Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR="Purple"]Cioteczki kochane:[/COLOR]

[color=blue] Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Wam użyczy![/color]
[color=green]Nowy Rok - to zwykło się mawiać - dobra okazja do tego, by się zmienić. Ja jednak pragnę Wam życzyć, abyście nadal pozostawali sobą. Nie pozwólcie zniszczyć w sobie tego, co Was wyróżnia w tłumie.[/color]
[color=indigo]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM [color=red]2008[/color] ROKU!!![/color]

[SIZE="5"]A Tobie Guciu w Nowym Roku- życzę NAJWSPANIALSZEGO DOMKU NA ŚWIECIE!!![/SIZE]

Posted

Przepraszam, nie mam siły przekopywac kolejna strone hopków.
Napiszcie, czy coś się zmieniło? Gucio jest w DT i jak dlugo tam może pozostać? Czy ma ktoś kontakt z Amelką?
Czy jest na allegro?

Posted

Jestem z Amelką w stałym kontakcie.Nie zaglada tu bo powoliiii odchodzi na zawsze z dogo.Jak ja.Żadko obie tu zagladamy.Wolimy dzialać dla dobra zwierzaków po za dogo-z wiadomych powodów.Przekarzę Jej żeby zajrzała na forum w sprawie Gucia.

Guciu kochany gdybym była wróżką spełniajacą życzenia to tobie oraz innym psiaczkom wyczarowałąbym pełne miłosci i ciepła domki...a Wam moi drodzy Dogomaniacy-wieczne szczęście.:roll:

Posted

[quote name='grinajs']Jestem z Amelką w stałym kontakcie.Nie zaglada tu bo powoliiii odchodzi na zawsze z dogo.Jak ja.Żadko obie tu zagladamy.Wolimy dzialać dla dobra zwierzaków po za dogo-z wiadomych powodów.Przekarzę Jej żeby zajrzała na forum w sprawie Gucia.

Guciu kochany gdybym była wróżką spełniajacą życzenia to tobie oraz innym psiaczkom wyczarowałąbym pełne miłosci i ciepła domki...a Wam moi drodzy Dogomaniacy-wieczne szczęście.:roll:[/QUOTE]

Przepraszam, ale strasznie nie lubię jak ktoś, pisze takie teksty- [B]Żadko obie tu zagladamy.Wolimy dzialać dla dobra zwierzaków po za dogo-z wiadomych powodów.[/B] To, że ktoś przebywa na Dogo nie oznacza, że nic innego poza tym nie robi aby pomóc zwierzętom. Ja praktycznie codziennie jestem na Dogo, wieczorami, bo wtedy mam [B]wreszcie[/B] czas aby usiąść i odpocząć trochę w tym czasie przeglądając niektóre wątki. I przykro mi, kiedy czytam takie wypowiedzi :shake:

Początek roku, zaczynamy od wysokiego podskoku :multi: