Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla Rudiego załatwiamy pobyt w Naturze Wilka (tam gdzie był Karmelek)

Figo ma SUPER dom :)

[IMG]http://www.iv.pl/images/18735076588935693007.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='natie']fest, o 5 zł drożej :[[/QUOTE]

o 2 zł na 7 dni (9zł) i o 5 zł na 30 (25zł) :(
opłaca się teraz wyróżniac na morusku - 5z/7dni

Posted

wreszcie udało mi się zrobić bazarek na karmę dla psiaków: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/243857-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI-NA-KARM%C4%98-DLA-FAUNIAK%C3%93W%21%21%21-Do-16-05-godz-22%21-ZAPRASZAMY%21%21%21%21"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243857-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI-NA-KARM%C4%98-DLA-FAUNIAK%C3%93W%21%21%21-Do-16-05-godz-22%21-ZAPRASZAMY%21%21%21%21[/URL]

będzie miał jeszcze może jakieś nwoe fanty później :)

Posted (edited)

[quote name='agucha007']do WR posyłam Dinkę :)[/QUOTE]

Aga jest prośba prosto z biura - jak wysyłasz jakiegoś psa to nim wybierzesz kogo wysłać - skonsultuj (wiadomo, który psiak jest zamówiony, który czeka na transport, na powrót do zdrowia itd) :-) wysłałaś Beti gdy ona już była zamówiona, teraz dzwonią ludzie i są rozczarowani, że ogłaszamy psy które mają już domy :)

Edited by agumka
Posted

[quote name='agumka']Aga jest prośba prosto z biura - jak wysyłasz jakiegoś psa to nim wybierzesz kogo wysłać - skonsultuj (wiadomo, który psiak jest zamówiony, który czeka na transport, na powrót do zdrowia itd) :-) wysłałaś Beti gdy ona już była zamówiona, teraz dzwonią ludzie i są rozczarowani, że ogłaszamy psy które mają już domy :)[/QUOTE]

To tylko taka nasza prywatna prośba by dać szanse psiakowi który czeka na dom, niestety zauważyłam, że z WR dzwonią ale jak jest jakis "kolorowszy: puchaty psiak, dzis odebrałam chyba z 6 tel o Beti ale nikt nie chce innego pieska no chyba, ze inny biały puchaty a takich nie mamy.

Dinka jak narazie jeszcze nie moze isć do sterylki bo za wcześnie jeszcze wet chce za tydzień zobaczyć tą miednice.

Dalmatynczyk Max jedzie do fundacji

Posted

[quote name='Justyna_wolontariat']To tylko taka nasza prywatna prośba by dać szanse psiakowi który czeka na dom, niestety zauważyłam, że z WR dzwonią ale jak jest jakis "kolorowszy: puchaty psiak, dzis odebrałam chyba z 6 tel o Beti ale nikt nie chce innego pieska no chyba, ze inny biały puchaty a takich nie mamy. [/QUOTE]

Ludzie patrzą czasami tylko na wygląd :( Nie oceniaj książki po okładce :(

Posted

[quote name='agumka']Aga jest prośba prosto z biura - jak wysyłasz jakiegoś psa to nim wybierzesz kogo wysłać - skonsultuj (wiadomo, który psiak jest zamówiony, który czeka na transport, na powrót do zdrowia itd) :-) wysłałaś Beti gdy ona już była zamówiona, teraz dzwonią ludzie i są rozczarowani, że ogłaszamy psy które mają już domy :)[/QUOTE]

ogłaszam psy, które widzę że udostępniasz na FB bo szukają domu, do WR posyłam z tygodniowym wyprzedzeniem, więc często tak będzie, że pies będzie w domu podczas publikacji ogłoszenia.

Posted

[quote name='agucha007']mam zmienić Dinkę? na stronie schroniska pisze: czeka na adopcję, więc myślałam, że mogę ją posłać - Agata też wkleiła tu film z napisem "czeka na domek"...[/QUOTE]

Dinkę można, a nawet trzeba.
Dziś miałam odp na ogłoszenie z tablicy "Witam! Jestem zainteresowana adopcją Dinki, ale chciałabym ją adoptować z zapewnieniem że nigdy nie zachoruje bo nie stać mnie na jej leczenie" :placz:

Posted

[quote name='agucha007']ok, dzisiaj, albo jutro pojawi się Kodi :)[/QUOTE]

Super :) te zdjęcia z pikniku są na profilu fb Schroniska i Wirtualnej Adopcji

Posted

[quote name='agumka']Dinkę można, a nawet trzeba.
Dziś miałam odp na ogłoszenie z tablicy "Witam! Jestem zainteresowana adopcją Dinki, ale chciałabym ją adoptować z zapewnieniem że nigdy nie zachoruje bo nie stać mnie na jej leczenie" :placz:[/QUOTE]

Nigdy nie mamy pewności,czy pies zachoruje :( Każdy może :(

Posted

[quote name='agumka']Super :) te zdjęcia z pikniku są na profilu fb Schroniska i Wirtualnej Adopcji[/QUOTE]

Ludziska, piszcie jakie psy mam posyłać, jeśli chcecie jakiegoś konkretnego to przecież nie ma problemu :) Chodzi o to, żeby była udana adopcja!

Posted

[quote name='agucha007']Ludziska, piszcie jakie psy mam posyłać, jeśli chcecie jakiegoś konkretnego to przecież nie ma problemu :) Chodzi o to, żeby była udana adopcja![/QUOTE]

chodziło mi o to, że zdjęcia Kodiego fajne są w zdjęciach z pikniku :P

Posted

[quote name='agumka']chodziło mi o to, że zdjęcia Kodiego fajne są w zdjęciach z pikniku :P[/QUOTE]
wiem :)
ale ja mówię tak na przyszłość, jesli chcecie żebym ogłosiła konkretnego psa to dajcie znać :)