Pegaza Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Witam ja Ci dam niemłoda:razz: narazie jeszcze przyciągam uwage spojrzeń męskich więc nie jest aż tak żle:eviltong: za starą by się nie obejrzeli:roll: apropos mycia jak woda? :evil_lol: Fidelkowa tragedia z tymi spodniami ja też rozmiar większy buu mam nadzieje dziś Was wszystkich odwiedzić ale czy czas pozwoli zobaczymy póki co lece dalej..... aa i dziękuje wszystkim za życzenia urodzinowe:) niestety nie mam cierpliwości na dogo -poszłam pa Quote
madziasto4 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A goopia jestes :obrazic: Ogladalam filmik. Widzialas ten z porodu yoreczki? Bida malenka, jak dla mnie sie bardzo meczyla.[/QUOTE] A naprawdę? :eviltong: A nie, nie widziałam jeszcze. Gdzie jest? Na Yorkach? [quote name='Anusia & Alutka']Powiedzialas ze idziesz spac a jeszcze jestes. Oszutko :eviltong: Chcialas sie pozbyc Anusi i miec forum tylko dla się tak? No to ide spac. Kojojowych :loveu:[/QUOTE] O nie, rozgryzłaś mnie...:shake: Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='tigrunia']Więc tak.. sernik z brzoskwiniami oczywiście, ze się znajdzie :D Widzę, że impressska była przednia :cool3: Szkoda, że mnie nie było ... Aniusia o jakim filmiku mówiłaś z porodu Yoreczki ???? :-o[/QUOTE] Dzien dobry, wieczor wlasciwie :eviltong: Sernik z brzoskiniami to jest to co uwielbiam :loveu: A filmik na yoraskach jest, w temacie o porodzie. [quote name='Pegaza']Witam ja Ci dam niemłoda:razz: narazie jeszcze przyciągam uwage spojrzeń męskich więc nie jest aż tak żle:eviltong: za starą by się nie obejrzeli:roll: apropos mycia jak woda? :evil_lol: Fidelkowa tragedia z tymi spodniami ja też rozmiar większy buu [/QUOTE] Meskie spojrzenia. A w jakim wieku? Emerytalnym da? No popatrz, popatrz. A u mnie rozmiar mniejsze :eviltong: [quote name='madziasto4']A naprawdę? :eviltong: A nie, nie widziałam jeszcze. Gdzie jest? Na Yorkach? O nie, rozgryzłaś mnie...:shake:[/QUOTE] Naprawde! Na yoraskach jest. Quote
PositiveThought Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Anusia, bu! aż się boję normalnie. [COLOR=PaleTurquoise]kurduplu,[/COLOR] bo Ty groźna potrafisz być, jak mnie nie ma. Quote
Kasia Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] No popatrz, popatrz. A u mnie rozmiar mniejsze :eviltong: [/quote] Stanowczo za mało pączków jesz. Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='PositiveThought']Anusia, bu! aż się boję normalnie. [COLOR=PaleTurquoise]kurduplu,[/COLOR] bo Ty groźna potrafisz być, jak mnie nie ma.[/QUOTE] Jak grozna? Jaaaa? No Be, cos Ci sie pomylilo chyba. Chyba o Madzce mialas mowic tak? [quote name='fidelek2']Stanowczo za mało pączków jesz.[/QUOTE] Wystaaaarczy paczkow. Dietki effect :cool1: Quote
madziasto4 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jak grozna? Jaaaa? No Be, cos Ci sie pomylilo chyba. Chyba o Madzce mialas mowic tak?[/QUOTE] Masz Madźka na drugie??:loveu: Quote
Aga76 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSstupore.gif[/IMG] alee! Anno Magdaleno? Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='madziasto4']Masz Madźka na drugie??:loveu:[/QUOTE] Tez se wymyslila :roll: Ja na drugie to mam ladnie... Quote
madziasto4 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Tez se wymyslila :roll: Ja na drugie to mam ladnie...[/QUOTE] Tak też myślałam..Gdybyś miała Madźka, to byłoby bardzo ładnie, a tak to masz tylko ładnie :glaszcze: A jak masz? Aga, Atka? :megagrin: Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 I z czego sie tak cieszysz aaaa? :roll: Quote
madziasto4 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Powie mi jak ma na drugie czy nie?? :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Powie albo i nie powie :cool1: [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]Lilianna[/COLOR][/SIZE] Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Madzka no! Bo ja ide juz... EDIT: Polazla!! Bez slowa polazla!! Quote
madziasto4 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Powie albo i nie powie :cool1: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Lilianna[/COLOR][/SIZE][/quote] [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Lilianusia chiba :evil_lol:[/COLOR][/SIZE] [quote name='Anusia & Alutka']Madzka no! Bo ja ide juz... EDIT: Polazla!! Bez slowa polazla!![/quote] A se poszłam się myć, bo tak muli, że...:shake: To nie na moje nerwy to mulenie :shake: Quote
Aga76 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Dzień dobry [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/73A.gif[/IMG] [SIZE=1][COLOR=lightblue]Anusia powiesz jak masz na drugie?[/COLOR][/SIZE] Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='madziasto4'][SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Lilianusia chiba :evil_lol:[/COLOR][/SIZE] A se poszłam się myć, bo tak muli, że...:shake: To nie na moje nerwy to mulenie :shake:[/QUOTE] Trza bylo mowic ze idziesz. Muli niesamowicie, mam nadzieje ze niedlugo sie to naprawi. [quote name='Aga76']Dzień dobry [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/73A.gif[/IMG] [SIZE=1][COLOR=lightblue]Anusia powiesz jak masz na drugie?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Dzien dobry :loveu: [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]A powiedzialam przecie...[/COLOR][/SIZE] [quote name='fidelek2']Cześć jak czapka :p[/QUOTE] Czesc jak czopek :evil_lol: Wiecie co? Szukam se ksiazki do cywila II, dokladnie to kazusy mi sa potrzebne, bo boje sie ich jak chorera. Agoosia mi polecila jedna ksiege i zastanawiam sie czy ja dostane w ksiegarni mej... Quote
Mona4 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Wpadamy sie przywitac i uciekamy dalej:lol: Quote
Aga76 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Anusia, dogo już działa!!! Chodź, bo mi tu smutno straszecznie, buu buu Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Uslyszalam Twe wolanie i oto jestem :loveu: Mialam tak miec na pierwsze, ale tato powiedzial, ze ni kuta i zapisal odwrotnie :evil_lol: Przyslali mi koszule. Jest super :loveu: Ale spokojnie mozna brac rozmiar mniejsza niz wg tych wymiarow, jakby kogos to interesowalo. Czesc Mona :hand: Quote
Aga76 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Dobrze, że jesteś [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20dance/915.gif[/IMG] [COLOR=lightblue]Moja mama miała mieć Łucja, ale dziadkowi wyszło trochę inaczej, hihihi[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Zaraz wrocimy. Pies daje mi wyraznie do zrozumienia ze chce wyjsc. Quote
Recommended Posts