Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

On by nie wszedł na ring w ogóle xdd

Serio serio się bał :P Do takich wiekszych czuje respect jeszcze (jak przed Qwendi), ale takich mniejszych/średnich to nie :)

Posted

Jak wysiedział w jednym namiocie z Qwendi to znak ze juz sie tak bardzo nie boi ;)

w ogóle mi sie kojarzy z jakimś piosenkarzem hip hop - owym :D ale nie pamietam jak sie nazywał :D

Posted

Podejdę na pewno, labkowi nie popuszczę :D

Uprzedze Kamila, że jakas wariatka bedzie go zaczepiac :p

To kiedy jedziesz do mamy? :D i gdzie? ;)

miałam jechac teraz na przełomie lipca i sierpnia, ale z moim urlopem w pracy wyszly komplikacje i jedzie brat. A tak to moooze w pazdzierniku pojade, ale to nic pewnego.
mama jest w Eberbach :)
Posted

Cześć dziewczyny :)

Właśnie skończyłam kąpać psy :P skończył mi się szampon dla nich i musiałam je myć w szarym mydle xd i nie będą pachniec jutro bananem :(

Posted

To ja tez chce biegające bananki :D

nigdy nie zapomne szamponu z dziegciem fujjj nie moglam zniesc tego zapachu na psach , już wolałam jak pachniały szlamem :D

Posted

A ja nie lubię jak sa umyte w szarym mydle, bo nic nie czuć xD Muszę zobaczyć, czy u nas w grabowie w zoologicznym będzie ten szampon, jak nie to kupie jak będę w Kaliszu albo Ostrowie.

W ogóle to zamówiłam im wczoraj karme, skusiłam się w końcu na Lukullusa, Leon bardzo długo był na Purinie pp, młody też na niej, tylko dla szczeniaków jeszcze. Już ostatnio jak zamawiałam to się wahałam, ale stwierdziłam, że jeszcze poczekam i od teraz Brando będzie jadł już karme dla dorosłych. 
Leon też od jakiś 2 tyg. je tą karme niechętnie, pewnie już mu się znudziła. Mam nadzieję, że na lukullusie będzie dobrze i nie zacznie sie uczulenie znowu. Brando na szczęście je wszystko i ODPUKAĆ nigdy żadnych uczuleniowych objawów, czy rozwolnienia nie było.