Vectra Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='kaskaSz']Vectra sto lat! Życzę Ci spełnienia WSZYSTKICH marzeń i czego jeszcze dusza zapragnie :loveu::tort::new-bday::BIG::drink1:[/quote] dzięki :loveu: [quote name='Medorowa']O mój kjujicek:diabloti::diabloti::loveu: I oby się wszystkie spełniły;)[/quote] oby się połowa spełniła , to będę szczęśliwa :multi: :evil_lol: Na razie jest super :loveu: [quote name='Anja33'][B][COLOR=darkorchid]Czesc Efa[/COLOR][/B] [B][COLOR=#9932cc]Sto Lat Sto Lat Niech Zyje Efa :calus::new-bday::BIG::tort::bday::knajpa::laola::beerchug:Nam[/COLOR][/B][/quote] Dzięki siostra , dzięki :loveu: [quote name='Rinuś'][I][B]Ktoś ma siakeś urodzinki ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wszystkiego najjj:loveu:[/B][/I][/quote] ja mam JA :multi: :loveu: Quote
Vectra Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='faza14']Ale masz wspaniałą gromadkę :loveu::loveu: zazdraszczam, u mnie starszyzna jest wyznania bull =agresja :mad: ale i tak kiedyś będę mieć takiego, że im szczęka opadnie :cool3: aha... no i wszystiego najlepszego życzę :tort::drink1:pospolicie, ale szczerze :p będziemy wpadać ;) pozdrowienia.[/quote] Dziękuję i zapraszam :cool3: [quote name='Patka'][FONT=Fixedsys][B]sto lat sto lat dużo kasy, a resztę masz ... np takich "cudownych" przyjaciół jak MY :)[/B][/FONT][/quote] Takich jak Wy , to skarb :loveu: Odliczam dni , do waszego przyjazdu :cool3: [quote name='drzalka']sto lat, sto lat :multi::multi::multi:[/quote] Dzięki Quote
Alicja Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:otwarłam se browca cośmy miały razem wypić :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:otwarłam se browca cośmy miały razem wypić :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] ależ mamusiu , jeszcze nie skończyłam opijać moich 15 urodzin :evilbat: :multi: Quote
Alicja Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Vectra']ależ mamusiu , jeszcze nie skończyłam opijać moich 15 urodzin :evilbat: :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to 100 lat córcia :knajpa:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Apbt_sól Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 wszystkiego najlepszego gówniaro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Quote
Dinka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Spoznione:oops:, ale Wszystkiego NAJ NAJ :loveu::loveu: Quote
Doginka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Przyszłam sprawdzić w jakim jezzzzzzdeś stanie:diabloti::razz::diabloti: Quote
BeaC Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='agnethka']oo..to super :p a nawet jak się spsuje to niewielki koszt nowej ;) o skórzaną to Elita ściąga, nawet jak jest na ostatnią dziurkę zapięta :mad:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]nie wiem czy niewielki ja za 50 cm dla Luśki dałam 80 zł bo badziewia to ja nie kupuje jeszcze nie było obroży którą by zniszczyła jedna fakt wywaliła ale.miała kolce i jak mi się kolejny raz wbiły w łydkę pieprznęłam nimi do śmietnika:angryy: a Dyziowi zakupiłam małą parciankę tandetkę bo on rośnie i rośnie jak urośnie dostanie obroże dla prawdziwego faceta sorry vectra taka dygresję powitanko poranne pewnie dzisiaj dała Ci pospać?? co??:evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR] Quote
Patka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Ewciu my dzisiaj tylko 2 długie pobudki w nocy i wstałam o 6 a TY :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-525.gif[/IMG]wstałaś już ................[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Wstaliśmy właśnie :diabloti: Matylda jest już porządnym prosiaczkiem i śpi całą noc aż do 10 :multi: a to dzięki świniaczkom moim kochanym , które dbają by Mania miała moc rozrywek i co by się nie nudziła ..... [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/116597/00000001.jpg[/IMG] Quote
eria Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [QUOTE]Matylda jest już porządnym prosiaczkiem i śpi całą noc aż do 10 :multi: [/QUOTE] na sedalinie ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Dzien Dobry :buzi: Urodzinowa Dziewczyno Jak glowka?:cool3: nie boli?:diabloti: Quote
Vectra Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='eria']na sedalinie ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] tak , a jak wstaje dostaje speeda :diabloti: [quote name='psiara1996']o mania już wstała ;]]][/quote] już poszła spac :evilbat: [quote name='Bullila.nl']Dzien Dobry :buzi: Urodzinowa Dziewczyno Jak glowka?:cool3: nie boli?:diabloti:[/quote] witaj :diabloti: główka , boli :crazyeye: kogo ? mnie ? po czym :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Jak to po czym po urodzinowej Vaniliowce:evil_lol::diabloti: Quote
eria Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [QUOTE]już poszła spac :evilbat: [/QUOTE] co to za staffik co ciągle śpi :shake::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='eria']co to za staffik co ciągle śpi :shake::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]popsuty przez świnki :p [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 po vaniliówce :hmmmm: dobiły mnie jaja ze spirtem :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Vectra']po vaniliówce :hmmmm: dobiły mnie jaja ze spirtem :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ooooo a ja mam czekoladówke i kokosówke :multi::multi::multi:że też wczoraj na to nie wpadłam :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Vectra']po vaniliówce :hmmmm: dobiły mnie jaja ze spirtem :evil_lol: :evil_lol:[/quote] A cha to na poczatku jest spiryt a pozniej jaja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='eria']co to za staffik co ciągle śpi :shake::evil_lol:[/quote] wyciągam bateryjki , bo by człek zwariował :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]popsuty przez świnki :p [/B][/COLOR][/FONT][/quote] się psują na zmianę :cool3: :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ooooo a ja mam czekoladówke i kokosówke :multi::multi::multi:że też wczoraj na to nie wpadłam :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] widzisz , a tupie równo :multi: :evil_lol: [quote name='Bullila.nl']A cha to na poczatku jest spiryt a pozniej jaja:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] zmiksowane jaja ze spirtem , a potem wszystko dookoła wiruje :crazyeye: Quote
Recommended Posts