Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wsadź coś bardzo pachnącego i łatwo wypadającego na początek.
Potem sama poudawaj świetną zabawę by psy nabrały ochoty. Chwal za kombinowanie i już.

Posted

[quote name='Vectra']HA , uczeń przerósł mistrza :klacz:
Super :) tylko większe poproszę :mad: 640 x 640 można :mad:

Pogoda do bani była :( ciemno i pochmurno[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wstawiają jej foty a ta jeszcze wymyśla :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Doginka']Jak nauczyć psy zabawy kulą z dziurą na smakołyki????:razz::oops:
Dostałam dziś z karmą konga i moje burki nie wiedzą , co z tym robić, chociaż im pokazałam, ze z dziurki wylatuje jedzonko jak się kulą poruszy:razz:[/quote]

daj im ją jak będą głodni - powinni w mig załapać ;) Pepa to by zjadła konga razem z karmą :evil_lol:

Posted

[quote name='Bullila.nl']:roflt::roflt::roflt:[/quote]
z czego HA :mad:
[quote name='Doginka']Jak nauczyć psy zabawy kulą z dziurą na smakołyki????:razz::oops:
Dostałam dziś z karmą konga i moje burki nie wiedzą , co z tym robić, chociaż im pokazałam, ze z dziurki wylatuje jedzonko jak się kulą poruszy:razz:[/quote]
mnie pytasz ? moje psy nie lubia jeśc :evil_lol:

[quote name='doddy']Wsadź coś bardzo pachnącego i łatwo wypadającego na początek.
Potem sama poudawaj świetną zabawę by psy nabrały ochoty. Chwal za kombinowanie i już.[/quote]
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

[quote name='AlKil']No że z winem nie, to już wiem...:evil_lol:[/quote]
bo ja lubię konkrety , a nie podróby :diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]wstawiają jej foty a ta jeszcze wymyśla :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ale , to Doddy cykała nie ja :oops: :p

Posted

[quote name='doddy']Wsadź coś bardzo pachnącego i łatwo wypadającego na początek.
Potem sama poudawaj świetną zabawę by psy nabrały ochoty. Chwal za kombinowanie i już.[/quote]
Tak robiłam i nawet było zainteresowanie jak przechylałam kulę i jedzonko wypadało, ale jak miały same to zrobić, to się zniecierpliwiły i zniechęciły:razz:
Gordon lizał dziurę, Raper lizał dziurę, ale nie wiedziały, co z tym dalej zrobić i teraz kula leży pełna suchych, pokrojonych na małe kulki kabanosków drobiowych - ich ulubionych:razz: - i dalej nic:shake:

Posted

Jak szybko im się nudzi ta zabawa to daj im pokombinować 30s i zabieraj konga od razu. By im się skojarzylo, że to atrakcyjne i mało osiągalne. Wtedy bardziej się nakręcą i po kilku dniach będą wyedukowane i chętne.

Ale może najpierw zamiast kabanosa wcisnij tam np. pasztet - bardziej capi, łatwiej wypada i psu łatwiej wydobyć. Serek, ser żółty - musisz dobrać.

Jak psy lubią aportowac to im to rzucaj na niewielką odległość.

Ma być zabawa i atrakcja.

A TY VECTRA SIĘ NIE ŚMIEJ! :eviltong:
Ja nawet czasami udzielam rad - ale w tak mało szkodliwych przypadkach jak ten. Bo normalnych rad przez net, nie widząc psa to już niet. Ja lubie osobiste korepetycje.

Posted

Ja się Doddy nie śmieję ... tylko mówię jak jest .... moje obżartuchy :evil_lol:

a w ogóle moje świki dostały , śliczną piłkę od cioci Doddy :)
była śliczna , aż szkoda :( była 3 minuty ? :evil_lol:

no i muszę chyba ja Cię odwiedzić .. na rekolekcje z Franiem ;) i pisze powaga ... jego jedzenie psów i moja słabość do niego ...... jakoś nie współgra :)
tylko kliker jakiś dasz :diabloti: może byc 12 vat :evil_lol:

Posted

To chyba z miesiąc wcześniej musimy pomyśleć o jakimś klikerze... Jakaś maszyna prądotwórcza dodatkowo się przyda :lol:

Sprawdź najpierw czy jest game by mógł być dobrym repem.

Posted

Geny ma, prąd Ci podłączą w większej mocy (jak nie to jakiś agregat) i możemy organizować jakieś rollki klikerowe.
Jakąś ładną nazwę dla tego nowego sportu musim wymyśleć...

Posted

[quote name='doddy']Jak szybko im się nudzi ta zabawa to daj im pokombinować 30s i zabieraj konga od razu. By im się skojarzylo, że to atrakcyjne i mało osiągalne. Wtedy bardziej się nakręcą i po kilku dniach będą wyedukowane i chętne.

Ale może najpierw zamiast kabanosa wcisnij tam np. pasztet - bardziej capi, łatwiej wypada i psu łatwiej wydobyć. Serek, ser żółty - musisz dobrać.

Jak psy lubią aportowac to im to rzucaj na niewielką odległość.

Ma być zabawa i atrakcja. [/quote]
Dzięki za rady - jutro wypróbuję;):p
[quote name='Vectra']u mnie by konga wrąbały , karme zostawiły :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Wierzę:evil_lol::loveu:
[quote name='Vectra']Spoko , geny MA :diabloti:
Kryc też się pilnie uczy :evil_lol:

O prąd napisze podanie do elektrowni , przydział dodatkowej mocy :evilbat:[/quote]
I kto jest większym killerem - Twoje psy, czy Ty:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

DOBRANOC;)

Posted

prądbull :diabloti:

może Frania z Mambą zapoznamy ?
on lubi czarne :evil_lol: będzie miał prawie jak Lalkę :D
oby nie białe i nie kudłate , bo utylizuje bez ostrzeżenia :evilbat: GENY :evil_lol: rasista ? :hmmmm:

Posted

Myślę, że dla Frania Mamba była by najnudniejszą zabawką z dotychczasowych...

Ale za to z Breną by w końcu jakiś pies wygrał w bieganiu po piłkę...

Posted

Walki psów by były, bo Brenusia też kocha piłeczki (i nie lubi się z obcymi dzielić).

Mambę poruszyć do życia...hm... w sumie to nawet śmieszny dowcip Ci wyszedł :evil_lol:

Posted

A Franio , to nie pyta czy może :evil_lol:
Brene to z Klementyną , jej to wsio ryba ... zagryzają , bawią się i tak jest FAJNIE:multi:
Bo Lalka poniemieckich, jakoś nie lubi .. nie wiem czemu :evil_lol:
Ajda , ma w genach - wołk - trzeba zjeśc ;)

Posted

Ja to się zastanawiam czy Mamba by sie zorientowała wogóle, że Franio jest koło niej, na niej itd...

Choć może jakby zamieszkała u Ciebie to by się bardziej ruchliwa zrobiła...

Posted

Klementyne by zauważyła , a na pewno poczuła :evil_lol:

Melduje , że Klamka wygląda jak Egon , fafel doszedł do siebie ...

znowu ma biedna koszmara .. biegnie i szczeka :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Klementyne by zauważyła , a na pewno poczuła :evil_lol:

Melduje , że Klamka wygląda jak Egon , fafel doszedł do siebie ...

znowu ma biedna koszmara .. biegnie i szczeka :evil_lol:[/quote]

Lunatyczka???:loveu:

Posted

hmm a mi się wydaje że goni kotka :evil_lol: jak Kreon przebiera łapkami i poszczekuje to na bank goni właśnie kotka :evil_lol: wyjątkowo szybkiego hihihi