Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moja mama jesc nie moze zreszta jak ja nic nie zjadlam zrobilam obiad ale od razu jednoczesnie z mamą pomyslalysmy o Guciu że moze jest głodny itd... Juz się modlę, placzę i nie wiem jak mam tą sytuacje zmienić

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='edit23']moja mama jesc nie moze zreszta jak ja nic nie zjadlam zrobilam obiad ale od razu jednoczesnie z mamą pomyslalysmy o Guciu że moze jest głodny itd... Juz się modlę, placzę i nie wiem jak mam tą sytuacje zmienić[/quote]
trudno mi cos tobie doradzic, bo nie znam szczegolow...ale wspolczuje, ze musicie sie tak meczyc, wiem jak to jest....o niczym innym nie da sie myslec...:-( ...mam nadzieje, ze to wasze zamartwianie nie pojdzie na marne i uda sie cos zmienic i wziasc Gucia!!

Posted

niestety nic z tego nie wyszlo... :-( :-( :-( :-( :-( po prostu brak mi słów nie wiem co mam napisać... jeszcze miałam nadzieję ale i ona w tym momencie wygasła:-(

Posted

[quote name='edit23']niestety nic z tego nie wyszlo... :-( :-( :-( :-( :-( po prostu brak mi słów nie wiem co mam napisać... jeszcze miałam nadzieję ale i ona w tym momencie wygasła:-([/quote]
:mad: powybijam troche szkla dzis z nerwow!!!!!!!!!!!
ja przed chwila dostalam ochrzan za to ze dzis bylam w schronisku...ale to juz norma, kwestia przyzwyczajenia:diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
jak sie wku**** to sama go z tego szczecina zabiore!! I zamieszkam z nim na dworcu:mad:[/quote]

Fajnie by byłoTaki kochany i nikt go nie chce. czy to możłiwe że tylko my go kochamy i nas rzekł swoim pycholem?

Posted

[quote name='Szyszka']Fajnie by byłoTaki kochany i nikt go nie chce. czy to możłiwe że tylko my go kochamy i nas rzekł swoim pycholem?[/quote]
oj wiesz wiekszosc ludzi sie boi brac starszego psa, boja sie psow branych ze schroniska...a ta czesc ktora sie nie boi (my) nie jest w stanie pomoc wszystkim ze schroniska, bo zwyczajnie miejsca nie ma:placz:

Posted

dziewczyny ja już nic nie mogę zrobić... próbowałam kogoś znaleźć ale nikt nie chciał... już mówiłam że transport mam i że zapłacę ale nic... po rodzince też szukałam, babcia- ma 82 lata i nie może chodzić, wujek ma już 2 psy, ciotka 5 kotów itd...

Posted

Mój Ajaks ma 4 lata i jest najdrożsym i najkochańszym psem na ziemi, 2 lata czekał w schronie zanim do nas trafił, ale odpłaca się miłością tak wielką i takim oddaniem, że czasem aż mnie za gardło coś ściska. Każdego kogo spotykam namawiam na dorosłego psiaka ze schronu. Ilu ludzi rozumie co donich mówię? Nie wiem.

Posted

[quote name='Niki-lidka']Edit ...rozumiem...(tzn. nie rozumiem, ale zdaje sobie sprawe ze taka sytuacja moze miec miejsce)...przykro nam tu wszystkim, tymbardziej, ze narobilismy sobie juz nadzieji...ale nikt nie ma do ciebie pretensji:)[/quote]

tak, tylko że ja mam pretensje do siebie... wszytsko było już ustalone a tu masz... uwierzcie krzykiem płaczem błganiem sznatażem nic nie wskórałam, mama jest załamana ja też :-(

Posted

A jak poszłam do sekretarki w szkole, w której pracuje z petycją do władz Zakopanego o ratunek dla zwierząt z Krupówek, powiedziała mi, że stawia ludzi na pierwszym miejscu a nie zwierzęta. Nie spodziewałam się. Jakby ktoś mi w pysk strzelił. Ale OJCA DYREKTORA słucha.