Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczeniorki Wera, Ed, Wena, Wega i Ted mają ok 6 miesięcy. Psiaki są średniej wielkości i takie najprawdopodobniej pozostaną. Trafiły do nas z odbioru interwencyjnego wraz z matką z urągajacych warunków.......  Pomimo to maluchy są pełne ufności i miłości do czlowieka.

Jak każdy szczeniak są pełne energii, spragnione przytulania i miłości. Na smyczce były trochę przestraszone,  bo nigdy nie chodziły na niej> Szczeniurki są bardzo wesołe i bardzo pozytywne. Wszystkie są zaszczepione i zaczipowane.

Psiaki obecnie przebywają w schronisku w Tomarynach pod Oslztynem, ale dowieziemy je w całej Polsce do nowych domków!

Międzygminne Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Tomarynach obok Biesala

Tomaryny 11/2

11-036  Tomaryny

Adopcje: Izabela Rutkowska 606 507 829

email: [email protected]

www.schroniskobiesal.pl

Poniżej zamieszczam zdjęcia psiaków :))

Posted

Szczeniaki przecudne :) Mnie najbardziej Wena przypadła do gustu.

Jedyne co mogę zrobić to wykupić na bazarku kejciu/Ziutki całą masę ogłoszeń.

http://www.dogomania.com/forum/topic/145385-og%C5%82oszeniowy-nowe-pakiety-od-1z%C5%82/

Ale już na pisanie tekstów i wysyłanie zdjęć do kejciu/Ziutki nie mam czasu. Zaraz będę kończyć bazarek, a to jakiś horror będzie.

Napisz czy Ci to odpowiada ?

• Upvote 1
Posted

Super! bardzo dziękuję <3 możesz wykupić pakiet ogłoszeń, a ja prześlę jutro teksty Nutusi? tylko trzeba Nutusi dać znać, ze przyjdą dane szczeniaków z Tomaryn :)) i na które województwo? ja porobiłam na mazowieckie :) a dziewczyny z Tomaryn wożą po całej Polsce :) 

Posted

Super! bardzo dziękuję <3 możesz wykupić pakiet ogłoszeń, a ja prześlę jutro teksty Nutusi? tylko trzeba Nutusi dać znać, ze przyjdą dane szczeniaków z Tomaryn :)) i na które województwo? ja porobiłam na mazowieckie :) a dziewczyny z Tomaryn wożą po całej Polsce :)

Jak chcesz ogłaszać ? Wszystkie cztery razem czy osobno ? Chodzi o to ile pakietów mam zamówić.

Podobno śląskie jest chłonne jeśli chodzi o adopcje.

Posted

wysłałam przed chwilką wszystkie 5 szczeniorków + jeszcze dwa które znajdują się w Tomarynach w schronisku :) dzziekuję :) Kochana, dzięki Tobie poszły ogłoszenia dla wszystkich szczeniorkow w Tomarynach :) 

zapraszam na stronę schroniska :))

https://www.facebook.com/AdopcjeSchroniskoBiesal?fref=ts

to fajne schronisko, bo dziewczyny wożą psiaki po całej Polsce. a wschronisku bardzo o nie dbają i to nie jest zwykłe schronisko :))

• 2 weeks later...