PositiveThought Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 u jakiego YETI? U JAKIEGO YETI JA SIĘ PYTAM? CO TY SOBIE WYOBRAŻASZ? on do mnie zadzwonił, i mi powiedział, jaka nachalna byłas :roll: Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 To Yeti potrafi korzystać z telefonu???? Taki tłumok alpejski?? :megagrin: Quote
PositiveThought Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 tłumok? tłumok? Ty nie wiesz co mówisz. my całe noce na rozmowach o rzeczach wyższych spędziliśmy... :loveu: z niego taki fizolof :loveu: rozmarzyłam się... Quote
Aga76 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='PositiveThought']u jakiego YETI? U JAKIEGO YETI JA SIĘ PYTAM? CO TY SOBIE WYOBRAŻASZ? on do mnie zadzwonił, i mi powiedział, jaka nachalna byłas :roll:[/quote] Upsss :cool1: Muli muli, mi też dogo muli, buu Quote
PositiveThought Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 no wydało się. no wydało... i wiem, że Ty też byłaś w to zamieszana! :placz: Quote
Aga76 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='PositiveThought']no wydało się. no wydało... i wiem, że Ty też byłaś w to zamieszana! :placz:[/quote] Ten g... Yeti to żyć nam nie da, wciąż wraca... [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSabbraccio.gif[/IMG] Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Jasny gwint, jedna nas w bambuko nie robiłaś Anusia, ponoć w Gdańsku też śnieg:crazyeye: Quote
PositiveThought Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 on na zawsze pozostanie w moim sercu. Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='PositiveThought']on na zawsze pozostanie w moim sercu.[/QUOTE] Beeee? :hmmmm: O czym Ty mówisz Beee? :hmmmm: Quote
Aga76 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='madziasto4']Beeee? :hmmmm: O czym Ty mówisz Beee? :hmmmm:[/quote] Madzia, nooo o swojej miłości alpejskiej :evil_lol: co zowie się Yeti Quote
PositiveThought Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [QUOTE]Beeee? :hmmmm: O czym Ty mówisz Beee? :hmmmm:[/QUOTE] ja mówię o miłości mej do Yeti. tak mi go brak. Quote
Aga76 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='PositiveThought']ja mówię o miłości mej do Yeti. tak mi go brak.[/quote] Tęsknota cię zabija? Quote
Aga76 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='madziasto4']Aaa, o tym tłuku z gór mówisz.[/quote] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG] Kuciaki, plunęło mi się Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Aga76'][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG] Kuciaki, plunęło mi się[/QUOTE] Oj Aguś, zero dobrych manier... Quote
Aga76 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='madziasto4']Oj Aguś, zero dobrych manier...[/quote] Jakie zero?! Żem normalnie dama jestem, królewna i księżniczka... Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Aga76']Jakie zero?! Żem normalnie dama jestem, królewna i księżniczka...[/QUOTE] Okrągłe, brzuchate i puste w środku :grins: A propos okrągłości i brzuchatości- zjadłam sobie pyszne pyzy dzisiaj z cebulką:loveu: Quote
Aga76 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='madziasto4']Okrągłe, brzuchate i puste w środku :grins: A propos okrągłości i brzuchatości- zjadłam sobie pyszne pyzy dzisiaj z cebulką:loveu:[/quote] Aaaa, tamto zero :evil_lol: Pewnie dobre było? Ja mam pyzy w zamrażarce, lubię do cebulki wędzony boczek duński dodać. Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Aga76']Aaaa, tamto zero :evil_lol: Pewnie dobre było? Ja mam pyzy w zamrażarce, lubię do cebulki wędzony boczek duński dodać.[/QUOTE] O matyldo, boczek z Danii sprowadza...:evil_lol: Quote
PositiveThought Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 bu-bu, bububu. ja bezobiadu dzisiaj, tylko jadłam z koniufkami jabłka. :grins: dałam gryza. Quote
Aga76 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='madziasto4']O matyldo, boczek z Danii sprowadza...:evil_lol:[/quote] Normalnie po księżniczkowemu ma być... [quote name='PositiveThought']bu-bu, bububu. ja bezobiadu dzisiaj, tylko jadłam z koniufkami jabłka. :grins: dałam gryza.[/quote] Zjadłaś koniowi jabłko, Be - zawiodłam się, żeby koniowi od ust odejmować, no nie spodziewałam się. Quote
PositiveThought Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 mogę być Twoim błaznem? :evil_lol: pamiętacie, jak Wam źrebola pokazywałam? no, to Nutka jest już taka jak ja, wrodziła się w mamusię... :loveu: Quote
Aga76 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='PositiveThought']mogę być Twoim błaznem? :evil_lol: pamiętacie, jak Wam źrebola pokazywałam? no, to Nutka jest już taka jak ja, wrodziła się w mamusię... :loveu:[/quote] Możesz być i możesz liczyć na szybki awans :cool1: Pokaż!!! Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='PositiveThought']mogę być Twoim błaznem? :evil_lol: pamiętacie, jak Wam źrebola pokazywałam? no, to Nutka jest już taka jak ja, wrodziła się w mamusię... :loveu:[/QUOTE] Jesteś jej mamusią?:loveu: Quote
Recommended Posts