Ania :) Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 On by nie wszedł na ring w ogóle xdd Serio serio się bał :P Do takich wiekszych czuje respect jeszcze (jak przed Qwendi), ale takich mniejszych/średnich to nie :) Quote
łamAga Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Jak wysiedział w jednym namiocie z Qwendi to znak ze juz sie tak bardzo nie boi ;) w ogóle mi sie kojarzy z jakimś piosenkarzem hip hop - owym :D ale nie pamietam jak sie nazywał :D Quote
Ania :) Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Hahah xD no on w zasadzie tylko hip hopu słucha i tak tez się ubiera :P Quote
*Magda* Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Mama jest w Niemczech :) To kiedy jedziesz do mamy? :D i gdzie? ;) Quote
Ania :) Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Podejdę na pewno, labkowi nie popuszczę :D Uprzedze Kamila, że jakas wariatka bedzie go zaczepiac :pTo kiedy jedziesz do mamy? :D i gdzie? ;) miałam jechac teraz na przełomie lipca i sierpnia, ale z moim urlopem w pracy wyszly komplikacje i jedzie brat. A tak to moooze w pazdzierniku pojade, ale to nic pewnego. mama jest w Eberbach :) Quote
Ania :) Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Kuzwa zawsze jest wszedzie za daleko :p Ale brat Kamila jest gdzies chyba kolo Essen :) moze tam masz blizej ? :p Quote
*Magda* Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Zależy jak blisko jest to "koło" :P Do Essen mam 70km ;) Quote
Ania :) Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Ja w sumie nie wiem a moze on w samym Essen xd w takim razie na pewno bliżej xd Quote
Ania :) Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Cześć dziewczyny :) Właśnie skończyłam kąpać psy :P skończył mi się szampon dla nich i musiałam je myć w szarym mydle xd i nie będą pachniec jutro bananem :( Quote
marta1624 Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Oj, ale za to ładne będą :D Takie zapachy przereklamowane :p Quote
angineuuka Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 jaki miałaś szampon? tez chce psy o zapachu banaana :D Quote
Ania :) Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 Jakis najzwyklejszy z zoologa za ok. 10zl. Nie pamietam nazwy. Jak bede w domu wieczorem to podam. :) Quote
Ania :) Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 https://www.google.pl/search?q=szampon+dla+psow+bananowy&client=ms-android-samsung&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=UiedVYq_Naup7AbR4JvgBQ&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgrc=xnwWpFH157xnkM%3Ato ten na pierwszych trzech zdjeciach z Over Zoo:) na drugi dzien dość mocno pachnie, później już prawie w ogole :p ale lubie ten szampon :) Quote
angineuuka Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 a ten ;) to ja kokos kiedyś używałam, ale pacznie tylko z początku . na drugi dzień nie czuć. :C Quote
Ania :) Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 No u nas na drugi dzień czuć, ale później juz prawie w ogóle. Quote
łamAga Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 To ja tez chce biegające bananki :D nigdy nie zapomne szamponu z dziegciem fujjj nie moglam zniesc tego zapachu na psach , już wolałam jak pachniały szlamem :D Quote
Ania :) Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 A ja nie lubię jak sa umyte w szarym mydle, bo nic nie czuć xD Muszę zobaczyć, czy u nas w grabowie w zoologicznym będzie ten szampon, jak nie to kupie jak będę w Kaliszu albo Ostrowie. W ogóle to zamówiłam im wczoraj karme, skusiłam się w końcu na Lukullusa, Leon bardzo długo był na Purinie pp, młody też na niej, tylko dla szczeniaków jeszcze. Już ostatnio jak zamawiałam to się wahałam, ale stwierdziłam, że jeszcze poczekam i od teraz Brando będzie jadł już karme dla dorosłych. Leon też od jakiś 2 tyg. je tą karme niechętnie, pewnie już mu się znudziła. Mam nadzieję, że na lukullusie będzie dobrze i nie zacznie sie uczulenie znowu. Brando na szczęście je wszystko i ODPUKAĆ nigdy żadnych uczuleniowych objawów, czy rozwolnienia nie było. Quote
angineuuka Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Ja miałam wziąść lukullusa a w końcu wzięłam totwa hahah Quote
Recommended Posts