Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałam się pochwalić ze Brando ma nowe przyrodnie rodzenstwo :D Bliska urodziła 7 slicznych czarnuszkow :D juz pomijam fakt że od strony ojca ma w cholerę przyrodniego rodzeństwa ale tamte się nie liczą :p 

• Upvote 1
Posted
Godzinę temu, Ania :) napisał:

Haha nie nie :p z trzema psami i to w dodatku dwoma labkami bym oszalala :p 

Teraz dla odmiany wzięłabyś suczkę i byłoby dobrze ;)

Posted
28 minut temu, *Magda* napisał:

Warum?

Nigdy nie miałam suczki , zawsze samce. I tak jakoś je wolę ;) wkurzalo by mnie też pilnowanie suk w czasie cieczki , tak wiem można by było wysterylizowac ale jednak wolę zostać wierna samcom :)

Posted

Swoją drogą ostatnio zaczynają podobać mi się mini bulteriery :p sama jestem tym zaskoczona bo nigdy mi się te psy nie podobały ale teraz... rozplywam się oglądając zdjęcia :p 

Posted
7 minut temu, Paulina94 napisał:

Nie kuś! :D

Nie kusze :p tylko tak mówię sobie xdd nie wspominając ze Bliska jest meeega to tatuś też genialny :D 

Posted

Piękny :)

Mateusz mi powiedział dziś rano, ze następny pies to będzie jakiś mały spokojny mopsik :P Jakoś mało cierpliwy jest do Ediego, więcej cierpliwości ma do kotki. Z kolei ja mam odwrotnie :P

Posted

To ja Kamilowi mówiłam że kiedyś następny pies to będzie jakiś mniejszy taki do 20kg a on ze pies musi być duży i mi pokazuje - dogo canario :p powiedziałam żeby się puknal w głowę xdd 

Posted

Mój następny na pewno będzie krótkowłosy, to na bank :D

Zarówno mój długowłosy pies jak i długowłosy kot nie przepadają za czesaniem, a wiadomo ze nie mogę im odpuścić, żeby nie zrobiły im się kołtuny. Za kotką trzeba biegać z grzebieniem po całym mieszkaniu, bo nie usiedzi w miejscu, Ediego przy czesaniu trzeba jeszcze karmić, bo inaczej ucieka (chyba w hodowli był czesany na siłę...). Zwariować z nimi można :P