bruised Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Witam, Mam zamiar napisać pracę inżynierską na temat akity japońskiej w Polsce dlatego też zwracam się do fanów rasy oraz hodowców z prośbą.. Jeśli jest ktoś kto miałby ochotę wesprzeć mnie jakimiś ciekawymi materiałami, zdjęciami, albo ktoś może udostępnić mi jakąś książkę lub ma jakiś ciekawy pomysł na temat który można poruszyć w takiej pracy to byłabym bardzo wdzięczna :) Quote
Miawko Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 To bardzo ogóle zapytanie. Nie podałeś / podałaś też tematu pracy, więc ciężko się odnieść do Twojej prośby. Poczytaj może materiały dostępne na stronach różnych hodowli, jest też dużo informacji na angielskich i niemieckich stronach internetowych. Jak dojdziesz do tego, o czym właściwie chcesz pisać, to daj znać czego potrzebujesz :) Quote
bruised Posted March 15, 2015 Author Posted March 15, 2015 Bardzo prosze wsyzstkich właścicieli akit o pomoc i wypelnienie ankiety http://www.interankiety.pl/interankieta/89734062f2bfc0cad8674d945565ef47?podglad=1dotyczącej rasy akita japonska. Quote
Recommended Posts