Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a nie znalazłes młodego doga argentyńskiego,którego wczesniej szukałes?czemu zmieniłes "myślenie"w kierunku takiego mieszańca jakim jest ast z bullem?

wybacz te uszczypliwości ale ja jestem bardzo wyczulona na osoby poszukujace tak dominujacych psów ras bojowych.jest grupa osób szukajacych takich ras,adoptuja i wystawija do walk...sory.

Posted

A skąd wiesz,że to mix amsaffa z bullem?  Bo wet Ci powiedział? :D wybacz szczery uśmiech :) Wet nie jest kynologiem. I dlaczego edytowałeś posta,w którym napisałeś co Ci powiedział weterynarz?

Miałam weta,który boksera od buldoga nie potrafił odróżnić i na mojego boksia mówił,że to buldog:)Ale jako lekarz dobrze się sprawdzał.

Posted

Na moje oko to może być mix amstaffa z jakimś dużym burkiem lub mix pitta z dużym wiejskim burkiem.

Może to też być mix dwojga kundliszonów,które w przodkach mogły mieć którąś z wymienionych przez Ciebie ras.

Dlaczego to dla Ciebie tak istotne? Nie jest ważne,że dogadujesz się z psem i że mu pomogłeś? Może być i burczysławem wschodnioeuropejskim i jeśli nie ma rodowodu to zupełnie bez sensu jest przypisywanie mu jakiejś rasy czy ras.

Posted

Ciekawość zaspokoił wet. Na Twoje oko się nie pomylił.A jak może sensownie na to pytanie odpowiedzieć ktoś kto nie widział matki ani ojca psa i ma słabe pojęcie o genetyce?

• 2 weeks later...