Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ogonek_']Ingrid, z ogłoszeniem myślimy jeszcze o innym psiaku, dam ci znać.

Czarne wygłaskane :loveu:[/QUOTE]

W takim razie czekam . Przypominam ze czas jest do 5 marca.

Posted

Też myślę, że może dać Karinę i Sarnę. One bidulki już tyle lat czekają. Aż się płakać chce.
Ponowiłem właśnie aukcję czarnulek.

[url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=937152204[/url]

Posted

chciałam zrobić, ale pochorowałam się i nie dam rady w najbliższym czasie podjechać do Uciechowa...przepraszam, na prawdę nie dam teraz rady...trzeba męczyć rotek i ogonek...może uda im się cyknąć jakieś fajne zdjęcia, szkoda zmarnować tą szansę...

Posted

Ingrid, proszę nie traktuj ciszy jako olewki. Wiem że to ostatni dzwonek. Jeżeli mi się uda to jutro kupię baterie i sama SPRÓBUJĘ zrobić jakieś fotki... Tyle że samej będzie cieżko.,...

Posted

Rozmawiałam z ogonek oni tam mają bardzo ciężką sytuację...i jak tylko da radę zrobi zdjęcia...a jak nie to trzeba przeszukać wątek i wynaleźć jakieś dobre, stare zdjęcie.

Posted

ehh przejrzałam cały wątek!
i zdjęcia są na stronach:
1,9,15,16,22,24,28,42,48,53,60,62,64,72,74,77,87,112,118,121,122,126,128,130,131,147,157,
160,172,173,174,180,181,190,191,211,213,219,220
a tekst napisany przez rotek na 218
moim osobistym zdaniem najlepsze fotki są na stronach:
24,53,64,74,112,118,131,160,174 ;)

Posted

Wiwi, a może ty chciałabyś pokierować MP w tym m-cu? Sorki, ale mi się szkoła po feriach zaczęła i nauczyciele ostro cisną...

PS. Wiwi, możesz mi wysłać na pw twój numer telefonu? albo wyślij smsa na ten w m oim podpisie?

Posted

ale jak pokierować? przecież wystarczy krótki tekst przesłać do Ingrid z jednym dobrym zdjęciem...i to wszystko chyba...nie wiem na czym polegałby mój wkład.
ogonek, a udało Ci się zrobić jakieś wspólne zdjęcie Karinki i Sarny? czy mamy wybierać z tych starych?
bo jak nie, to proponuję, żeby najpóźniej do wtorku wybrać najlepsze zdjęcie z tych z wątku i tekst rotek z 218 strony i dać znać Ingrid jak najszybciej, szkoda, żeby taka szansa się zmarnowała.