Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej :)
no napisałam , że jutro wstawie bo mi Kamil komputer zajął :p

Dzisiaj Branda wzięłam osobno na spacer bo chciałam z nim poćwiczyć i byłam z niego taka dumna :D niby nic wielkiego, ale ja się cieszę z każdej drobnostki xd siad, waruj i odchodzilam na bardzo daleko i ani razu się nie wyrwał tylko czekał na moja komende :D tak samo przy rownaj za pierwszym razem załapał wolne chodzenie, szybsze i bieg i tez się nie wylamal :) takich rzeczy sie szybko uczy a glupiego daj łapę i daj glos sie nie chce nauczyć xdd

Posted

No ale kurde daj łapę ? Xdd to siara nie umieć :p
Leon wszystko umie xd nawet jak sie autem jedzie i powie sie "leon zakręt" to on się łapami zapiera :D kurde sle serio to jest tak madry pies, on wszystko rozumie. Z Andym (poprzednim labkiem) był tylko dwa miesiące. Mam poduszke z jego zdjęciem i jak Leonowi sie powie gdzie jest Andy to leci na złamanie łap do tej poduszki i pyskiem ją traca, a tylko raz mu kiedyś powiedziałam że tu jest Andus.

Posted

To ale z Leona dobry uczeń <3  Brando tez sie z czasem nauczy ;)

wczoraj Sebek był "szkolic" labka kolegi , chyba 11miesiecznego , biszkoptowego ale zapomniałam jak sie hodowla nazywała z jakiej jest ....

Posted

Sebastian tak na 100% to nie pamieta ale kojarzy mu się że chyba z hodowli Tornarosa ze Srody Wielkopolskiej ;)

Takie tam podstawy , posłuszeństwo , ma w komórce fotke , później wstawie ;)