Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Medorowa']Moje też reagują na to słowo:oops::oops::evil_lol:

Ale rozpierdziel:turn-l:::p

[URL]http://images25.fotosik.pl/120/fc586d5be36d800b.jpg[/URL]

A pokoik bardzo mi się podobuje:p:p[/quote]
wszystkie psy reagują na te słowa :diabloti:

[quote name='Iwona1984']te latary za oknem :evil_lol::diabloti:[/quote]
o właśnie :diabloti:
[quote name='evaxon']Efaaa a co te zasłonki takie krótkieee???[/quote]
bo jak były długie do ziemi to dziwnym trafem spadywały , więc zrobiłam ciap , ciap tak aby żaden durny kundel się o nie nie ocierał :angryy: :angryy: :angryy:
w kuchni też mam zasłonki do 3/4 okien .. z tego samego powodu .... pieski bardzo lubią patrzeć przez okienka ,a zasłonki / firanki przeszkadzają jak są długie ... .takie miałam śliczne firanki w kuchni , ręczna robota , to Franca podarł :placz: :placz: jak zeskakiwał z okna zaczepił pazurkami :angryy:

Posted

[quote name='agbar']mamcia pokoik bjutiful:loveu:
widzialam zes bylas i spsulas gadu....:diabloti:[/quote]
a peffnie że spsułam :diabloti: nie ma stukania w klawisze :eviltong: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']
bo jak były długie do ziemi to dziwnym trafem spadywały , więc zrobiłam ciap , ciap tak aby żaden durny kundel się o nie nie ocierał :angryy: :angryy: :angryy:
w kuchni też mam zasłonki do 3/4 okien .. z tego samego powodu .... pieski bardzo lubią patrzeć przez okienka ,a zasłonki / firanki przeszkadzają jak są długie ... .takie miałam śliczne firanki w kuchni , ręczna robota , to Franca podarł :placz: :placz: jak zeskakiwał z okna zaczepił pazurkami :angryy:[/quote]
buahahahaahha :grin:

Posted

[quote name='Vectra']a peffnie że spsułam :diabloti: nie ma stukania w klawisze :eviltong: :diabloti:[/quote]

no jak nie ma stukania to nie..bede moje klawiszki delikatnie piescic opuszkami mych czulych palcow:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']buahahahaahha :grin:[/quote]
mieliśmy zainwestować w żaluzje ,ale uznałam że szkoda kasy ..... marne te żaluzje robią , miękkie takie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='agbar']no jak nie ma stukania to nie..bede moje klawiszki delikatnie piescic opuszkami mych czulych palcow:diabloti:[/quote]
łub ,bum , stuk , puk , jep :diabloti:

Posted

[quote name='agbar']normalnie ...jasnowidz:diabloti:[/quote]
nie trzeba jasnowidztwa :shake: tak walisz w te klawisze ,że mi mój mały domek podskakuje :diabloti:
[quote name='Doginka'][URL]http://images24.fotosik.pl/122/87b1cf824906a4e5.jpg[/URL]
:crazyeye:A co u Ciebie robią szufffladeczki od mojego niebieskiego regaliku?????:crazyeye:[/quote]

przyszły w paczce :diabloti:

[quote name='malawaszka']za dużo niebieskiego :shake::shake::shake: nie przyjadę do Ciebie:diabloti: w niebieskim mi nie do twarzy :grins:[/quote]

:multi: :multi: :multi: strasznie się cieszę :diabloti: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Vectra']
:multi: :multi: :multi: strasznie się cieszę :diabloti: :multi: :multi: :multi:[/quote]

e tam!!!! nie kłam - pewnie teraz siedzisz zapłakana i zastanawiasz się na jaki kolor by to przemalować :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']e tam!!!! nie kłam - pewnie teraz siedzisz zapłakana i zastanawiasz się na jaki kolor by to przemalować :loveu:[/quote]
nie pochlebiaj sobie :diabloti:
przedpokój planuje zielony :cool3: :cool3: a co tam ..... kuchnie mam za tą najpiękniejszą :multi: :multi: :evil_lol:
ja uwielbiam niebieski :loveu: :loveu: :loveu:
[quote name='Doginka']Ja już padam[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/dobranoc.gif[/IMG][/quote]
Pa :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']to postaw dla mnie taborecik w przedpokoju - w zielonym widać jakie mam piękne zielone oczy :diabloti:[/quote]
mówisz masz , będzie jak ten no asklot , zahibernowana , bo w przedpokoju piździ jak w kieleckim :shake: to kiedy wpadasz :cool3: nie będziemy ocieplać , niemrawa nie będziesz gadać non stop :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']mówisz masz , będzie jak ten no asklot , zahibernowana , bo w przedpokoju piździ jak w kieleckim :shake: to kiedy wpadasz :cool3: nie będziemy ocieplać , niemrawa nie będziesz gadać non stop :diabloti:[/quote]

ahhhhh wyśmienicie!!!! krioterapia w tak doborowym towarzystwie :loveu:

:diabloti:

Posted

[quote name='Medorowa']A pod kolor moich cudownych oczu coś pomalujesz:roll::roll:[/quote]

[quote name='malawaszka']zdaje się że kuchnia jest prawie na czerwono :diabloti:[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='Medorowa']Prawie robi różnicę:roll::roll:[/quote]

łatwiej będzie rostrzaskać komuś łeb i będzie kolor jak Twoje łoka :loveu: :loveu:

Posted

Kurde, no ładnie, ładnie, ale jakoś mi do ciebie zasłonki w kwiatki nie pasują :lol:

[quote name='malawaszka']to postaw dla mnie taborecik w przedpokoju - w zielonym widać jakie mam piękne zielone oczy :diabloti:[/quote]
Ha! To ja jestem na wyższym etapie ewolucji :p Bo moje piękne oczy w zielonym robią się piękne zielone, a w niebieskim piękne niebieskie :p A w każdym innym są równie piękne, choć szaro-buro-ch..wiejakie :p

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B][url]http://images24.fotosik.pl/122/87b1cf824906a4e5.jpg[/url]

noooo proszę miejsce wypoczynku :evil_lol::evil_lol:podstawa;)

cze Córcia :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]Hej
widziałam, że posprzatałaś.no no no tylko czemu te bidne psy wyrzuciłaś z domu???:diabloti:
Luśka zna komendę..........łapki staje wtedy na chodniczku i daje sobie kopyta powycierać...................:razz:
ale to i tak gooowno daje bo lata na podwórko wieczorem co 5 minut..........wścieklicy macicy dostaje......strasznie chce nas obronic przed:
ufojami, dzikimi indianami kowbojami i innymi[IMG]http://yelims4.free.fr/MDR/MDR77.gif[/IMG]

albo upolować jakiegoś kotecka:mad::cool1:
[/B][/COLOR]