widać Lena do najszczuplejszych labów nie należy:placz::evil_lol:.[/quote]tak , to twierdził , że jest tłusta jak baleron , ocieka tłuszczem i wyglada ja mufon :evil_lol: wczoraj siedział i sie jej przyglądał :roll: a przecież ona nie schudła wczoraj , tylko chudła od roku !!! [quote name='SZPiLKA23']łotchacam sie[/quote] co :crazyeye: [quote name='agnethka']ahoy :multi:[/quote] siemka :diabloti: [quote name='an1a']Sama nic nie upoluje? :evil_lol: Jak jej dajesz mało jest bardziej wdzięczna, że w ogóle coś dostaje.. Przecież to logiczne :hmmmm:[/quote] nie ma na kogo polować :shake: zimno wieśniaki siedzą w domach :evil_lol: [quote name='rufusowa']widziałam przesłodkiego Frania....masz racje on od początku miał w sobie to coś :loveu: a Mania, to na serio tak warczy? musi jakas genetycznie agresywna :diabloti:[/quote] No warczy , tylko te geny to po ojcu Frania ... chyba , że kurde drogą kropelkową je rozsiewa :cool3: Quote
SZPiLKA23 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 to po góralskiemu miało byc ale i pewnie przez samo h :D Quote
agnethka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ciotka może wiesz, jakie warunki musi spełniać pies, żeby mógł wyjechać z kraju? :roll: Quote
Vectra Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='SZPiLKA23']to po góralskiemu miało byc ale i pewnie przez samo h :D[/quote] i tak nie po polsku :diabloti: [quote name='agnethka']ciotka może wiesz, jakie warunki musi spełniać pies, żeby mógł wyjechać z kraju? :roll:[/quote] to zależy gdzie .. przeważnie wystarczy paszport , chip , ważne szczepienie przecie wściekliźnie ... to od kraju też zależy ile musi być od zaszczepienia .. a dorosły czy szczeniak , no i gdzie :razz: Quote
SZPiLKA23 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 paszport, czip i szczepionka na wściekliznę, w niektorych krajach wymagaja kwarantanny Quote
infers Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='agnethka']ciotka może wiesz, jakie warunki musi spełniać pies, żeby mógł wyjechać z kraju? :roll:[/QUOTE] Ja wprawdzie ciotka nie jestem:diabloti:, ale do jakiego kraju, bo to ważne. Quote
agnethka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Vectra'] to zależy gdzie .. przeważnie wystarczy paszport , chip , ważne szczepienie przecie wściekliźnie ... to od kraju też zależy ile musi być od zaszczepienia .. a dorosły czy szczeniak , no i gdzie :razz:[/quote] Kafel (pies dorosły ok.5-6lat, znajda) - Francja :cool3: to na razie tylko pomysł, bo tej osobie on od dawna się podoba ;) przyjedzie do PL na tydzień, ale autobusem...na razie myśli :roll: kurcze - chipa na 100% nie ma... Quote
Vectra Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='agnethka']Kafel (pies dorosły ok.5-6lat, znajda) - Francja :cool3: to na razie tylko pomysł, bo tej osobie on od dawna się podoba ;) przyjedzie do PL na tydzień, ale autobusem...na razie myśli :roll: kurcze - chipa na 100% nie ma...[/quote] Zapytaj Carbonarę :cool3: jej maluch bodaj jedzie do żabojadów :p Obżarty Marian , właśnie wysadza z od miski Frania i Klamkę :evil_lol: a te pierdoły jej tak dają :shake: Quote
Doginka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Vectra']...nie ma na kogo polować :shake: zimno wieśniaki siedzą w domach :evil_lol:[/quote] Żab już nie ma?:niewiem::hmmmm:To zafunduj jej myszki:siara::diabloti: Quote
Vectra Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='agnethka']o, dzięki :cool3:[/quote] nie ma sa so :p [quote name='Doginka']Żab już nie ma?:niewiem::hmmmm:To zafunduj jej myszki:siara::diabloti:[/quote] ale Lalcia żabów nie jadała , myszków tysz nie ma , po tym jak mam pycha ciacha dla myszów :evil_lol: :evil_lol: O wczoraj dostałam taką puszkę 800 gram karmy Best choice L&R i powiem ciekawostkę , one to jedzą :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: znaczy Franek i Klamka , bo reszta to wiadomo , że padlinożerna :cool1: Marian pierwszy przy misce ... tak tak szczeniak nie powinien karm dla dorosłych - wiem .... ale ona takie dostaje głównie :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 a może ktoś by chciał Klementynkę ? malutką !!! zobaczcie jaki cukierek !!! [url]http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=14974&postdays=0&postorder=asc&start=0[/url] Quote
Recommended Posts