Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też nie wiem czy mam jednego przyjętego psa, czy dwa, czy też wcale i może daleko nie mam, ale jeśli mam przyjęte dwa psy to muszę wcześniej zaklepać sobie kogoś z rodziny do pomocy a na ostatnią chwilę może być z tym ciężko...

Posted

[quote name='lidush']Ja sie niestety dodzwonić nie mogę:placz:[/quote]Ja probowalam dzis caly dzień co godzine i w koncu sie dodzwonilam. Probuj jutro. Napewno sie w końcu dodzwonisz

Posted

Jeśli dobrze znalazłam to:
[COLOR=#ffcc66][FONT=Bookman Old Style][SIZE=2][COLOR=black]Grupa III[/COLOR] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][SIZE=2]Joanna Szczepańska-Korpetta[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial]Jan Gajewski[/FONT]

Posted

[COLOR=Red][SIZE=4][SIZE=2]
[COLOR=Black]Ponawiam:

[/COLOR]TRANSPORT--->
Miejsce ze Śląska do Włocławka.
Możemy też zabrać po drodze-np z Łodzi lub wcześniej.
Kontakt na priw.
[/SIZE]
[/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='Błyskotka']Nie byłoby takiego zamieszania gdyby podawali na stronie listę wystawców :shake:.[/quote]

wiesz potwierdzenie jest wypisane na maszynie do pisania ....
chyba to cud ze wogole strone www maja :diabloti:

Posted

[quote name='lidush']Ja mam póki co tylko jedno a być może powinnam mieć dwa:cool3:[/quote]

mi na oba psy przyslali dwa oddzielne potwierdzenia ale w jednej kopercie :roll:

Posted

Taaa ... no jaja jak berety. Od 11-tej próbuję sie dodzwonić i najpierw przez 30 min było zajęte a teraz "abonent czasowo niedostępny" a o 13-tej zamkną oddział no i d....

Posted

No właśnie a oni chyba z zasady mają problemy z odpisywaniem bo jak wysyłałam maile z potwierdzeniem odbioru to ani potwierdzenia nie dostawałam ani odpowiedzi. No i gdyby wczoraj jedno z oczekiwanych potwierdzeń nie dotarło to pewnie bym myślała, że może maile nie doszły:lol: