Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Greven[/B] dawałam do wyborczej,ale nie było odzewu:shake:,a ta rubryka o której piszesz jest w kurierze?Pytam bo wiem że kiedyś kazali płacić,dlatego chce upewnić się czy to u kurier chodzi;)?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a mi sie marzy zeby dali ogloszenie w gazecie ''moj pies'' albo ''pies'' ktore im wyslalam i zeby ktos sie zglosil po Gutka i by zamieszkal w nowym domku, z cieplym lozeczkiem pelna micha i dobrym wlascicielem..

Posted

Fajnie że ma już tam swoje ogłoszenie,oby to pomogło:loveu::multi:
Dziewczynki podnoście wątek proszę bo ja teraz nie mam internetu,tylko jak jestem w kafejce.

Posted

Gutek ma ogłoszenie w moim psie ? Pisałam do nich i Amelka też :multi: :multi: :multi: :multi: a gdzieś na interecie czy w gazecie ? ale super no:multi: :multi: :multi:
jak w gazecie to kupie na pewno ją :multi:

ps. dogomania 1 raz szybko mi działa :)

Posted

[quote name='Pat.rycja']AgusiaTerierka-fajnie, że już ma tam ogłoszenie:p

A w jaki sposób-'można się załapać' na ogłoszenie internetowe w mies. 'Pies'? Ktoś wie[/quote]

A dokładniej...?

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']A dokładniej...?[/quote]

Nio, chodzi mi o to, że w internetowym " Moim Psie " jest dział adopcje- w którym każdy zarejestrowany użytkownik może dodać dowolną ilość ogłoszeń-o tutaj
[URL]http://www.psy.pl/adopcje/?P=user[/URL]

Natomiast w internetowym " Psie" jest dział adopcje-ale wydaje mi się, że jest on odzwierciedleniem 'papierowego' wydania i dodawanie darmowych ogłoszeń online nie istnieje. Nie znam się, dlatego pytam