Ayam1980 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Goldi to 3-4 letnia, średniej - do kolan wielkości, pogodna suczka o umaszczeniu teriera walijskiego, z jednym uchem zapożyczonym od Misia Uszatka Emotikon smile Goldi została zabrana przeze mnie ze schroniska z Radys, do którego trafiła z powodu śmierci właściciela. Goldi to bardzo grzeczna i spokojna suczka, ładnie chodząca na smyczy. Kocha człowieka i bardzo chętnie rozdaje buziaki i podaje łapkę do głaskania Emotikon smile Bardzo pogodna dziewczynka, nie reagująca agresją na zwierzaki wszelkiego rodzaju. Goldi uwielbia inne psy, co oznacza, że może mieszkać z innym psem lub też kotem. Jednak najbardziej pragnie kontaktu z człowiekiem. Jest bardzo inteligentna i w mig uczy się nowych komend. Będzie doskonałą towarzyszką dla rodzin z dziećmi, a także osób starszych, ponieważ jest niezwykle spokojną i zrównoważoną suczką. Goldi została odrobaczona i zaszczepiona przeciwko wściekliźnie, a także wysterylizowana. Obecnie Goldi mieszka w hoteliku w Teresinie pod Warszawą, gdzie zaprasza zainteresowanych adopcją w odwiedziny Emotikon smile, ale szukam dla niej domku w całej Polsce i dowiozę wszędzie, gdzie ddobry kochający domek się znajdzie Emotikon smile Warunkiem adopci jest wizyta przedadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Osoba kontaktowa w sprawie adopcji Maja 666 050 180 Link do wydarzenia i zdjęć Goldi: https://www.facebook.com/events/400484870127240/?source=1 Quote
Grażyna49 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Witaj Złociutka. Śliczna jesteś. Ayam tylko ogłoszenia pomogą w adopcji. Tu z wątków mało psiaków jest adoptowanych. Jak nie miała robionego ostatnio ogłoszenia,to podeślij ją Nutusi. Chyba,że chcesz rozszerzoną wersję,bo te u Ziutki były wykupione skrócone formy/ specjalne oferty dla Radysiaków/ O ogłoszenia się nie martw jak się skończą to wykupię następne. Wiesz,jeszcze taka myśl mi przyszła do głowy. A gdyby ją tak obciąć całkiem na Sznaucera?\ Chyba by miała lepsze wzięcie. Sznaucery ostatnio znowu do łaski wróciły. Quote
Ayam1980 Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Grażynko, ale ona bliżej terierowi walijskiemu :) ogłoszenia ma juz porobione :))) ale wrzuciłam ją tutaj też :) Quote
Grażyna49 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Kolorystycznie,masz rację tylko ma troszkę za proste futerko. Mimo wszystko myślę,że gdyby ją tak podstrzyc obojętnie czy na walijczyka czy na sznupka dużo efektowniej by się prezentoewała. Po mordeczce widać,że jest wesolutka i pełna życia Quote
Ayam1980 Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 Goldi jest cudowna! uwielbiam ją i mam nadzieję, ze uda się znaleźć dobrego ludzia <3 teraz jest po sterylizacji i nie chcę dokłądać jej nowych stresów strzyżeniem. To bardzo proludzki psiak, który kocha przytulanie <3 Quote
Grażyna49 Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 No to 3mamy kciuki i fluidujemy za cudownego przytulaśnego ludzia. Powodzenia złotaśna psinko. Quote
Ayam1980 Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 wczoraj był telefon w sprawie Goldi, no ale zobaczymy - na razie czekam na adres mailowy do rpzesłania ankiety przedadopcyjnej. Quote
Grażyna49 Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 3mam kciuki za domeczek. Powodzenia Golduniu. 1 Quote
Ayam1980 Posted February 27, 2015 Author Posted February 27, 2015 jest szansa :) czekam na osobę do wizyta pa w Bytomiu :) Quote
Ayam1980 Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 dokładnie tak :) już na nią czekają, a Pani Małgosia opowiada Goldi o jej nowych właścicielach :))) Quote
Grażyna49 Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Szczęśliwej drogi Złociutka . Najlepszego domeczku na świecie,który z nawiązką odda miłość jaką ich obdarzysz. Quote
Ayam1980 Posted March 10, 2015 Author Posted March 10, 2015 Oto co nowi właściciele napisali o Goldi :) "Chcieliśmy podziękować wszystkim, którzy wspierali i wspomagali Goldi. Dziękujemy Maju, że dzięki Tobie mamy szczęście mieć pod opieką tak cudowne stworzenie. Goldi jest niesamowita: delikatna i łagodna. Z naszej strony dodamy, że będziemy robili wszystko co w naszej mocy, żeby Goldi była u nas szczęśliwa. Ola i Marcin." Goldi jest bardzo szczęśliwa, a ludzie w niej zakochani :) jest bardzo grzeczna i codziennie dostaję od Oli zdjecia Goldi :) Goldi na spacerku, Goldi u "Babci" na herbatce :) aż łaza sie kręci w oku <3 zobaczcie sami :) Quote
Recommended Posts