Romka Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 O rany!!!!!!!!!!!!!! Jak się cieszę!!!!!!!!!!!! Quote
Marycha35 Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Kciukam za szybki dom dla tego smoczka:) Quote
Romka Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 ZOBACZCIE JAKI CUDNY JEST IJO!!!!!!!!!!!! Quote
Romka Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Z brudnego,niedożywionego psa,stał się cudnym kudłaczem.Tylko koniec ogona pokazuje jeszcze jak wyglądał niedawno. Quote
Romka Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Podmieniłam mu fotki w ogłoszeniach :) Dziękuję Ci bardzo :) Quote
Romka Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 Nie napisałam ale...Ijo ma już sprawdzony domek w Przemyślu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Tak dużo się dzieje w sprawie Ijo ale większość ,dzięki naszym wspaniałym wolontariuszkom, na FB,że tu piszę o tym dopiero teraz. Kilka dni temu odebrałam bardzo fajny telefon osoby zainteresowanej adopcją Ijo.Pani wypatrzyła małego na Fb i była poważnie zainteresowana przygarnięciem Ijo.Pani dzwoniła do mnie z Przemyśla.Mieszka w kamienicy,w której pies do dyspozycji miałyby także duży ogród.W domu nie ma żadnych psiaków.Ijo będzie jedynym psem.W domu rodzinnym pani był zawsze zwierzęta ,nadal są.Opieka nad psem nie jest pani obca. Zaraz rozesłałam wici i dzięki uprzejmości Adama,znalazłam osobę do sprawdzenia domku dla naszego psiaka.Domek sprawdziła nam p.Klementyna,ze Stowarzyszenia NADZIEJA z Przemyśla,która dziś odwiedziła przyszły domek Ijo i rekomenduje go.BARDZO DZIĘKUJEMY!!! :) Pani Klementyna jest także użytkowniczką naszego forum i obiecała,że wpadnie na wątek i napisze kilka słów. Teraz pozostaje nam dograć jedynie transport i ustalić kiedy Ijo opuści schronisko. BARDZO SIĘ CIESZĘ!!! :) Wrzucam zdjęcia słodziaka,które na wydarzeniu wrzuciła Kropka,takich tu nie ma ;) Quote
Romka Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 I jeszcze filmik Kropki: https://www.youtube.com/watch?v=B16sSUpDcQQ I kolejny: https://www.facebook.com/video.php?v=714694915318386&set=o.1554550954803329&type=2&theater Będzie co wspominać,jak Ijo będzie grzał doopkę w swoim domku... :) Quote
Romka Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Ijo odlicza dni do wyjazdu,a my myślimy jak wysłać go do tego domku.Bo gdyby Ijo dogadał się z Dorcią to mógłby z nią właśnie zabrać się i po drodze "wysiąść" ,np: w Bochni .Dorcia pojechałaby do Limanowej a Ijo poczekałby na podwodę a potem już prosto do domu w Przemyślu.Ale Dorcia i Ijo to jeszcze nie zbadana mieszanka :) Miałyśmy to sprawdzić .Ale dziś nie było czasu, pewnie sprawdzimy jutro i wtedy okaże się czy Ijo jedzie z Dorą czy szukamy mu transportu oddzielnie. :) Quote
Romka Posted March 8, 2015 Author Posted March 8, 2015 Ijo nie dogadał się z Dorą i to Ijo był ty co się nie chciał dogadać.A potem Dorcia na koniec spaceru pokazała małemu co o nim myśli.Jedzie więc do domu oddzielnie.Za transport na trasie Łowicz-Przemyśl płaci przyszły domek Ijo.DZIĘKUJEMY BARDZO!!! :) A teraz zdjęcia z dziś.Coś mi się wydaje,że to były ostatnie przytulanki Kropki i Tessy z Ijo: Quote
Romka Posted March 13, 2015 Author Posted March 13, 2015 IJO JUŻ W DOMKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Tak wyjeżdzał dziś ze schroniska: Quote
Romka Posted March 13, 2015 Author Posted March 13, 2015 Zobaczcie jak szybko biegnie po nowe życie... Pożegnanie z pracownikami schroniska: Quote
Romka Posted March 13, 2015 Author Posted March 13, 2015 I już gotowy do drogi: IJO ,psiaku kochany bądź szczęśliwy.... :) :) :) KROPKA,TESSA,ADAŚ DLA WAS PODZIĘKOWANIA SZCZEGÓLNE,cieszę się,że choć trochę i ja mogłam pomóc!!!!!! :) :) No to zmieniam tytuł wątku :) Quote
Romka Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 Ale cudny ogród i wszystko tylko dla Ijo!!!!!!!!!!!!!!! :) Quote
Romka Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 Stary uraz,zobacz na zdjęciach ze schroniska..Poza tym na drugi dzień po przyjeździe małego dopadła babeszjoza, Quote
Recommended Posts