Kesja Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Kesja, jeśli chodzi o "imprezę" w silesi to nic straconego, ani nie dało się porozmawiać z żadnym specjalistą (kilka kolejek na raz i sami tego nie ogarniali mimo małej ilości osób, ani też nie potrafili nic powiedzieć o miejscach przyjaznych psom, a w odatku tor nie ogrodzony i widok ich psa, który pobiegł w stronę ul. chorzowskiej zniechęcił nas skutecznie. Pojechaliśmy z psami na tor w Psim Parku nw Pszczynie i tam wszyscy bawili się lepiej:) Będziecie teraz w weekend w na Wybiegu? :)O widzisz... szkoda że nie ogarnęli tematu, bo mogłoby to być całkiem fajnie zorganizowane. A z tym bezpieczeństwem to szkoda gadać.. My w piątek po 15 skoczymy na wybieg :) Quote
Kocurkotka Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 ja byłam dziś w parku 13/14 godzina pustooooo zero psów jedynie jakiś york i dwa huski przeszły bokiem :p bawiłyśmy się same :p na pewno w przyszły tydzień będę :D bo w ten weekend jadę do Rzeszowa na wystawę Quote
AjriszZona Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 Kocurkotka w tygodniu przychodzi niewiele psów... W sobotę o 10.30 jest spotkanie z Canid a o 12.00 spotkanie weekendowe dla stałych gości :) Quote
Kesja Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Nam się dzisiaj udało poznać Ajrisz i Pandę :) Ajra dziękuje za miłą zabawę ;) Quote
AjriszZona Posted May 27, 2015 Author Posted May 27, 2015 Kesja Ajrisz i Ajra mają nie tylko podobne imię ale są podobne :) no może parę lat temu by były, gdy Ajrisz była chudsza ;) razem z Pandą również dziękują marta1624 my może będziemy w niedzielę, jeśli będzie jakieś większe spotkanie na pewno napiszemy na facebooku Parę zdjęć z ostatniego weekendu: Quote
Kesja Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 jutro w parku jest organizowany Eko Park i szkoła Canid Katowice organizuje też coś dla psiaków i ich właścicieli ;) będzie ktoś? Quote
marta1624 Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Ja chyba będę :) Tylko czy może mnie ktoś uświadomić gdzie jest Duża Łąka? Quote
AjriszZona Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 To była łąka przy Kapeluszu:) Na Wybiegu dla Psów w Parku Śląskim spotykamy się w najbliższy czwartek o 11.00! Quote
AjriszZona Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 Zwierzynalia już w najbliższy weekend w Parku Śląskim Quote
marta1624 Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Ja chyba będę ale w Parku z psem, nie na zwierzynalii tylko na spacerze :) Quote
AjriszZona Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 My na pewno będziemy dzisiaj i na jutrzejszej prezentacji psów ratowniczych :) Quote
Kocurkotka Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 dziś do wieczora jestem w domu ale czy nie jest za gorąca na taką imprezę ? Quote
Kesja Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 ale czy nie jest za gorąca na taką imprezę ? No właśnie... upał chyba rozwalił imprezę, bo przechodziłam z psem wracając z wodowania i... nic się tam nie działo. Parę jakiś namiotów, kilka osób z psami. Pogoda piękna ale nad wodę ;) Quote
marta1624 Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Właśnie ze względu na pogodę odpuściłam wyjazd ;) Quote
AjriszZona Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 Zapraszamy w najbliższą sobotę na spotkanie specjalnie dla małych psów :) Więcej info i lista obecności na facebooku >> Quote
AjriszZona Posted November 6, 2015 Author Posted November 6, 2015 Zapraszamy 11 listopada na wspólne bieganie labradorów! Dziękujemy wszystkim za cudowny spacer i zapraszamy do obejrzenia zdjęć: Więcej zdjęć oraz linki do filmów tutaj http://ajriszzona.blog.pl/spotkanie-labradorow-na-wybiegu-dla-psow-w-parku-slaskim-galeria/ Quote
Recommended Posts