Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']Taka ciężkostrawna była:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3:[/quote]
kolacja była bardzo dobra :cool3: ino za dużo kiedyś tam tego wińska było i jeszcze na samom myśl :shake: słabo mi :evil_lol:
z koleżanką wypiłyśmy dwie flaszki 3/4 litra i pół litra martini .. i teraz wszystko co żółte strasznie mi się źle kojarzy :oops:
Pierwszy raz i jedyny nie pamiętam jak do domu wróciłam :oops: :evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']A czego Wy jeszcze nie śpicie????:mad:
Dobry wieczór...[/quote]
bo cierpimy na bezsenność :loveu:
witaj o bezdomna Ewciu :multi: :loveu:
[quote name='evaxon']ja nienawidze wermutow dlatego ciesze sie ze go wstawilas.. gdyby to bylo cos innego pewnie byl juz galerie Ewie zaslinila:evil_lol:[/quote]
tylko błagam nie haftuj , bo .. bo wiesz co :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']
tylko błagam nie haftuj , bo .. bo wiesz co :evil_lol:[/quote]
błehehe nie no spoko:evil_lol:
wermuta trawie jak juz nie widze i nie czuje co pije..czyli w koncowej faze trzymania sie na wlasnych nogach :grin:

Posted

Hahahahaha :evil_lol:
A dzisiaj (właściwie wczoraj) akurat wspominłam, jak mnie portery sponiewierały :evil_lol: Też świństwa od kilku lat nie ruszam :shake: Wtedy jeszcze portery EB były, stare dobre czasy :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']błehehe nie no spoko:evil_lol:
wermuta trawie jak juz nie widze i nie czuje co pije..czyli w koncowej faze trzymania sie na wlasnych nogach :grin:[/quote]
Nigdy więcej nie dotknę tego draństwa :shake: chociaż wiśnióweczkę już moge pić :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Hahahahaha :evil_lol:
A dzisiaj (właściwie wczoraj) akurat wspominłam, jak mnie portery sponiewierały :evil_lol: Też świństwa od kilku lat nie ruszam :shake: Wtedy jeszcze portery EB były, stare dobre czasy :evil_lol:[/quote]

ale chociaż jest co powspominać :evilbat: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Nigdy więcej nie dotknę tego draństwa :shake: chociaż wiśnióweczkę już moge pić :evil_lol:[/quote]
aaa wisnioweczka jak najbardziej :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Vectra']Nigdy więcej nie dotknę tego draństwa :shake: chociaż wiśnióweczkę już moge pić :evil_lol:[/quote]
A ten leciutki truneczek lubisz???:loveu::diabloti:
[U][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/21/30ee8e184ff0275e.jpg[/IMG][/URL][/U]

Posted

[quote name='beria']Tego kaca do końca życia nie zapomnę :diabloti:[/quote]
ja bym chciała sobie przypomniec ta chwile powrotu do domu :evil_lol:

[quote name='evaxon']aaa wisnioweczka jak najbardziej :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
noo to zdrówko :loveu:
[quote name='AlKil']mam parę buteleczek własnorobnej wiśnióweczki na zbyciu...:diabloti:[/quote]
to machniom , ja ci kota Ty mi wiśnióweczkę :cool3:
[quote name='Doginka']A ten leciutki truneczek lubisz???:loveu::diabloti:
[U][url]http://images31.fotosik.pl/21/30ee8e184ff0275e.jpg[/url][/U][/quote]
mniammmmmm :loveu: :loveu: :loveu:
jutro sobie kupie :p

Posted

[quote name='evaxon']wy se gadajcie o trunkach a ja si emleka napije...:evil_lol:[/quote]

Sądząc po pisaniu, to mleko to pewnie Malibu się nazywa...:eviltong:

Posted

[quote name='AlKil']Sądząc po pisaniu, to mleko to pewnie Malibu się nazywa...:eviltong:[/quote]
taaa , malibu po polsku
czysta zapijana wodą chlorowaną :evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']Sądząc po pisaniu, to mleko to pewnie Malibu się nazywa...:eviltong:[/quote]
hahaha cholera ale mi teraz smaka na malibu narobilas:razz::razz::razz:

Posted

[quote name='Doginka']No to ja sobie naleję kieliszeczek i idę spać:diabloti:
DOBRANOC:drinking::hand::sleep2::sleeping::sleep2:[/quote]
No to paaa moja droga paaaaa :loveu:

Posted

Na dobranoc

Panicz Franciszek Tutosław

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/21/b1bfec380e414a69.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/21/eb94877b43c141e2.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/21/a3c47091cc7749ac.jpg[/IMG][/URL]

a nie mówiłam wam :diabloti:
TZ mi opowiada .. wiesz że ten facet co nam wstawiał drzwi ma na imie tak jak nasz staffik :evilbat:
pytam z lekkim drżeniem w głosie
-ale nie mówiłeś mu o tym ?
TZ - no mówiłem że mamy psa co sie Franek nazywa

:mdleje:

idę się myć i chyba spać ,ale może jeszcze tu wrócę

Posted

[quote name='evaxon']hahaha cholera ale mi teraz smaka na malibu narobilas:razz::razz::razz:[/quote]

Wczoraj se kupiłam, wpadnij na szkaneczkę...:lol:

[quote name='Vectra']Na dobranoc

a nie mówiłam wam :diabloti:
TZ mi opowiada .. wiesz że ten facet co nam wstawiał drzwi ma na imie tak jak nasz staffik :evilbat:
pytam z lekkim drżeniem w głosie
-ale nie mówiłeś mu o tym ?
TZ - no mówiłem że mamy psa co sie Franek nazywa

:mdleje:

idę się myć i chyba spać ,ale może jeszcze tu wrócę[/quote]

hihihi...:evil_lol: Pewnie pięknie te drzwi wstawił, nie wypadało inaczej...:evil_lol:

Posted

[CENTER] :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu:[COLOR=Magenta][B][SIZE=4]Dzień dobry a ja już nie śpię[/SIZE][/B][/COLOR] :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:
[/CENTER]

Posted

[quote name='Vectra'][CENTER] :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu:[COLOR=Magenta][B][SIZE=4]Dzień dobry a ja już nie śpię[/SIZE][/B][/COLOR] :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:
[/CENTER]
[/quote]

witanko ja tez juz nie spie:loveu::loveu::loveu::evil_lol:

do pracy musze dzis i jutro:mad::mad::mad::mad::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Iwona1984']witanko ja tez juz nie spie:loveu::loveu::loveu::evil_lol:

do pracy musze dzis i jutro:mad::mad::mad::mad::placz::placz::placz::placz:[/quote]

nie jesteś sama , ja też pracuje i dziś i jutro :cool3: i kolejnych 5 dni też :diabloti: