desdemona Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 dzis ok godz 8 rano moj maz zauwazyl na terenie jednostki wojskowej w Kielcach blakajacego sie mlodego i wychudzonego boksera. pies ma barwe plowa.pies byc moze komus zaginal. nie mam pojecia na jakiej ulicy znajduje sie ta jednostka, ale maz mowil, ze to jedyna jednostka w miescie. ja niestety pomoc nie moge, bo mieszkam az na drugim koncu Polski. czy wsrod dogomaniakow znajduje sie osoba z Kielc, ktora moglaby ta informacje sprawdzic??? Quote
desdemona Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 naprawde nikt go nie szuka? nikogo nie interesuje los tego biednego psa? moj maz kupil mu dwie duze puszki karmy i powiedzial, ze psu zjedzenie ich nie zajelo nawet pol minuty!!! taki byl glodny! maz powiedzial, ze to piekny i dorodny pies, tylko ze chudy. jesli nikt sie nim nie zainteresuje, wtedy nie bedzie innego wyjscia dla psa, jak schronisko. lepsze to, niz ulica. Quote
żywa Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 wrzuciłam Go na stronę BWP, może jest tam ktos z Kielc Quote
desdemona Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 żywa napisał(a):wrzuciłam Go na stronę BWP, może jest tam ktos z Kielcdziekuje serdecznie! chociaz jestem na drugim koncu Polski, to serce mi sie kraje:placz: Kielce lame nie sa, wiec byc moze pies rzeczywiscie sie komus zgubil. chyba ze to kolejna ofiara wakacji... Quote
żywa Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 www.bokserywpotrzebie.pl i tam dział forum wrzuciłam też na boxer forum Quote
malagos Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 akurat z Kielc jest tu kilka osób na dogo, są wątki szczeniakow i psów doroslych. np. tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33042 Quote
desdemona Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 malagos napisał(a):akurat z Kielc jest tu kilka osób na dogo, są wątki szczeniakow i psów doroslych. np. tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33042 dzieki serdeczne! juz tam napisalam. Quote
desdemona Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 żywa napisał(a):www.bokserywpotrzebie.pl i tam dział forum wrzuciłam też na boxer forum dziekuje serdecznie. moze ktos sie odezwie? Quote
desdemona Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 malagos napisał(a):akurat z Kielc jest tu kilka osób na dogo, są wątki szczeniakow i psów doroslych. np. tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33042 no coz. dostalam odpowiedz, ze jesli chodzi o pomoc dla tego boksia, to nie bardzo moga pomoc. po prostu za malo osob. ja sama jestem za daleko, ale moze ktos sie w koncu zlituje? Quote
malagos Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ja tez podoszę... Jestem daleko od Kilec, kurteczka...:shake: Quote
desdemona Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 no i sie wkurzylam! dzwonilam w sprawie tego boksia do schroniska wczoraj i dzis. wczoraj dzwonilam po godz 14. zgloszenie zostalo przyjete, ale akurat nie bylo samochodu, zeby mozna tam bylo podjechac. dzis po godz 8 ranio zadzwonilam znow, poniewaz okazalo sie, ze pies nadal tam jest! tym razem dowiedzialam sie, ze schronisko pomoc nie moze, gdyz jednostka to teren militarny i zeby oni mogli tam wejsc, zgloszenie o psie musialby zlozyc dyzurny jednostki!!! skoro schronisko nie potrafi pomoc, to kto??? na dodatek okazalo sie, ze oprocz niego na terenie jednostki sa jeszcze inne psy. normalnie krew mnie zalala! Quote
Estera Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Dostałam info na pw,że pies już dawno ma domek :loveu: Quote
Recommended Posts