Vectra Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 [quote name='Medorowa']Moje też reagują na to słowo:oops::oops::evil_lol: Ale rozpierdziel:turn-l:::p [URL]http://images25.fotosik.pl/120/fc586d5be36d800b.jpg[/URL] A pokoik bardzo mi się podobuje:p:p[/quote] wszystkie psy reagują na te słowa :diabloti: [quote name='Iwona1984']te latary za oknem :evil_lol::diabloti:[/quote] o właśnie :diabloti: [quote name='evaxon']Efaaa a co te zasłonki takie krótkieee???[/quote] bo jak były długie do ziemi to dziwnym trafem spadywały , więc zrobiłam ciap , ciap tak aby żaden durny kundel się o nie nie ocierał :angryy: :angryy: :angryy: w kuchni też mam zasłonki do 3/4 okien .. z tego samego powodu .... pieski bardzo lubią patrzeć przez okienka ,a zasłonki / firanki przeszkadzają jak są długie ... .takie miałam śliczne firanki w kuchni , ręczna robota , to Franca podarł :placz: :placz: jak zeskakiwał z okna zaczepił pazurkami :angryy: Quote
Vectra Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 [quote name='agbar']mamcia pokoik bjutiful:loveu: widzialam zes bylas i spsulas gadu....:diabloti:[/quote] a peffnie że spsułam :diabloti: nie ma stukania w klawisze :eviltong: :diabloti: Quote
e.v.a Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [quote name='Vectra'] bo jak były długie do ziemi to dziwnym trafem spadywały , więc zrobiłam ciap , ciap tak aby żaden durny kundel się o nie nie ocierał :angryy: :angryy: :angryy: w kuchni też mam zasłonki do 3/4 okien .. z tego samego powodu .... pieski bardzo lubią patrzeć przez okienka ,a zasłonki / firanki przeszkadzają jak są długie ... .takie miałam śliczne firanki w kuchni , ręczna robota , to Franca podarł :placz: :placz: jak zeskakiwał z okna zaczepił pazurkami :angryy:[/quote] buahahahaahha :grin: Quote
agbar Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [quote name='Vectra']a peffnie że spsułam :diabloti: nie ma stukania w klawisze :eviltong: :diabloti:[/quote] no jak nie ma stukania to nie..bede moje klawiszki delikatnie piescic opuszkami mych czulych palcow:diabloti: Quote
Vectra Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 [quote name='evaxon']buahahahaahha :grin:[/quote] mieliśmy zainwestować w żaluzje ,ale uznałam że szkoda kasy ..... marne te żaluzje robią , miękkie takie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='agbar']no jak nie ma stukania to nie..bede moje klawiszki delikatnie piescic opuszkami mych czulych palcow:diabloti:[/quote] łub ,bum , stuk , puk , jep :diabloti: Quote
agbar Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [quote name='Vectra'] łub ,bum , stuk , puk , jep :diabloti:[/quote] normalnie ...jasnowidz:diabloti: Quote
Doginka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [url]http://images24.fotosik.pl/122/87b1cf824906a4e5.jpg[/url] :crazyeye:A co u Ciebie robią szufffladeczki od mojego niebieskiego regaliku?????:crazyeye: Quote
malawaszka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 za dużo niebieskiego :shake::shake::shake: nie przyjadę do Ciebie:diabloti: w niebieskim mi nie do twarzy :grins: Quote
Vectra Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [quote name='agbar']normalnie ...jasnowidz:diabloti:[/quote] nie trzeba jasnowidztwa :shake: tak walisz w te klawisze ,że mi mój mały domek podskakuje :diabloti: [quote name='Doginka'][URL]http://images24.fotosik.pl/122/87b1cf824906a4e5.jpg[/URL] :crazyeye:A co u Ciebie robią szufffladeczki od mojego niebieskiego regaliku?????:crazyeye:[/quote] przyszły w paczce :diabloti: [quote name='malawaszka']za dużo niebieskiego :shake::shake::shake: nie przyjadę do Ciebie:diabloti: w niebieskim mi nie do twarzy :grins:[/quote] :multi: :multi: :multi: strasznie się cieszę :diabloti: :multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Vectra'] :multi: :multi: :multi: strasznie się cieszę :diabloti: :multi: :multi: :multi:[/quote] e tam!!!! nie kłam - pewnie teraz siedzisz zapłakana i zastanawiasz się na jaki kolor by to przemalować :loveu: Quote
Doginka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ja już padam[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/dobranoc.gif[/IMG] Quote
Vectra Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [quote name='malawaszka']e tam!!!! nie kłam - pewnie teraz siedzisz zapłakana i zastanawiasz się na jaki kolor by to przemalować :loveu:[/quote] nie pochlebiaj sobie :diabloti: przedpokój planuje zielony :cool3: :cool3: a co tam ..... kuchnie mam za tą najpiękniejszą :multi: :multi: :evil_lol: ja uwielbiam niebieski :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Doginka']Ja już padam[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/dobranoc.gif[/IMG][/quote] Pa :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 to postaw dla mnie taborecik w przedpokoju - w zielonym widać jakie mam piękne zielone oczy :diabloti: Quote
Vectra Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [quote name='malawaszka']to postaw dla mnie taborecik w przedpokoju - w zielonym widać jakie mam piękne zielone oczy :diabloti:[/quote] mówisz masz , będzie jak ten no asklot , zahibernowana , bo w przedpokoju piździ jak w kieleckim :shake: to kiedy wpadasz :cool3: nie będziemy ocieplać , niemrawa nie będziesz gadać non stop :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Vectra']mówisz masz , będzie jak ten no asklot , zahibernowana , bo w przedpokoju piździ jak w kieleckim :shake: to kiedy wpadasz :cool3: nie będziemy ocieplać , niemrawa nie będziesz gadać non stop :diabloti:[/quote] ahhhhh wyśmienicie!!!! krioterapia w tak doborowym towarzystwie :loveu: :diabloti: Quote
Vectra Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 widzisz jaka jestem gościnna i dbam o wszystkich ? :diabloti: Quote
Medorowa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 A pod kolor moich cudownych oczu coś pomalujesz:roll::roll: Quote
malawaszka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Medorowa']A pod kolor moich cudownych oczu coś pomalujesz:roll::roll:[/quote] zdaje się że kuchnia jest prawie na czerwono :diabloti: Quote
Medorowa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='malawaszka']zdaje się że kuchnia jest prawie na czerwono :diabloti:[/quote] Prawie robi różnicę:roll::roll: Quote
Vectra Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [quote name='Medorowa']A pod kolor moich cudownych oczu coś pomalujesz:roll::roll:[/quote] [quote name='malawaszka']zdaje się że kuchnia jest prawie na czerwono :diabloti:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Medorowa']Prawie robi różnicę:roll::roll:[/quote] łatwiej będzie rostrzaskać komuś łeb i będzie kolor jak Twoje łoka :loveu: :loveu: Quote
asher Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Kurde, no ładnie, ładnie, ale jakoś mi do ciebie zasłonki w kwiatki nie pasują :lol: [quote name='malawaszka']to postaw dla mnie taborecik w przedpokoju - w zielonym widać jakie mam piękne zielone oczy :diabloti:[/quote] Ha! To ja jestem na wyższym etapie ewolucji :p Bo moje piękne oczy w zielonym robią się piękne zielone, a w niebieskim piękne niebieskie :p A w każdym innym są równie piękne, choć szaro-buro-ch..wiejakie :p Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B][url]http://images24.fotosik.pl/122/87b1cf824906a4e5.jpg[/url] noooo proszę miejsce wypoczynku :evil_lol::evil_lol:podstawa;) cze Córcia :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [COLOR=DarkRed][B]Hej widziałam, że posprzatałaś.no no no tylko czemu te bidne psy wyrzuciłaś z domu???:diabloti: Luśka zna komendę..........łapki staje wtedy na chodniczku i daje sobie kopyta powycierać...................:razz: ale to i tak gooowno daje bo lata na podwórko wieczorem co 5 minut..........wścieklicy macicy dostaje......strasznie chce nas obronic przed: ufojami, dzikimi indianami kowbojami i innymi[IMG]http://yelims4.free.fr/MDR/MDR77.gif[/IMG] albo upolować jakiegoś kotecka:mad::cool1: [/B][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=6426"][COLOR=#00bb00][B]Vectra[/B][/COLOR][/URL] Fajne masz stadko :) [/B] Quote
Recommended Posts