Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i jeszcze kilka

Aha, można ją całować ile się chce, ale nie zamienia się w Królewnę :P Chociaż może to i lepiej. Zresztą jak ktoś wytrwały to niech próbuje i całuje i przytula, ona to lubi. Pojadę też prywatą troszkę. Tu ja z Żabką/Xsarą

Posted

tomcug dzięki ci dobra kobieto:loveu:

szanell ma dom

Mamby nigdny nie było na początku strony, zreszta teraz tez nie będzie, bo nie ma miejsca. Jets miejsce, ale na stare psy:razz:

Mam troche zdjęć, to później dam.

Posted

Pianka napisał(a):

Mamby nigdny nie było na początku strony, zreszta teraz tez nie będzie, bo nie ma miejsca. Jets miejsce, ale na stare psy:razz:

Mam troche zdjęć, to później dam.

Cóż za despotyzm :mad: ale nie no rozumiem rozumiem :D Lepiej jest się skupić na tych psach, które już mają ogłoszenia niż ogłaszać wszystkie, a potem nie ma kto tego pilnować i wszystkie cierpią. Ale dałabym se łeb uciąć, że była :P no cóż może ze stroną schroniska mi się pomyliło :oops: w każdym razie ona jest taka fotogeniczna i kochana, że gdy szukałam zdjęcia Żaby/Xsary i natknęłam się na te to nie mogłam się powstrzymać :D

Posted

cos ci nie wchodzi ten link.
Mambe sie da jak sie zwolni miejsce, inaczej nie da rady. Jak zapomne to mi musisz przypomnieć.

i zapomniałam o Martini, która dzisiaj pojechała do domku

a Kuba do DT pojechał

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Czy oprócz Demi jeszcze jakiś pies w schronisku potrzebuje DT?

Te które są w na początku w poście 3 i 4 (psy w najpilniejszej potrzebie) oprócz Romka, który nie nadaje się na DT;)

Posted

Ares to 4 letni rottweiler oddany z powodu śmierci swojego właściciela. Pies jest bardzo zadbany, dobrze zbudowany i łagodny. Zna podstawowe komendy. Trzymany był w mieszkaniu. Jest zaszczepiony. PILNIE potrzebuje domu, gdyż pobyt w schronisku bardzo źle wpływa na takie psy.