Kostek Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 ogladaliscie kiedys serial 7 niebo?nie?teraz macie okazje obejrzec,ba nawet przygarnac pod swoj dach suczke ludzaco przypominajaca psia aktorke z tegoz serialu.Sunia ma ok roku wiec cale zycie przed nia,niestety w tak mlodym zyciu poznala juz co to zly czlowiek i niedowartosciowany chlop...Nasza aktoreczka zostala zabrana z okolic jedengo z warszawskich hipermarketow gdzie byla rzekomo karmiona i miala schronienie...teraz jest juz bezpieczna niestety jest tak delikatna iz mamy problemy z jej karmieniem,nie wiemy co wczesniej przezyla mozliwe ze byla bita podczas jedzenia i dlatego panicznie sie boi?mimo swoich przezyc jest bardzo otwarta suczka,uwielbia sie przytulac i kocha wszystkich na okolo bez wzgledu na gatunek... Czy jest jeszcze ktos kto pokaze Fortunie ze czlowiek posiada uczucia wyzsze i potrafi kochac tak jak robi to ona? Quote
Kostek Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 http://allegro.pl/show_item.php?item=216241078 Quote
siekowa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 No to ja wspaniałą dziewczynkę biorę na spacerek po pierwszej stronie. Quote
esperanza Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Jakiej wielkości jest Fortuna? Ile mniej więcej może ważyć? Quote
pumcia02 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ok 12 -14kg. trudno mi powiedziec :D ale nie jest duza. tak ponizej kolana siega. Quote
MaxSta Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Fortunkę widziałem w Azylu kochana suńcia!!!! Quote
pumcia02 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 jest pani zainteresowana Fortunką, powiedziała ze przemysli sprawe i przyjedzie. jak ludzie tak mowią to już nie przyjezdzają... :( Quote
pumcia02 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Fortunka została dziś adoptowana :) nie przez tą panią, przez inną. mieszka max 15min drogi od azylu:) Quote
pumcia02 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Fortunka jest bardzo grzeczna w domu, i okazało sie, ze wcale taka bojazliwa nie jest ;) dzisiaj idzie na sterylizacje. ostatnio jak wracalam w niedziele z azylu spotkałam ją na przystanku z nową panią. wyglądała przepięknie :))) oby wiecej takich domów!!! Quote
Recommended Posts