Agnieszka.D Posted December 26, 2014 Author Posted December 26, 2014 Uśmiałam się :D Bronka pod nieobecność swojej rodzinki dorwała się do adwentowego kalendarza Szymka. Karą za owy czyn było 2dniowe zatwardzonko :D aaale sze co, sze ten kalendaSZ? Zupełnie nie wiem dlaczego mnie podejrzewaSZ. JA BYM NIGDY! zamiast w biodra, poszło Broni w łapki :D Nie wpuszczono Bronisławy do łóżka. NIE-TO-NIE! Prześpię się w pudełku :D :D Domek cudny się Broni trafił, bez dwóch zdań :) Wszyscy bardzo ją kochają i o nią dbają! 1 Quote
Agnieszka.D Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 HEELOOŁŁ CIOTKII! :) TU WASZA BRONKA! Wpadłam dziś na odwiedziny do starych kumpli! Najpierw byłam smutna, bo myślałam, że pohasam z Reksem, ale KURDECZKA nie było go. No to poszłam na spacer z Renatą. Ale było super! Pośmigałam w śniegu. Jestem taka zabawna, wszyscy się ze mnie śmieją ;) Adopcja Bronki jest jedną z tych, z których jestem bardzo dumna i wyjątkowo spokojna. Bronka ma się najlepiej jak może mieć. Lepiej trafić nie mogła :) Jestem strasznie wdzięczna Ani i jej rodzince, że pokochali tego brzdąca i dali nowe życie. Gdy Ania zdaje mi relacje co tam u nich słychać to nie da się nie śmiać! Bronka jest gwiazdą na osiedlu. Uwielbia wszystkie dzieci, szaleje z nimi na śniegu. Z małym Szymkiem od Ani tworzą duet jakich mało. Szymon to młody, mądry chłopak, który nie ciągnie psa za uszy, nie klepie w głowę i nie przytłacza. Pewnie dlatego Bronka za nim szaleje. Broni go jak może, a on jej. Są prawdziwymi przyjaciółmi. Podobno dzięki Bronce, kilka rodzin z tego samego bloku zaadoptowało psiaki ze schroniska. Bronia inspiruje i gwiazdorzy :D MA ADHD! Ale to było wiadome już dawno. Generalnie jest super grzeczna. Super bystra, super zaczepna, super łobuziarska, potrafi bezczelnie wyjeść cukierki albo otworzyć sobie czekoladę :D Przy tym jest oczkiem w głowie swojej rodziny i jest bardzo przez nich kochana i doceniana. Coś wspaniałego. Właśnie tak to powinno wyglądać! HA HA HA. ZAPOMNIAŁABYM. Broneczka ma chore tylne łapki, które będą diagnozowane. Na moje pytanie, czy bardziej kuleje ostatnio czy nie ma różnicy, Ania odpowiedziała "Nie wiem, ona w ogóle nie chodzi! Ona tylko biega i szczeka!" :D :D :D no i wszysyc pytają, od kogo pożyczyła i doczepiła ten ogon ;) łobuz w domku 1 Quote
choba Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Generalnie jest super grzeczna. Super bystra, super zaczepna, super łobuziarska (...) Czyli jednym słowem super :D Quote
Patrycja* Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Super grzeczna i super łobuziarska, dwie skrajności, a idealnie opisują Bornię :D Quote
Agnieszka.D Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Super grzeczna i super łobuziarska, dwie skrajności, a idealnie opisują Bornię :D haha bo dokładnie tak jest :D Quote
Thaenda Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 No ogon to Bronia, ma wyjątkowo długaśny :D Fajnie że ma się tak dobrze ;) Quote
Recommended Posts