madziasto4 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Cześć Anusia.. Ja Cię podziwiam z tymi wszytskimi prawami i ustawami :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Czeeeeesc :razz: Łiiii tam podziwiasz, nie ma za co bo to fajne jest :grins: Oooo Fidlasta mozna podziwiac, ze sie tej calej ekonomii uczyla, bo to jest tradżedi :shake: Quote
tigrunia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 No.. ja tez siem ekonomii uczem :oops: Jest masakra!! A jutro mam egzamin z polaka :D Mam nadzieje, że dobrze pójdzie... idem oglądać "Pana Tadźka" :cool3: Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Czeeeeesc :razz: Łiiii tam podziwiasz, nie ma za co bo to fajne jest :grins: Oooo Fidlasta mozna podziwiac, ze sie tej calej ekonomii uczyla, bo to jest tradżedi :shake:[/QUOTE] Ja bym chyba nie przepadała.. Ekonomia tak samo.. Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Umarlabym gdybym miala sie tego uczyc. Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A bo myślałam, żeś Ty raczej z historią za pan brat. Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Kpisz se? Ja historii nie znosze!! Chyba ze dwie daty znam, a jedna z nich jest przepis na pewien trunek, samogon zreszta... Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Kpisz se? Ja historii nie znosze!! Chyba ze dwie daty znam, a jedna z nich jest przepis na pewien trunek, samogon zreszta...[/QUOTE] To z Ciebie taka sama patriotka jak ze mnie:evil_lol: No, pomijając, że przecie co miesiąc przelewamy krew za ojczyznę... Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 He he za ojczyzne. No jak zwal tak zwal. Ale historia to jest dla mnie porazka, dlatego myslalam ze nie przebrne przez pirszy rok... Quote
PositiveThought Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 historia to taka ten jest, że hej. nie chcę być wulgarna :oops: cześć :p nie mam siły czytać tego szystkiego :p Quote
Kasia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Oooo Fidlasta mozna podziwiac, ze sie tej calej ekonomii uczyla, bo to jest tradżedi :shake: [/quote] Podziwiajcie podziwiajcie...com krwi przelała to ino ja wiem! Drugi raz ekonomii nie wybrałabym nigdy!!! Ale sie obroniłam bardzo dobrze i z tego jestem zadowolona :lol: [quote name='Anusia & Alutka'] Ale historia to jest dla mnie porazka, dlatego myslalam ze nie przebrne przez pirszy rok... [/quote] Historia jest fajowa! W liceum byłam na profilu matematyczno-inforamatycznym a maturę zdawałam właśnie z hostorii :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A ja z lenistwa se matme wzielam :eviltong: Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']He he za ojczyzne. No jak zwal tak zwal. Ale historia to jest dla mnie porazka, dlatego myslalam ze nie przebrne przez pirszy rok...[/QUOTE] Toteż właśnie się zdziwiłam, bo prawo w końcu trochę powiązane z historią tak mi się zdaje. Oj, a z matmy to ja noga jestem. Z fizyki to już w ogóle. Polskiego też nie cierpię. Ale jestem aparatka nie? :lol: Quote
Aga76 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A ja z lenistwa se matme wzielam :eviltong:[/quote] Jam historię z miłości. Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A dzie tam historia i prawo. Sie tak tylko wydaje. Ale w rzeczywistosci to niet :shake: Siedzą dwie blondynki i oglądają filmik /wszyscy wiemy jaki/. Na filmie aktorzy się kochają, film się kończy i jedna z blondynek zaczyna płakać. Druga pyta: -Co się stało? -Myślałam, że się pobiorą. Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='fidelek2']Więc pewnie plastykę i muzykę lubisz :p[/QUOTE] W młodszych latach prace plastyczne rzeczywiście były moją mocną stroną, natomiast muzyka mnie nie pociągała i nie pociąga..Co prawda słoń mi na ucho nie nadepnął, grywałam na instrumentach jako dziecko, ale to nie dla mnie. Sztuka starożytna mnie nawet interesuje, ale to tyle- chętnie poczytam w wolnej chwili:lol: Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A dzie tam historia i prawo. Sie tak tylko wydaje. Ale w rzeczywistosci to niet :shake: Siedzą dwie blondynki i oglądają filmik /wszyscy wiemy jaki/. Na filmie aktorzy się kochają, film się kończy i jedna z blondynek zaczyna płakać. Druga pyta: -Co się stało? -Myślałam, że się pobiorą.[/QUOTE] No ale matma i prawo to ani wcale :roll: :evil_lol::evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Moge dalej kawaly czy juz Wam sie znudzilo? Siostra na lekcj religii: -Co jest: rude ma kitkę i je orzeszki? Jasio podnosi rękę i mówi: -Na 99% to jest wiewiórka, ale siostrę znając, to może być Jezus! Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='madziasto4']No ale matma i prawo to ani wcale :roll: [/QUOTE] No ani wcale, ale przynajmniej do matury sie uczyc nie musialam :eviltong: Moj wakacyjny romans z prawem sie przeciagnal ;) Quote
tigrunia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Też se temat znalazły! Kobity to jest teraz czas na odpoczynek [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_5_144.gif[/IMG][/URL]a nie naukę!! [URL="http://smiley.smileycentral.com/download/index.jhtml?partner=ZSzeb098_ZNxpt237YYPL&utm_id=7926"][IMG]http://www.smileycentral.com/sig.jsp?pc=ZSzeb098&pp=ZNxpt237YYPL[/IMG][/URL] Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 He he a to jest okropne :eviltong: Przychodzi sadysta do sklepu zoologicznego i pyta: -Są papużki nie rozłączki? -Są. -To poprosze jedną. Quote
Recommended Posts