Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']canon 80-200 :cool3: fota Lalki , a Maria - 50mm 1.8 :p
50mm 1.8 fajne jest :loveu: chociaż akurat za tą stałką nie przepadam :eviltong:

Zazdroszczę Ci takiej ładnej pogody jak na zdjęciach i lasu pod ręką :loveu:
Edit: super wieści :) teraz by szybko doszła do siebie ;)

http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/pazdziernik_2012/2012_10_18_0111.jpg
od razu lepiej :diabloti:

Posted

no wiem że różowe , ale przecież to dziewczynka , więc musi być różowe :diabloti:

muszę się zgłębić w te RAWy , bo są ciekawe :evil_lol: ino skalibrować jesio raz monitor muszę ..

jeszcze na koniec Różowa Myszka ze Szczęśliwą Minką :multi:

Posted

Vectra napisał(a):
no wiem że różowe , ale przecież to dziewczynka , więc musi być różowe :diabloti:

muszę się zgłębić w te RAWy , bo są ciekawe :evil_lol: ino skalibrować jesio raz monitor muszę ..

:evil_lol:
RAWy są fajne ino potem za dużo roboty przy nich i możliwości :diabloti:

Nie mów że to koniec? Daj jakiegoś niebieskiego chłopczyka :eviltong:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Super wieści :)

no super super .... teraz jeszcze okres rekonwalescencji musi przeżyć i będzie gites ....
Lorka to jest taki piesek zupełnie bez temperamentu :megagrin: już współczuje jej opiekunom tych miłych chwil ... kiedy pieska będzie rozwalało od środka :shake: ona ma dużo cech po mamusi ... wariot że hej ... ale chcieli wesołego z ikrą :diabloti: to mają wesołego , troszkę za mocno wesołego ... ale dają radę ... tylko Magda to się wykończy , bo ona dobra dziewczyna taka ino strasznie przeżywa wszystko mocno ... dużo emocji w tym ... i serce mi pęka , że ta trudno ją uspokoić ... no ale kocha pieska szalenie , ja rozumiem , rozumiem ...

To ja jadę do pracy , tylko mi się jakoś nie chce ....

Posted

[quote name='Alicja']ufff to dobrze że z Lorką oki
jutro wieczorem mają ją odebrać z lecznicy , to będzie więcej szczegółów ;)
[quote name='Okamia']:evil_lol:
RAWy są fajne ino potem za dużo roboty przy nich i możliwości :diabloti:

Nie mów że to koniec? Daj jakiegoś niebieskiego chłopczyka :eviltong:

Koniec , bo pstryknęłam tylko kilka by się pobawić ...
dużo roboty , dużo miejsca na dysku .... no ale możliwości fakt więcej

niebieski Franciszek

Posted

Vectra napisał(a):
Lorka już w domu po operacji , ma się świetnie - jej opiekunka ŻYJE :grins: a o nią martwiłam się bardziej niż o Lori , bo Lorka to twarda sztuka

ufffff....dobrze ze pańcia przeżyło

Posted

[quote name='Okamia']Ciężarówa jaka wielka :loveu:

Boskie foto :loveu:
http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/pazdziernik_2012/2012_10_19_0176.jpg

RAWy mają to do siebie że zajmują dużo miejsca ale i tak warto :D
Ale jak szybko mobilizują do zakupu kolejnego dysku i zrobienia porządków na starych :evil_lol:
[quote name='Kaaasia']http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/pazdziernik_2012/2012_10_19_0190.jpg Jaki serdel :loveu:
Ponton :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
Ale jak szybko mobilizują do zakupu kolejnego dysku i zrobienia porządków na starych :evil_lol:

Wiem coś o tym :P Właśnie zastanawiam się nad tym co już mi nie jest potrzebne :evil_lol: