Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem gdzie jeszcze napisać...

Od wczoraj wieczora zauwazyłam krople krwi na podłodze, nie duże, małe.Sprawdzałam go całego dzisiaj i wczoraj, nie ma nawet zranionej łapy.Dużo tych kropelek nie ma.Nie wiem co to może być.Jest normalny, strasznie sie martwie.

Skąd to może być?

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
O rany.... :-( Co się dzieje?

On musi mieć zrobioną kastracje do środy, inaczej nic nie ma sensu.Zapłaciłam prawie 700 zł za jego leki ,pobyt w szpitaliku i badania.Nie mam skąd wziąć na kastracje w Brynowie.Próbuje załatwić przez Justyne kastracje na Rudzie,bo to w końcu psiak ze schroniska.On ma torbiele,mocno powiększoną prostate z obecnością ropni,guzki.Rokowania ostrożne.Wątroba powiększona,nerki pracują,ale nie jednostajnie.Mam wielki żal do lekarzy z Brynowa,bo byłam z nim tam z październiku i sami odradzali mi kastracje,bo on może mieć nawet 13 lat i badali go.Dzisiaj powiedzieli, że stażystka mogła sie pomylić.Jemu teraz non stop leci krew, dostał dzisiaj 6 zastrzyków domięśniowo i mnóstwo antybiotyków :(

Wiedziałam, że to stary pies,ale nie sądziłam,że będzie mi tak ciężko...

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='Mysia_']czekam na galerię :loveu:

Galeria odwleka sie w czasie z powodu braku czasu,ale możesz zobaczyć sobie już coś :) Niestety Dinusiek jak widzi aparat to odwraca sie :)