Vectra Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='Doginka']Taka ciężkostrawna była:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3:[/quote] kolacja była bardzo dobra :cool3: ino za dużo kiedyś tam tego wińska było i jeszcze na samom myśl :shake: słabo mi :evil_lol: z koleżanką wypiłyśmy dwie flaszki 3/4 litra i pół litra martini .. i teraz wszystko co żółte strasznie mi się źle kojarzy :oops: Pierwszy raz i jedyny nie pamiętam jak do domu wróciłam :oops: :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='AlKil']A czego Wy jeszcze nie śpicie????:mad: Dobry wieczór...[/quote] bo cierpimy na bezsenność :loveu: witaj o bezdomna Ewciu :multi: :loveu: [quote name='evaxon']ja nienawidze wermutow dlatego ciesze sie ze go wstawilas.. gdyby to bylo cos innego pewnie byl juz galerie Ewie zaslinila:evil_lol:[/quote] tylko błagam nie haftuj , bo .. bo wiesz co :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Vectra'] tylko błagam nie haftuj , bo .. bo wiesz co :evil_lol:[/quote] błehehe nie no spoko:evil_lol: wermuta trawie jak juz nie widze i nie czuje co pije..czyli w koncowej faze trzymania sie na wlasnych nogach :grin: Quote
beria Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Hahahahaha :evil_lol: A dzisiaj (właściwie wczoraj) akurat wspominłam, jak mnie portery sponiewierały :evil_lol: Też świństwa od kilku lat nie ruszam :shake: Wtedy jeszcze portery EB były, stare dobre czasy :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='evaxon']błehehe nie no spoko:evil_lol: wermuta trawie jak juz nie widze i nie czuje co pije..czyli w koncowej faze trzymania sie na wlasnych nogach :grin:[/quote] Nigdy więcej nie dotknę tego draństwa :shake: chociaż wiśnióweczkę już moge pić :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='beria']Hahahahaha :evil_lol: A dzisiaj (właściwie wczoraj) akurat wspominłam, jak mnie portery sponiewierały :evil_lol: Też świństwa od kilku lat nie ruszam :shake: Wtedy jeszcze portery EB były, stare dobre czasy :evil_lol:[/quote] ale chociaż jest co powspominać :evilbat: :evil_lol: Quote
beria Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Vectra']ale chociaż jest co powspominać :evilbat: :evil_lol:[/QUOTE] Tego kaca do końca życia nie zapomnę :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Vectra']Nigdy więcej nie dotknę tego draństwa :shake: chociaż wiśnióweczkę już moge pić :evil_lol:[/quote] aaa wisnioweczka jak najbardziej :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AlKil Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 mam parę buteleczek własnorobnej wiśnióweczki na zbyciu...:diabloti: Quote
Doginka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Vectra']Nigdy więcej nie dotknę tego draństwa :shake: chociaż wiśnióweczkę już moge pić :evil_lol:[/quote] A ten leciutki truneczek lubisz???:loveu::diabloti: [U][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/21/30ee8e184ff0275e.jpg[/IMG][/URL][/U] Quote
AlKil Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Doginka']A ten leciutki truneczek lubisz???:loveu::diabloti: [U][/U][/quote] Ja lubię...:oops: Quote
e.v.a Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 wy se gadajcie o trunkach a ja si emleka napije...:evil_lol: Quote
Vectra Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='beria']Tego kaca do końca życia nie zapomnę :diabloti:[/quote] ja bym chciała sobie przypomniec ta chwile powrotu do domu :evil_lol: [quote name='evaxon']aaa wisnioweczka jak najbardziej :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] noo to zdrówko :loveu: [quote name='AlKil']mam parę buteleczek własnorobnej wiśnióweczki na zbyciu...:diabloti:[/quote] to machniom , ja ci kota Ty mi wiśnióweczkę :cool3: [quote name='Doginka']A ten leciutki truneczek lubisz???:loveu::diabloti: [U][url]http://images31.fotosik.pl/21/30ee8e184ff0275e.jpg[/url][/U][/quote] mniammmmmm :loveu: :loveu: :loveu: jutro sobie kupie :p Quote
AlKil Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='evaxon']wy se gadajcie o trunkach a ja si emleka napije...:evil_lol:[/quote] Sądząc po pisaniu, to mleko to pewnie Malibu się nazywa...:eviltong: Quote
Doginka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 No to ja sobie naleję kieliszeczek i idę spać:diabloti: DOBRANOC:drinking::hand::sleep2::sleeping::sleep2: Quote
Vectra Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='AlKil']Sądząc po pisaniu, to mleko to pewnie Malibu się nazywa...:eviltong:[/quote] taaa , malibu po polsku czysta zapijana wodą chlorowaną :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='AlKil']Sądząc po pisaniu, to mleko to pewnie Malibu się nazywa...:eviltong:[/quote] hahaha cholera ale mi teraz smaka na malibu narobilas:razz::razz::razz: Quote
Vectra Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='Doginka']No to ja sobie naleję kieliszeczek i idę spać:diabloti: DOBRANOC:drinking::hand::sleep2::sleeping::sleep2:[/quote] No to paaa moja droga paaaaa :loveu: Quote
Vectra Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Na dobranoc Panicz Franciszek Tutosław [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/21/b1bfec380e414a69.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/21/eb94877b43c141e2.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/21/a3c47091cc7749ac.jpg[/IMG][/URL] a nie mówiłam wam :diabloti: TZ mi opowiada .. wiesz że ten facet co nam wstawiał drzwi ma na imie tak jak nasz staffik :evilbat: pytam z lekkim drżeniem w głosie -ale nie mówiłeś mu o tym ? TZ - no mówiłem że mamy psa co sie Franek nazywa :mdleje: idę się myć i chyba spać ,ale może jeszcze tu wrócę Quote
AlKil Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='evaxon']hahaha cholera ale mi teraz smaka na malibu narobilas:razz::razz::razz:[/quote] Wczoraj se kupiłam, wpadnij na szkaneczkę...:lol: [quote name='Vectra']Na dobranoc a nie mówiłam wam :diabloti: TZ mi opowiada .. wiesz że ten facet co nam wstawiał drzwi ma na imie tak jak nasz staffik :evilbat: pytam z lekkim drżeniem w głosie -ale nie mówiłeś mu o tym ? TZ - no mówiłem że mamy psa co sie Franek nazywa :mdleje: idę się myć i chyba spać ,ale może jeszcze tu wrócę[/quote] hihihi...:evil_lol: Pewnie pięknie te drzwi wstawił, nie wypadało inaczej...:evil_lol: Quote
Vectra Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [CENTER] :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu:[COLOR=Magenta][B][SIZE=4]Dzień dobry a ja już nie śpię[/SIZE][/B][/COLOR] :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: [/CENTER] Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Vectra'][CENTER] :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu:[COLOR=Magenta][B][SIZE=4]Dzień dobry a ja już nie śpię[/SIZE][/B][/COLOR] :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: [/CENTER] [/quote] witanko ja tez juz nie spie:loveu::loveu::loveu::evil_lol: do pracy musze dzis i jutro:mad::mad::mad::mad::placz::placz::placz::placz: Quote
Vectra Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='Iwona1984']witanko ja tez juz nie spie:loveu::loveu::loveu::evil_lol: do pracy musze dzis i jutro:mad::mad::mad::mad::placz::placz::placz::placz:[/quote] nie jesteś sama , ja też pracuje i dziś i jutro :cool3: i kolejnych 5 dni też :diabloti: Quote
dariaopole Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Hej ciotki kłopotki ja tez w pracy do 16 30 wrrrr. No i co tam z Ivankiem ? pakuje juz walizeczki ? a gdzie Frania zdjęcia na dzień dobry co ??? :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 chcesz Frania ?? mówisz masz :diabloti: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/21/b3bc0da231b830be.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts