Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Apbt_sól']łee nie ma zadnych wypowiedzi , chyba poszeeeeeeeeeeeeeeeeeeedł z forum :P[/quote]
został potraktowany jak małpa :cool3: bananem :evil_lol:

Posted

Zapewne w taki spoob pojdzie z niebieskiego - za te pierdoły co wypisuje..

No nie zapomnijmy ze w kazdym innym temacie nie koniecznie swoim ,trzeba wrzucac posagi... o tak jedyne szlachetne w polsce o royalstaff - chyle me czoło z parkinkiegm dla kadilaków przed Twą mądroscią :lol:

ps koncze ofa;]

Posted

[quote name='Vectra']a mój TZ mi właśnie robi wykład , że Lalke głodzę :evil_lol: że jest chuda i koścista , żebra jej wystają :diabloti:[/quote]

o Ty zła babo :diabloti: :mad:

Posted

[quote name='Vectra']a mój TZ mi właśnie robi wykład , że Lalke głodzę :evil_lol: że jest chuda i koścista , żebra jej wystają :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:oddawaj Lalce połowe porcji Rafała :evil_lol:

Cześć Dziecko :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

oo jak tu miło !!! ooo tak ,pocztę polską zniszczyć należy, to siła nieczysta:diabloti: zgin przepadnij:shake::angryy:

a psa po prostu zacznij karmić :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']a mój TZ mi właśnie robi wykład , że Lalke głodzę :evil_lol: że jest chuda i koścista , żebra jej wystają :diabloti:[/QUOTE]

Mam takie same wykłady tyle, że od rodziców.(zagłodzisz ją!, jeszcze zachoruje, bo jest już taka chuda! itp.)
A jak widać Lena do najszczuplejszych labów nie należy:placz::evil_lol:.

Posted

Sama nic nie upoluje? :evil_lol: Jak jej dajesz mało jest bardziej wdzięczna, że w ogóle coś dostaje.. Przecież to logiczne :hmmmm:

Posted

[quote name='agnethka']o Ty zła babo :diabloti: :mad:[/quote]
bo ja mam genetyczne zło :diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:oddawaj Lalce połowe porcji Rafała :evil_lol:

Cześć Dziecko :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
tzn :hmmmm: tą połowę już po podziale z Klamką , Manią , Franie i Lalą :razz:

[quote name='eria']oo jak tu miło !!! ooo tak ,pocztę polską zniszczyć należy, to siła nieczysta:diabloti: zgin przepadnij:shake::angryy:

a psa po prostu zacznij karmić :evil_lol:[/quote]
szkoda kasy na takiego zasrańca i karme :diabloti:
[quote name='infers1995']Mam takie same wykłady tyle, że od rodziców.(zagłodzisz ją!, jeszcze zachoruje, bo jest już taka chuda! itp.)
A jak widać Lena do najszczuplejszych labów nie należy:placz::evil_lol:.[/quote]tak , to twierdził , że jest tłusta jak baleron , ocieka tłuszczem i wyglada ja mufon :evil_lol: wczoraj siedział i sie jej przyglądał :roll: a przecież ona nie schudła wczoraj , tylko chudła od roku !!!

[quote name='SZPiLKA23']łotchacam sie[/quote]
co :crazyeye:

[quote name='agnethka']ahoy :multi:[/quote]
siemka :diabloti:
[quote name='an1a']Sama nic nie upoluje? :evil_lol: Jak jej dajesz mało jest bardziej wdzięczna, że w ogóle coś dostaje.. Przecież to logiczne :hmmmm:[/quote]
nie ma na kogo polować :shake: zimno wieśniaki siedzą w domach :evil_lol:

[quote name='rufusowa']widziałam przesłodkiego Frania....masz racje on od początku miał w sobie to coś :loveu:

a Mania, to na serio tak warczy? musi jakas genetycznie agresywna :diabloti:[/quote]
No warczy , tylko te geny to po ojcu Frania ... chyba , że kurde drogą kropelkową je rozsiewa :cool3:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']to po góralskiemu miało byc ale i pewnie przez samo h :D[/quote]
i tak nie po polsku :diabloti:
[quote name='agnethka']ciotka może wiesz, jakie warunki musi spełniać pies, żeby mógł wyjechać z kraju? :roll:[/quote]
to zależy gdzie .. przeważnie wystarczy paszport , chip , ważne szczepienie przecie wściekliźnie ... to od kraju też zależy ile musi być od zaszczepienia ..
a dorosły czy szczeniak , no i gdzie :razz:

Posted

[quote name='agnethka']ciotka może wiesz, jakie warunki musi spełniać pies, żeby mógł wyjechać z kraju? :roll:[/QUOTE]

Ja wprawdzie ciotka nie jestem:diabloti:, ale do jakiego kraju, bo to ważne.

Posted

[quote name='Vectra']

to zależy gdzie .. przeważnie wystarczy paszport , chip , ważne szczepienie przecie wściekliźnie ... to od kraju też zależy ile musi być od zaszczepienia ..
a dorosły czy szczeniak , no i gdzie :razz:[/quote]

Kafel (pies dorosły ok.5-6lat, znajda) - Francja :cool3:
to na razie tylko pomysł, bo tej osobie on od dawna się podoba ;) przyjedzie do PL na tydzień, ale autobusem...na razie myśli :roll:

kurcze - chipa na 100% nie ma...

Posted

[quote name='agnethka']Kafel (pies dorosły ok.5-6lat, znajda) - Francja :cool3:
to na razie tylko pomysł, bo tej osobie on od dawna się podoba ;) przyjedzie do PL na tydzień, ale autobusem...na razie myśli :roll:

kurcze - chipa na 100% nie ma...[/quote]
Zapytaj Carbonarę :cool3: jej maluch bodaj jedzie do żabojadów :p

Obżarty Marian , właśnie wysadza z od miski Frania i Klamkę :evil_lol:
a te pierdoły jej tak dają :shake:

Posted

[quote name='Vectra']...nie ma na kogo polować :shake: zimno wieśniaki siedzą w domach :evil_lol:[/quote]
Żab już nie ma?:niewiem::hmmmm:To zafunduj jej myszki:siara::diabloti:

Posted

[quote name='agnethka']o, dzięki :cool3:[/quote]
nie ma sa so :p
[quote name='Doginka']Żab już nie ma?:niewiem::hmmmm:To zafunduj jej myszki:siara::diabloti:[/quote]
ale Lalcia żabów nie jadała , myszków tysz nie ma , po tym jak mam pycha ciacha dla myszów :evil_lol: :evil_lol:

O wczoraj dostałam taką puszkę 800 gram karmy Best choice L&R
i powiem ciekawostkę , one to jedzą :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:
znaczy Franek i Klamka , bo reszta to wiadomo , że padlinożerna :cool1:
Marian pierwszy przy misce ... tak tak szczeniak nie powinien karm dla dorosłych - wiem .... ale ona takie dostaje głównie :evil_lol:

Posted

a może ktoś by chciał Klementynkę ? malutką !!!

zobaczcie jaki cukierek !!!

[url]http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=14974&postdays=0&postorder=asc&start=0[/url]