Roxana Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 I znowu do góry, ciągle i ciągle- nie poddajemy się i ciągle wierzymy, że ktoś wypatrzy, zakocha sie i przygarnie do swego serca... Quote
Roxana Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [COLOR="Purple"]Cioteczki kochane:[/COLOR] [color=blue] Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Wam użyczy![/color] [color=green]Nowy Rok - to zwykło się mawiać - dobra okazja do tego, by się zmienić. Ja jednak pragnę Wam życzyć, abyście nadal pozostawali sobą. Nie pozwólcie zniszczyć w sobie tego, co Was wyróżnia w tłumie.[/color] [color=indigo]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM [color=red]2008[/color] ROKU!!![/color] [SIZE="5"]A Tobie Guciu w Nowym Roku- życzę NAJWSPANIALSZEGO DOMKU NA ŚWIECIE!!![/SIZE] Quote
Roxana Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Sylwestrowe hopanko do góry :multi: Oby do nowego domku! Quote
Inez Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Przepraszam, nie mam siły przekopywac kolejna strone hopków. Napiszcie, czy coś się zmieniło? Gucio jest w DT i jak dlugo tam może pozostać? Czy ma ktoś kontakt z Amelką? Czy jest na allegro? Quote
grinajs Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Jestem z Amelką w stałym kontakcie.Nie zaglada tu bo powoliiii odchodzi na zawsze z dogo.Jak ja.Żadko obie tu zagladamy.Wolimy dzialać dla dobra zwierzaków po za dogo-z wiadomych powodów.Przekarzę Jej żeby zajrzała na forum w sprawie Gucia. Guciu kochany gdybym była wróżką spełniajacą życzenia to tobie oraz innym psiaczkom wyczarowałąbym pełne miłosci i ciepła domki...a Wam moi drodzy Dogomaniacy-wieczne szczęście.:roll: Quote
Roxana Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='grinajs']Jestem z Amelką w stałym kontakcie.Nie zaglada tu bo powoliiii odchodzi na zawsze z dogo.Jak ja.Żadko obie tu zagladamy.Wolimy dzialać dla dobra zwierzaków po za dogo-z wiadomych powodów.Przekarzę Jej żeby zajrzała na forum w sprawie Gucia. Guciu kochany gdybym była wróżką spełniajacą życzenia to tobie oraz innym psiaczkom wyczarowałąbym pełne miłosci i ciepła domki...a Wam moi drodzy Dogomaniacy-wieczne szczęście.:roll:[/QUOTE] Przepraszam, ale strasznie nie lubię jak ktoś, pisze takie teksty- [B]Żadko obie tu zagladamy.Wolimy dzialać dla dobra zwierzaków po za dogo-z wiadomych powodów.[/B] To, że ktoś przebywa na Dogo nie oznacza, że nic innego poza tym nie robi aby pomóc zwierzętom. Ja praktycznie codziennie jestem na Dogo, wieczorami, bo wtedy mam [B]wreszcie[/B] czas aby usiąść i odpocząć trochę w tym czasie przeglądając niektóre wątki. I przykro mi, kiedy czytam takie wypowiedzi :shake: Początek roku, zaczynamy od wysokiego podskoku :multi: Quote
Roxana Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Śliczny Gucio ciągle czeka i ma nadzieję, że z Nowym Rokiem przyjdzie do niego wymarzony domek... Tak długo już czeka! Quote
basiagk Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Gucio leci na pierwszą strone bo chce miec domek! Quote
natija Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Guciu oby ten rok byl lepszy od zeszlego..... Quote
Recommended Posts