Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super :)

Też pracuję w galerii, co prawda ja mam zazwyczaj 8-godzinne zmiany (tylko weekendy 12h i 10h, czasem w tygodniu też coś dłużej), ale kiedyś pracowałam tak po 12 godzin i było ok- nie odczuwasz tego, że tyle siedzisz a często masz całe dni wolne :P Dlatego po przeprowadzce szukałam pracy tylko w galeriach :D

Powodzenia, oby Ci się tam fajnie pracowało :)

Posted

Polska też by mogła wprowadzić taki okres ważności, bo producenci szczepionek są ci sami. I skoro tu mają ważność 3 lata, to w PL też powinny mieć ;) No ale oczywiście kasa, kasa, kasa :/

Posted

Andego (poprzedniego labka) szczepilam co 2-3 lata jak nam się przypomniało :P . Ale młodego szczepic muszę regularnie ze względu na wystawy. Leonowi też się jakoś niedługo kończy szczepienie...

Posted

Dzieła to za dużo powiedziane :P 

Jutro przy okazji szczepienia odwiedzimy babcie. Dawno młodego nie widziała ciekawe co powie na tego gamonia :P 

A pogodę mamy fatalna :( śnieg stopniał i są wielkie kałuże.... pierwszy raz to powiem ale niech pada śnieg i będzie na minusie!