Ania :) Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 Dzisiejsza wystawa - 3/3 doskonała :) opis dostaliśmy prawie idealny , młody jest za gruby ("mógłby schudnąć z 2 kilo" xd) , francuska postawa - to wiem bo młody bardzo nie ładnie odstawia prawa przednia łapę. Z Agnieszką , Sebkiem i Fabianem spotkaliśmy się :) a no i Qwendi :D Fabian taaaki duży jest i bardziej był zainteresowany sama klatka niż Brandem :p przecież to ekstra zabawa otwierać i zamykać klatkę :D swietny chłopczyk i taki wesoły :) Zdjęć troche mam z wystawy bo był z nami mój brat z dziewczyną i coś tam pstrykali :) A co do nowego terenu wystawy .. jedyny plus to teren bardzo zadrzewiony więc nie było problemu znaleźć cień ale reszta tragedia ... ringi miniaturowe , miejsca wokół ringu strasznie mało. Ledwo co dało się przejść. Przynajmniej w naszej części gdzie było chyba 6 ringow było tak ciasno. Tam z drugiej strony to nie wiem... Quote
łamAga Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Jeszcze raz gratulujemy ;) Brando wcale nie jest gruby :/ sędzia chyba grubego labka nie widział ;) Fabian kocha wszystko co można otwierać i zamykac , gdybysmy koło Was stali 5 godzin to cale 5 godzin by te drzwiczki zamykał i otwierał :P A i kłamałaś ! wcale nie przytyłaś chudzielcu ! a Kamil jak schudł <wow> musze chyba pobrac od niego lekcje :D A co do miejsca wystawy to porażka , parking porażka , rozmieszczenie ringów porażka , ogólna kicha , jak w przyszlym roku będzie w tym miejscu wystawa to raczej tam nie zawitamy , w sumie to za rok nie bedziemy mieli już co wystawiać bo z Qwendi konczymy w tym roku wystawy ;) Quote
*Magda* Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Gratulacje Aniu :* No to Aga, skoro Qwendii kończy karierę wystawową, to tym bardziej potrzebny Wam nowy pies :D Quote
łamAga Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 9 minut temu, *Magda* napisał: Gratulacje Aniu :* No to Aga, skoro Qwendii kończy karierę wystawową, to tym bardziej potrzebny Wam nowy pies :D Będzie za rok :P Quote
Ania :) Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 29 minut temu, dOgLoV napisał: Jeszcze raz gratulujemy ;) Brando wcale nie jest gruby :/ sędzia chyba grubego labka nie widział ;) Fabian kocha wszystko co można otwierać i zamykac , gdybysmy koło Was stali 5 godzin to cale 5 godzin by te drzwiczki zamykał i otwierał :P A i kłamałaś ! wcale nie przytyłaś chudzielcu ! a Kamil jak schudł <wow> musze chyba pobrac od niego lekcje :D A co do miejsca wystawy to porażka , parking porażka , rozmieszczenie ringów porażka , ogólna kicha , jak w przyszlym roku będzie w tym miejscu wystawa to raczej tam nie zawitamy , w sumie to za rok nie bedziemy mieli już co wystawiać bo z Qwendi konczymy w tym roku wystawy ;) Fabian po prostu chce być architektem :D i wszystko musi być po jego myśli :D No jeśli w przyszłym roku tam zrobią to nie wiem czy pojedziemy... A Brando fakt przytył ostatnio, ale do grubego mu daleko :P Kilka zdjęć: tu chwilkę z nim ćwiczyłam przed wejściem... podczas oceny... i Fabian :D Quote
łamAga Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 O matko a to zdjęcie to kiedy było robione :P Brando jest piękny <3 Quote
Ania :) Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 Ja też nie wiedziałam o tym zdjęciu :P Agata coś tam pstrykała i teraz jak zgrywałam to zobaczyłam :) Quote
łamAga Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Jaką Fabian ma fajną czapę :) Sebastian mu kupił ten kaszkiecik kiedyś na targu , a mi się nie podoba , ja wole czapeczki z daszkiem ale nie chce mi sie z nim kłócić więc młodemu go zakładam jak idziemy gdzies z Sebkiem ;) Quote
łamAga Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Oj tam Aga, przesadzasz :P Fajna jest :) Wygląda w niej jak mały gej :P 1 Quote
Ania :) Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 Co Ty Aga gadasz :D świetny ten kaszkiecik jest ! Quote
Ania :) Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 Ja w ogóle dzisiaj tak niepewnie podeszłam do Sebka :D bo w tym czasie Aga poszła odebrać katalog i tak chwile się zastanawiałam, pozna mnie, nie pozna, pomyśli, że jakaś obłąkana dziewucha :P ale mówie a tam najwyżej zrobie z siebie kretynke :P :P 1 Quote
łamAga Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Nie znacie się :P czapeczka z daszkiem lepsza :P Ania Sebastian się ze mnie śmiał że ja bym nie podeszła do Kamila jak bym Ciebie przy nim nie widziała i że mam brać z Ciebie przykład ! :P Quote
Ania :) Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 to żeby Leonkowi nie było smutno to proszę :P i Brando pierwsza próba to była muszli :P mało wody, bo nie wiedzieliśmy czy do takiego plastiku wejdzie, ale miał świetną zabawę, więc później dolaliśmy wody :) Quote
*Magda* Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Lubię czarno-białe zdjęcia, bardzo :) Ale nie wiem czemu, jak widzę fotę w tych barwach, to pierwsza myśl moja, to "nie żyje" :/ Quote
Ania :) Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Lubię czarno-białe zdjęcia, bardzo :) Ale nie wiem czemu, jak widzę fotę w tych barwach, to pierwsza myśl moja, to "nie żyje" :/ Mam to samo .. mega mi się podobają i rzadko robię czarno białe właśnie z tego powodu .. Quote
łamAga Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Każda z Nas ma chyba to samo skojarzenie :/ ale zdjęcia sweet <3 Quote
Ania :) Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 tak dzisiaj Leon pomagał nam rozpakować narożnik :P Quote
łamAga Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Hahhahahaha ale z niego wariat <3 Tylko żeby tak codziennie nie chciał tego narożnika rozpakowywac bo za wiele z niego nie zostanie :D Quote
*Magda* Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Nakarmcie tego psa! A jak Was nie stać na karmę, to my się na dogo zrzucimy na worek jedzenia :P Quote
Ania :) Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Hahhahahaha ale z niego wariat <3 Tylko żeby tak codziennie nie chciał tego narożnika rozpakowywac bo za wiele z niego nie zostanie :D On na szczęście nie z tych :P nigdy nic nie pogryzł i nie w głowie mu takie rzeczy :P jeden niszczyciel nam wystarczy xd Teraz, *Magda* napisał: Nakarmcie tego psa! A jak Was nie stać na karmę, to my się na dogo zrzucimy na worek jedzenia :P Dzwońcie do tozu że psy folią i kartonami karmie! :PP 1 Quote
Recommended Posts