Romka Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Inka dwuletnia suczka w typie labradora,odebrana interwencyjnie wraz z dwójką szczeniąt z gospodarstw rolnego. Zaniedbana,zakleszczona,brudna ,w schronisku odzyskuje powoli swój blask.Inka jest łagodną,ufną suczką.Ze spokojem pozwoliła usunąć sobie z siersci ogromną ilosć kleszczy,pozwala się gładzić.Szybko nawiązała kontakt z wolontariuszami.Sytuacja prawna suczki jest jeszcze nieuregulowana.Jak tylko będzie można przekazać ją do dalszej adopcji znajdziemy jej najlepszy dom na swiecie. KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI:604 10 11 65 lub 508 911 774 oraz [email protected] Quote
Romka Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 Dzieci Inki,Calineczka i Arielka będą miały swój wątek: Inka ma domowe imię Sonia.Zobaczymy ja zareaguje jutro w schronisku I jeszcze mama dziewuszek: Zdjęcie Kropki lub Tessy Quote
Romka Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Jak podaje Kropka na Fb,Inka wypiękniała.A ja dodam,że pokazała nam także swój cudny charakter. Quote
Romka Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Po spacerze,Inka bawiła się ze swoimi dziećmi,które były na wybiegu.Zobaczcie jak cudnie bawiły się razem: Quote
Romka Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 A tak wyglądał spacer Inki i jej córeczek poza schroniskiem.Dziewuszki były na spacerze po raz pierwszy.Mama dodawała im odwagi: Quote
Romka Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Ogłaszamy Inkę,miałam telefon z propozycją domu tymczasowego,ale uważamy,że Inka jest tak fajną suczką,że szybko znajdzie dom stały. Quote
Romka Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Dzieci już duże ,teraz czas pomyśleć o sobie.Inka u fryzjera: Quote
Romka Posted May 18, 2015 Author Posted May 18, 2015 Pod koniec kwietnia Inka znalazła dom.Dom z ogrodem u starszej pani.Inka będzie mieszkać w budzie na podwórku.Jej towarzyszem jest mały kudłaty psiak. Udało nam się odwiedzić Inkę w jej domku: Domek jest bardzo fajny,choć suczka mieszka na podwórku.Pani wie na czym polega opieka nad psiakami.Bardzo się cieszę,że domek dla Inki okazał się dobry,choć była to adopcja ze schroniska. Także jedna z córeczek Inki znalazła dom: Zmieniam tytuł wątku Quote
Recommended Posts