jusstyna85 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Nie wiem gdzie jeszcze napisać... Od wczoraj wieczora zauwazyłam krople krwi na podłodze, nie duże, małe.Sprawdzałam go całego dzisiaj i wczoraj, nie ma nawet zranionej łapy.Dużo tych kropelek nie ma.Nie wiem co to może być.Jest normalny, strasznie sie martwie. Skąd to może być? Quote
Mysia_ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 może ma krew w moczu i troszkę popuszcza jak to się starszym psiakom zdarza? Nie mam pojecia skąd by to jeszcze mogło być :roll: Aha, zrobiłam trzy foty Władkowi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25986&page=202 Quote
jusstyna85 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Mysia_']może ma krew w moczu i troszkę popuszcza jak to się starszym psiakom zdarza? Nie mam pojecia skąd by to jeszcze mogło być :roll: Aha, zrobiłam trzy foty Władkowi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25986&page=202 Doni od wczoraj leży w szpitaliku na Brynowie,rokowania złe :( rachunek na wczoraj wieczór 420 zł, jade zaraz do niego :( Quote
jusstyna85 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Mysia_ napisał(a):O rany.... :-( Co się dzieje? On musi mieć zrobioną kastracje do środy, inaczej nic nie ma sensu.Zapłaciłam prawie 700 zł za jego leki ,pobyt w szpitaliku i badania.Nie mam skąd wziąć na kastracje w Brynowie.Próbuje załatwić przez Justyne kastracje na Rudzie,bo to w końcu psiak ze schroniska.On ma torbiele,mocno powiększoną prostate z obecnością ropni,guzki.Rokowania ostrożne.Wątroba powiększona,nerki pracują,ale nie jednostajnie.Mam wielki żal do lekarzy z Brynowa,bo byłam z nim tam z październiku i sami odradzali mi kastracje,bo on może mieć nawet 13 lat i badali go.Dzisiaj powiedzieli, że stażystka mogła sie pomylić.Jemu teraz non stop leci krew, dostał dzisiaj 6 zastrzyków domięśniowo i mnóstwo antybiotyków :( Wiedziałam, że to stary pies,ale nie sądziłam,że będzie mi tak ciężko... Quote
Mysia_ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Trzymaj się Justynko, mama nadzieje, że będzie dobrze. Quote
jusstyna85 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Mój kochany Dinuś będzie miał swoją galerie niedługo :) Weterynarz powiedział, że to ja trzymałam go przy życiu kiedy zdejmowaliśmy szwy. ...miał 50 % szans na przeżycie:) Quote
jusstyna85 Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='Mysia_']czekam na galerię :loveu: Galeria odwleka sie w czasie z powodu braku czasu,ale możesz zobaczyć sobie już coś :) Niestety Dinusiek jak widzi aparat to odwraca sie :) Quote
Recommended Posts