Ania :) Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 Kiedyś myślałam nad totwem dla Leona, ale zrezygnowałam :P bo on cenowo troche drogo wychodzi :) A lukullusa tak wszyscy zachwalają to zobaczymy jak u nas się sprawdzi :) alkee ? Nie słyszałam 1 Quote
Ania :) Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 Wygląda fajnie, może kiedyś się skusimy :) Quote
angineuuka Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Po totwie wezmę te 5 kilosow na próbę. Fajna i tania nawet. Tylko mama będzie na mnie się drzec bo to rybna karma haha Quote
Kesja Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Kiedyś myślałam nad totwem dla Leona, ale zrezygnowałam :P bo on cenowo troche drogo wychodzi :) A lukullusa tak wszyscy zachwalają to zobaczymy jak u nas się sprawdzi :) alkee ? Nie słyszałam Na lukullusa jest szał z moją Ajrą, uwielbia tą karme :P ale też daje mocno rybą XD A o tej alkee też nie słyszałam, a fajna i tania, może zamówimy jak nam się obecny worek skończy :P Quote
Ania :) Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 Hej Marta :) Kesja i jestes następna, która tak zachwala xd ja zamowilam ta z kaczka pizmowa i jagniecina to ryba nie bedzie walić :p Quote
marta1624 Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Też mam Lukullusa i bardzo sobie psy chwalą (Kajka mniej, bo tylko jako smaczki ma :p) Quote
Kesja Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Hej Marta :) Kesja i jestes następna, która tak zachwala xd ja zamowilam ta z kaczka pizmowa i jagniecina to ryba nie bedzie walić :p Aa no to spoko, my mamy wołowine i pstrąga :P Quote
Ania :) Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 Hej Madzia :) Nową karmę wcinają aż im się uszy trzęsą :D Quote
Ania :) Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 haha to jest jego standardowe siad :P rzadko kiedy usiądzie normalnie :D kuurde cały czas myśle, czy by jednak nie poprosic szefowej o wolne na tą wystawę, ale wtedy będzie musiała zamknąć na jeden dzień solarium, albo sama przyjśc i zrezygnować z jednego dnia urlopu ... tylko bym musiała mieć konkretny powód, albo błagac na kolanach :P Quote
łamAga Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Błagaj na kolanach :D ale masz fajną prace , chciała bym tak pracować , nie lubie drogi na solarium a juz bardziej nie lubie drogi ze solarium :D Quote
Ania :) Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 Cały czas sie biję z myślami, ale bardziej jestem ku temu, by jednak nie prosić :P bo ostatnio na przyjazd mamy brałam kilka dni wolnych. Fakt faktem i tak jestem tam tylko do konca wrzesnia, ale jednak za bardzo lubie Panią Bożenkę (szefową) :D dzisiaj przyniosła do pracy taaaki pyszny rosół z perliczki (już drugi raz) :D Quote
łamAga Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 hahahahahaha przez żołądek do serca :D a myslalam ze to bardziej do facetów się odnosi :P Quote
Ania :) Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 Ona bardziej dziewczyny, które u niej pracowały i teraz mnie traktuje jak córki :) swoich dzieci niestety nie może mieć... z jedną ze swoich byłych pracownic utrzymuje kontakt do dziś, są w świetnych relacjach, nawet na wakacje razem wyjeżdżają :) jak byłam chora to co chwile mi jakies herbatki, lekarstwa wszystko co mogła przynosiła xd Przed chwilą nagralam filmik jak Leon rapuje :D alee wyszedł ciemny i nie w tą stronę co powinien xd Quote
łamAga Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Też bym chciała taką szefową :D tym bardziej że teraz chce mi płuca urwać :P na youtubie dodaj i zmień jakość automatycznie to powinno być widac i obrócić w dobrą stronę ;) Quote
Recommended Posts