Elitesse Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='Draczyn']Troche sie martwie, bo przed sama wystawa moze byc zamkniety, a tak jecha c w ciemno, to też glupio[/quote] dokladnie a ja blisko nie mam :roll: Quote
lidush Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ja też nie wiem czy mam jednego przyjętego psa, czy dwa, czy też wcale i może daleko nie mam, ale jeśli mam przyjęte dwa psy to muszę wcześniej zaklepać sobie kogoś z rodziny do pomocy a na ostatnią chwilę może być z tym ciężko... Quote
Nesjanna Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 koleżanka z W-wy dostała potwierdzenie ale ........... czy ktoś może ma miejsce z W-wy do Włocławka dla niej i grzywka ?? Quote
Draczyn Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Przed chwila sie dodzwonilam. Pani uprzejmie mnie poinformowala, ze psy przyjete i na wszelki wypadek podala mi numerki startowe Quote
Draczyn Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='lidush']Ja sie niestety dodzwonić nie mogę:placz:[/quote]Ja probowalam dzis caly dzień co godzine i w koncu sie dodzwonilam. Probuj jutro. Napewno sie w końcu dodzwonisz Quote
MagdaThari Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Czy może ktoś mi podac kto sędziuje trzecią grupe :lol: cos mi się stronka nie otwiera:lol: Pozdrawiam Magda i Thari Quote
Różyczka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Jeśli dobrze znalazłam to: [COLOR=#ffcc66][FONT=Bookman Old Style][SIZE=2][COLOR=black]Grupa III[/COLOR] [/SIZE][/FONT][/COLOR] [FONT=Arial][SIZE=2]Joanna Szczepańska-Korpetta[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial]Jan Gajewski[/FONT] Quote
Kelly Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [COLOR=Red][SIZE=4][SIZE=2] [COLOR=Black]Ponawiam: [/COLOR]TRANSPORT---> Miejsce ze Śląska do Włocławka. Możemy też zabrać po drodze-np z Łodzi lub wcześniej. Kontakt na priw. [/SIZE] [/SIZE][/COLOR] Quote
Elitesse Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 dostalam dzis potwierdzenie :multi: jest talon na katalog, numerki i orientacyjna mapka dojazdu na wystawe :) Quote
Frytela Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ja napisałam do nich maila i odpisali ze psy przyjete a potwierdzenie wysłali w piątek Quote
Błyskotka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Nie byłoby takiego zamieszania gdyby podawali na stronie listę wystawców :shake:. Quote
Elitesse Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Błyskotka']Nie byłoby takiego zamieszania gdyby podawali na stronie listę wystawców :shake:.[/quote] wiesz potwierdzenie jest wypisane na maszynie do pisania .... chyba to cud ze wogole strone www maja :diabloti: Quote
Frytela Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ja dosłownie pół godziny temu w drodze do sklepu z psami od listonosza odebrałam potwierdzenie ;) Quote
lidush Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ja mam póki co tylko jedno a być może powinnam mieć dwa:cool3: Quote
Elitesse Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='lidush']Ja mam póki co tylko jedno a być może powinnam mieć dwa:cool3:[/quote] mi na oba psy przyslali dwa oddzielne potwierdzenia ale w jednej kopercie :roll: Quote
Agappe Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 planu sędziowania czy czegoś podobnego pewnie nie będzie?? :> Quote
lidush Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Taaa ... no jaja jak berety. Od 11-tej próbuję sie dodzwonić i najpierw przez 30 min było zajęte a teraz "abonent czasowo niedostępny" a o 13-tej zamkną oddział no i d.... Quote
Elitesse Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 pewno masa ludzi usiluje sie dodzwonic to zapobiegawcze panie odlaczyly kabel :diabloti: a prosciej by bylo umiescic spis wystawcow na stronie ... :roll: Quote
Elitesse Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='Frytela']ja wam mowie maile najlepsza metoda[/quote] zeby jeszcze na nie odpisywali :evil_lol: ja do dnia dzisiejszego nie dostalam odpwiedzi :eviltong: Quote
Viris Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ja będę, mam nadzieje że mój list o fundowaniu nagród na wystawę do nich dotarł na czas ( wysłałam w czerwcu :evil_lol: ). Quote
lidush Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 No właśnie a oni chyba z zasady mają problemy z odpisywaniem bo jak wysyłałam maile z potwierdzeniem odbioru to ani potwierdzenia nie dostawałam ani odpowiedzi. No i gdyby wczoraj jedno z oczekiwanych potwierdzeń nie dotarło to pewnie bym myślała, że może maile nie doszły:lol: Quote
Recommended Posts